Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 564659 kartus)

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #225: 2010 Kovo 08, 22:18:07 »
Kuo gera? b.. kad man dar kojos neatšilo po jo parvarymo? :D kad neužsimušiau kelis kart per 15 km? Vistiek kozeris yra kai nori pagazuot - suki rankeną :D :D Koks durnius taip sugalvojo? Ir dar labai garsas geras :H Grįžti, kaimynai žino kad jau namie :)
tai taip pas visus motociklus su ta rankena,iskyrus keturracius ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2010 Kovo 08, 22:20:22 »
runner DD, bent ant brošiūros taip parašyta... dokuose tik runner 45
o foto čia http://domas.hard.lt/triperis

Tai suprantu kad pas visus motociklus, bet tai yra visiška nesamonė. Matai aš kai važinėjau iki teisių dviračiu ir kokių moto neužskaičiau tai man taip kvaila atrodo.

Gal kas žinot kur galima pasikonsultuoti eksploatuojant tokius dalykus? kokį forumą turi jie? reikia kelis dalykus patvarkyti jame

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2010 Kovo 08, 22:21:58 »
Pagal tavo apibūdinimą pagalvojau apie tokį :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2010 Kovo 08, 22:24:27 »
 :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2010 Kovo 08, 22:25:45 »

Tai suprantu kad pas visus motociklus, bet tai yra visiška nesamonė. Matai aš kai važinėjau iki teisių dviračiu ir kokių moto neužskaičiau tai man taip kvaila atrodo.

Gal kas žinot kur galima pasikonsultuoti eksploatuojant tokius dalykus? kokį forumą turi jie? reikia kelis dalykus patvarkyti jame

geras dalikelis tas runneris  ff seip yra toks tinklapis kaip www.pyrda.lt ,bet ten vaiku prisirinke nesamones tauskiu  :-{  o ka butent nori zinot? ten viskas paprasta  ?!?

mindugaz

• Svečias
« Atsakymas #230: 2010 Kovo 08, 22:27:24 »

geras dalikelis tas runneris  ff seip yra toks tinklapis kaip www.pyrda.lt ,bet ten vaiku prisirinke nesamones tauskiu  :-{  o ka butent nori zinot? ten viskas paprasta  ?!?
Jo runner'is tikrai neblogas (+)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2010 Kovo 08, 22:30:10 »
Esu turejes  2 Piaggio  2 Aprilias 1 Peugeot 1 Honda 2 Italjet

Is visu labiausiai paliko ispudi Aprilia SR50 DiTech su ipurskimu ir skysciu ausinamas  8-P

Teko vaziuoti su Runeriu 180 cm³  :G Tai kaifas

Mano Ex

Beje Kerolai tu seniau nesiduodavai su panasias kaip idejai foto  Oo)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2010 Kovo 08, 22:32:23 »
Jo vaikams jie pagrinde skirti.  na bet kaip yra taip. Reik pasikeisti tą šlangą iš filtro einančią, gal laikinai apvyniosiu izolke kol kitą gausiu, toliau neveikia spydometras ir nesisuka km, tai reik nudraskyt skydelį ir žiūrėti ar tas troselis sukasi, jei taip tai tvarkyt skydą, jei ne tai keist troselį. Toliau gale pilas kažkoks tepalas ten šalia galinių stabdžių reik jį kažkaip tikrinti ir esant reikalui pakeisti. Taipogi antifrizo kiekį tikrint reikia ir įdomu kiek jis tikrai arktinis, gal keisti reikia. Pradžioj tiek.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2010 Kovo 08, 22:35:52 »
Beje runnerius jau tryse nusipirkom. Tai va, ar normalu kad tokiu oru ~-5C variklio temp nekyla, skydelyje rodo visalaiką ant COLD. Visiems tas pats. Ar jis turi tokį dalyką kaip termostatą?

