Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 578314 kartus)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #250: 2010 Kovo 08, 23:26:33 »
Ant mano nebuvo net uzkurimo kojeles  :V

O siaip reikejo Domai pirkti Speedfight  butum jautesi kaip zyle  , nors kiek teke vazienti labai miksta vaziuokle  ff

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2010 Kovo 08, 23:27:40 »
as saviski paemiau uz 500lt :-]
truko duslintuvo ir perdazyt reikejo. aptvarkes pardaviau uz 1300lt per puse dienos nuo skelbimo idejimo :)

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2010 Kovo 08, 23:28:26 »

O siaip reikejo Domai pirkti Speedfight  butum jautesi kaip zyle  , nors kiek teke vazienti labai miksta vaziuokle  ff
bet uztat varikliai sudini...vaziuos tol kol nieko nebursi,tuoj isimus ribotuvus,biski padidinus galia,vsio,kaput,prasideda...

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2010 Kovo 08, 23:28:57 »
as saviski paemiau uz 500lt :-]
truko duslintuvo ir perdazyt reikejo. aptvarkes pardaviau uz 1300lt per puse dienos nuo skelbimo idejimo :)
kur taip pirkai?  8:8 ant gero skelbimo pataikei

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2010 Kovo 08, 23:30:04 »

aha, nes mano runneris toks kietas. na visi runneriai kieti. Šiaip jau maniškis solidžiai nuvažiavęs, 21kkm. Kiek kainuoja cilindro renovacijos komplektas? Sunku ten? nes nežinau ar gera mano kompresija

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2010 Kovo 08, 23:33:36 »
Siaip Domai pasakius nera sunku viskas labai vaikiska atrodo  :-]

Ebayjui paziurek ten draugas perka visada dalis  :)

Nu mano buves SpeedFight buvo naujas tai neturejau jokiu bedu  :V iskyrus su kamutatorium  :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2010 Kovo 09, 13:36:29 »
Jei reikes kokios pagalbos domai,tai klausk,pats kadangi neturiu masinos tai irgi ivaldes tokia transporto priemone :D ,tik ne runneri :) ,siaip daikta tikrai ne fekaliją pasiemei ;) gana neblogas ;) Apie skysti ta kur sakei salia rato,tikriausiai kalbejai apie reduktoriaus tepala,tai nezinau kaip ten pas tave,lietuvoj tai yra pirkt mazais kiekiais ,kur masinom i automatus,dezes pila,ten butent toks pat ;) raudonas lygtais. Spidometras duodu koki 90proc ,kad bus mires trosas,arba rato reduktorius ,lietuvoj jie daug nekainuoja ;) dar jei kas klausk :) asmeniskai skysciu ausinamo 50cc nepirkciau :) 1. remonto ,pacio cilindro kainos gana aukstesnes nei AC 2. Dazniausiai su AC buna maziau problemu ir 3. Jei visas ausinimas oru nesuvarytas ,jis tikrai nekaista :) Ka apie foruma patart koki,net nzn...Kad rimtai sneketu butent apie tai o ne apie vejus,tai tokio kaip ir nezinau ir pats nelabai lankaus,nes nebera reikalo ,ten lankytis :-] ,siaip daug kas yra isitikine kad ten 125cc 180cc jau tipo labai valina ,ka as galiu pasakyti,kad pabombintas 70cc deda stock ir nevisai stock 125 ;) Cia kalbu apie dvitakcius. Nes keturtakti 49cc tai tik kokiam pensininkui patarciau pirkt :D ten jau ekonomija ,ir ne kazka pribombinsi :D
EDIT : Tikrai sitas geriau nei speedfight TIKRAI ;) sakau ne is nuogirdu,o siaip tai pezai jau ne vienam,normaliu vazinejimu tai nelabai laiko.... Ypac dar jei vienpuse sake tai  :f  paskui ten kazkas rase apie ditechus (ipurskimus) tai sitie irgi nekazkas,aisku labai puikus kol viskas veikia ir t.t. bet jei pradeda knistis tas ipurskimas tai  :O , remontas ne is pigiausiu ,karbas tikrai geriau,sanaudos didesnes,bet laiko geriau ;) Jei dar kas idomu,tai klausk,apie dvitakcius galiu daugiau kazka,apie keturtakcius nelabai,neesu ardes o dvitakcius jau nebezinau kelinta ant daliu paskerdes...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 09, 13:49:08 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2010 Kovo 09, 14:17:11 »
Kuo gera? b.. kad man dar kojos neatšilo po jo parvarymo? :D kad neužsimušiau kelis kart per 15 km? Vistiek kozeris yra kai nori pagazuot - suki rankeną :D :D Koks durnius taip sugalvojo? Ir dar labai garsas geras :H Grįžti, kaimynai žino kad jau namie :)

Tą patį galiu pasakyt apie mašinas. Koks durnius sugalvojo, kad gazas turi būt spaudžiamas su koja? :D Man su motociklu šimtą kart smagiau važiuot, nei su mašina. Su motociklais nuo 15 metų važinėju, o su mašina iki teisių laikymo buvau važiavęs tik du kartus, ir taip aerodrome ratais :D Ištisus metus būtų vasara, į mašiną net nežiūrėčiau. Vasarai mašina reikalinga tik tam, kad nuvažiuot į garažą pasiimt motociklą :D

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2010 Kovo 09, 15:10:06 »
Homeri,su kokiu motoroleriu vazineji?  (h)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2010 Kovo 09, 15:17:30 »
Homeri,su kokiu motoroleriu vazineji?  (h)
Piaggio tph ,bet dabar lyg ir keisis isvaizda...gal :D ,tada jau nebebus tph :) planuojama kita prieki mesti,nes originalus tph priekis man nekaip atrodo
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 09, 15:20:45 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2010 Kovo 09, 16:29:11 »
Homeri,su kokiu motoroleriu vazineji?  (h)
Piaggio tph ,bet dabar lyg ir keisis isvaizda...gal :D ,tada jau nebebus tph :) planuojama kita prieki mesti,nes originalus tph priekis man nekaip atrodo
na joa,priekis toks biski nelabai,ta fara dydele  ff nuo piaggio nrg turetu tikti,nes remas tas pats eina  (+)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2010 Kovo 09, 17:26:03 »
Houmeri sakai nieko gero DiTechas nes jei sugestu kas nors butu labai daug bedu ir kaina nebloga tai cia tas pats kaip vazinetum su A4 2.8  ir S4 , S4 jei kas sugestu nebutu pigus remontas ir t.t  tai cia jau taip yra  :V Bet nera ko lyginti S4 ir A4 cia tik pvz. daviau .

Kaskur garaze metytis turetu visa NRG apdaila juoda su zaliu  :V

Ir siaip pas tave idomus palyginimai daryta su nedarytu lygini  :V

Tikrai negaliu pasakyti kaska prie Speedfight ar SR50  nors mano modeliai buvo saunus man  :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2010 Kovo 09, 17:44:19 »
Houmeri sakai nieko gero DiTechas nes jei sugestu kas nors butu labai daug bedu ir kaina nebloga tai cia tas pats kaip vazinetum su A4 2.8  ir S4 , S4 jei kas sugestu nebutu pigus remontas ir t.t  tai cia jau taip yra  :V Bet nera ko lyginti S4 ir A4 cia tik pvz. daviau .

Kaskur garaze metytis turetu visa NRG apdaila juoda su zaliu  :V

Ir siaip pas tave idomus palyginimai daryta su nedarytu lygini  :V

Tikrai negaliu pasakyti kaska prie Speedfight ar SR50  nors mano modeliai buvo saunus man  :)
Sr 50 carbas,as irgi uz,geras aparatas,o pries ipurskimus ant pyrdu as todel,kad tikrai zinok gana daznai luzta,audinem eskem kad ir luzta,gal ir kainuoja nemazai,taciau luzta tikrai ne taip daznai kaip pyrdai ipurskimas :D nu cia zodziu biski i pievas nuvariau :D O beje,kas per apdaila nuo nrg,gal gali i PM ?

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2010 Kovo 09, 18:15:33 »
DiTechas geras pokol naujas,iki tam tikro kilometrazo,poto prasideda kompo isdaigos,o pats rankas nelabai ten prikisi...

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2010 Kovo 09, 18:16:24 »
Ir koks tavo manymutas kilometrazas  :V

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2010 Kovo 09, 18:19:26 »
Perdaug apie pyrdas neisipleskit,geriau apie zyla  :G  :D

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2010 Kovo 09, 18:23:30 »
ziuriu, shitas daiktas visiems didesni susidomejima sukele nei zylas :-]

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2010 Kovo 09, 20:30:28 »
oi tikrai ne :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2010 Kovo 10, 01:44:47 »
daiktu dar kolkas pavadint negaliu.

Houmeri ačiū už komentarą, visi čia giria mano pirkinį, aš žinau kad norėjau (xui norėjau, sistema išp... mane ir liepė atsisakyti mašinos) motorolerio, antifrizu aušinamo ir ne kinietiško. Tai va pamačiau šitas ~tvarkingas ir imiau. Sunku kažką gero apie jį pasakyti kai nuo svajonių mašinos perlipi ant to ko visą gyvenimą nemėgai.

Tai va šiandienos nuotykiai. Gerai kad prieš varant į darbą nusprendėm pavažinėt. Esmė kad dieną užkūrus šaltą jis užsikūrė, pravažiavom 200m gal, užgeso :V kūrėm-užkūrėm lengvai "iš pusės abaroto", dirba negražiai, bandai duoti gazo - gęsta. Gal vos vos leidžia kelti apsukas. Nu tai ką dročinom mes ten jį visaip, 10 min prasidirbo, jau nuo 5~ min gal leidžia daugiau duot apsukų, o jau po 10min leidžia važiuoti. Nesuprantu. Nulėkiau darban. Po 6 val užsikuriu, važiuoti, sankryžos viduryje nuduso. Kaip su pasipirtuku pasitraukiau iš kelio, ta pati istorija, 10 min pakaitinau ir tada važiuot leido. Kodėl gali būti taip?

Esmė kad pas mane sutrūkinėjus šlanga ta kuri iš filtradėžės eina į kažkur :D Realus variantas kad tokiu būdu pritraukė šiukšlių, užnešė karbą, todėl ir durniuoja? Gaila dabar laiko neturiu egzas lipa ant galvos tai negaliu apsitvarkyti jo :V Kokį nupirkau su tokiu, avariniu, ir važinėju.

Toliau klausimas: ar normalu kad net ~+1 temperatūroj nuvažiavus 10km temp dačikas visdar rodo cold? Kitiems tas pats, 3 gilera runner viso čia. Laukt vasaros reikia?

Dar apie reduktoriaus tepalą: bandžiau ištruakti matuoklę, nesuprantu ar išsukinejama ji ar tiesiog traukiama bet problema tame kad jos neina ištraukti nes iškart remias į suportą galinį? Lenkt per jėgą ar lupt suportą lauk?

Houmeris, Daniel - gal galit parašyti man į skype: doooomas
Bus papraščiau klausinėt nei čia floodint niekam apart mums naudingą info.

Dėl zylo - atgavau numerius šiandien, ne už dyką, bet atgavau, reikės kitą naktį palakstyti nuo širdies.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2010 Kovo 10, 01:54:25 »
O tai kas su tais numeriais buvo?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2010 Kovo 10, 01:58:20 »
long story, susipykau su vietiniais įstatymais, esmė kad LT mašiną turėt kainuoja jos vertė + eksploatacija, o čia tai tik mažoji dalis, nes čia dar registration tax, road tax, green tax ir insurance nesakysiu kiek dar yra nes keiktis pradėsi

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2010 Kovo 10, 12:00:33 »
daiktu dar kolkas pavadint negaliu.

Houmeri ačiū už komentarą, visi čia giria mano pirkinį, aš žinau kad norėjau (xui norėjau, sistema išp... mane ir liepė atsisakyti mašinos) motorolerio, antifrizu aušinamo ir ne kinietiško. Tai va pamačiau šitas ~tvarkingas ir imiau. Sunku kažką gero apie jį pasakyti kai nuo svajonių mašinos perlipi ant to ko visą gyvenimą nemėgai.

Tai va šiandienos nuotykiai. Gerai kad prieš varant į darbą nusprendėm pavažinėt. Esmė kad dieną užkūrus šaltą jis užsikūrė, pravažiavom 200m gal, užgeso :V kūrėm-užkūrėm lengvai "iš pusės abaroto", dirba negražiai, bandai duoti gazo - gęsta. Gal vos vos leidžia kelti apsukas. Nu tai ką dročinom mes ten jį visaip, 10 min prasidirbo, jau nuo 5~ min gal leidžia daugiau duot apsukų, o jau po 10min leidžia važiuoti. Nesuprantu. Nulėkiau darban. Po 6 val užsikuriu, važiuoti, sankryžos viduryje nuduso. Kaip su pasipirtuku pasitraukiau iš kelio, ta pati istorija, 10 min pakaitinau ir tada važiuot leido. Kodėl gali būti taip?

Esmė kad pas mane sutrūkinėjus šlanga ta kuri iš filtradėžės eina į kažkur :D Realus variantas kad tokiu būdu pritraukė šiukšlių, užnešė karbą, todėl ir durniuoja? Gaila dabar laiko neturiu egzas lipa ant galvos tai negaliu apsitvarkyti jo :V Kokį nupirkau su tokiu, avariniu, ir važinėju.

Toliau klausimas: ar normalu kad net ~+1 temperatūroj nuvažiavus 10km temp dačikas visdar rodo cold? Kitiems tas pats, 3 gilera runner viso čia. Laukt vasaros reikia?

Dar apie reduktoriaus tepalą: bandžiau ištruakti matuoklę, nesuprantu ar išsukinejama ji ar tiesiog traukiama bet problema tame kad jos neina ištraukti nes iškart remias į suportą galinį? Lenkt per jėgą ar lupt suportą lauk?

Houmeris, Daniel - gal galit parašyti man į skype: doooomas
Bus papraščiau klausinėt nei čia floodint niekam apart mums naudingą info.

Dėl zylo - atgavau numerius šiandien, ne už dyką, bet atgavau, reikės kitą naktį palakstyti nuo širdies.

dar labiau "pagręžk" šaltą variklį, tai galėsi tuoj naujo motorolerio ieškot :D  Apie motorolerius nieko nežinau, bet bent motociklam yra padsosas (el. arba mechaninis), tai šaltą visada kuri tik su padsosu ir lauki kol kažkiek užkais. Vasarą mano motociklui užtekdavo 5-6 min, o kai dabar šalti orai, tai dėl to tau 10 min ir reikia. Taip kad viskas čia normaliai su tuo tavo motoroleriu, tik reiki išmokt elgtis su juo :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2010 Kovo 10, 12:30:06 »
dar labiau "pagręžk" šaltą variklį, tai galėsi tuoj naujo motorolerio ieškot :D  Apie motorolerius nieko nežinau, bet bent motociklam yra padsosas (el. arba mechaninis), tai šaltą visada kuri tik su padsosu ir lauki kol kažkiek užkais. Vasarą mano motociklui užtekdavo 5-6 min, o kai dabar šalti orai, tai dėl to tau 10 min ir reikia. Taip kad viskas čia normaliai su tuo tavo motoroleriu, tik reiki išmokt elgtis su juo :D
:O :O čia rimtai? Pas mane man rodos automatinis pacosas. Tai tas daiktas vertas dar ir mano laukimo :V Ta prasme kad aš jį uždrošiu ir ne kartą nuo jo nusijob... tai čia faktas, bet negaliėsiu pinigų kokybiškom detalėm ir prižiūrėsiu. Bet kiti varo iškarto ir jiems negęsta ?!? visgi nemanau kad jis tvarkingai elgiasi

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2010 Kovo 10, 12:43:37 »
:O :O čia rimtai? Pas mane man rodos automatinis pacosas. Tai tas daiktas vertas dar ir mano laukimo :V Ta prasme kad aš jį uždrošiu ir ne kartą nuo jo nusijob... tai čia faktas, bet negaliėsiu pinigų kokybiškom detalėm ir prižiūrėsiu. Bet kiti varo iškarto ir jiems negęsta ?!? visgi nemanau kad jis tvarkingai elgiasi

Nu nežinau, bet per 5 metus važinėjimo su motociklais, dar nei karto nebuvo taip, jog visiškai šaltą užkūrus iškart važiuočiau  :V Net minties tokios nebuvo :) Negi sunku užkūrus palaukt 10 min? :) Beje, dar pasikeisk tepalus, filtrus, žvakę, jei nekeitei.