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2010 Kovo 08, 22:38:50 »
Jo vaikams jie pagrinde skirti.  na bet kaip yra taip. Reik pasikeisti tą šlangą iš filtro einančią, gal laikinai apvyniosiu izolke kol kitą gausiu, toliau neveikia spydometras ir nesisuka km, tai reik nudraskyt skydelį ir žiūrėti ar tas troselis sukasi, jei taip tai tvarkyt skydą, jei ne tai keist troselį. Toliau gale pilas kažkoks tepalas ten šalia galinių stabdžių reik jį kažkaip tikrinti ir esant reikalui pakeisti. Taipogi antifrizo kiekį tikrint reikia ir įdomu kiek jis tikrai arktinis, gal keisti reikia. Pradžioj tiek.
troseli tikrink prie rato,ten dazniausiia jis nesiekia ir nesukasi,pamatysi tokia pkasmase apvali,gale reduktorius,pilasi specialus teplai,piaggio reduktoriai gan nepatvarus,reikiai reguliariai keist ir ziuret kad per mazai nebutu,antifreza ishkart pakeisk,kazin kas ten buvo pilta,a to uzsals ir nafik cilindra ismesi,na nelabai jie ir vaikiski,jie tiuninguojasi kuo puikiausiai,ir vaziuoja ojojoj kaip  :G bombintas minarelli varklis 70cc geriau valina negu runneris 180cc..zodziu kad ne offtopint bandyk ieskot ten atsakymu,arba rasyk PM,kuo galesiu padesiu  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 08, 22:41:15 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2010 Kovo 08, 22:46:18 »
Esu turejes  2 Piaggio  2 Aprilias 1 Peugeot 1 Honda 2 Italjet

Is visu labiausiai paliko ispudi Aprilia SR50 DiTech su ipurskimu ir skysciu ausinamas  8-P

Teko vaziuoti su Runeriu 180 cm³  :G Tai kaifas

Mano Ex

Beje Kerolai tu seniau nesiduodavai su panasias kaip idejai foto  Oo)

nebloga garaziuka paturejei,pats spejau tik viena modeli paturet,ir tai neilgai

dabar labiau keturraciai domina,vazineju su raptorium 700c,nesveikas aparatas  ff  (!?)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2010 Kovo 08, 22:51:07 »
Vo keturračiai kitas dalykas (y) (y)

Daniel, temą galim teršt, nieko tokio. Gal kam info pravers. Dėl bombinimo tai turbūt 1 ribotuvą pats išimsiu, bet ne daugiau. Jei taip ar taip jis netraukia, koks tolkas kažką daryt :D Reik filtrą prapaulti dar, ir boršiūroj sako spec aliejum sutept. Kas per? Būtina jį pirkt?:D Dėl antifryzo: ar būtina pilti kokį jie prašo ar galiu supilti G12 kur nuo audi liko?

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2010 Kovo 08, 22:58:09 »
Vo keturračiai kitas dalykas (y) (y)

Daniel, temą galim teršt, nieko tokio. Gal kam info pravers. Dėl bombinimo tai turbūt 1 ribotuvą pats išimsiu, bet ne daugiau. Jei taip ar taip jis netraukia, koks tolkas kažką daryt :D Reik filtrą prapaulti dar, ir boršiūroj sako spec aliejum sutept. Kas per? Būtina jį pirkt?:D Dėl antifryzo: ar būtina pilti kokį jie prašo ar galiu supilti G12 kur nuo audi liko?
ribotuvus jie turi 3,o galia padides tikrai,dabar jei stovi visi ribotuvai turetu traukti max 50km/h,isimus visus ribotuvus(variatoriuje,duslintuve ir karbe) max greitis butu apie 80-90 km/h,bet automatiskai benzo valgys daugiau,mano buvo biskuti modifikuotas tai ryjo apie 8litrus,uztat vaziavo neblogai  :G netepiau niekada fltro,jei nebent stovi sportinis,o jei originalus dezeje neverta nieko ten tepti,antifriza manau nera reiksmes koki pilt  (h)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2010 Kovo 08, 22:58:34 »
Turejau tokia gilera, su 80ccm grupe, beveik ant rato statydavosi, geras daiktas :D
geriau papasakok kiek mokejai, paimciau tokiu :D

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2010 Kovo 08, 23:00:41 »
Turejau tokia gilera, su 80ccm grupe, beveik ant rato statydavosi, geras daiktas :D
geriau papasakok kiek mokejai, paimciau tokiu :D
jo tikrai,gal organizuotum cia atsiuntimus,darytume bizniuka maza  :D idomu tik kokios ten pas jus kainos  (h)

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2010 Kovo 08, 23:01:17 »
8 Litrus  :O  Vaziaves su Runner 50er 70 zilindru tai manes nepadarydavo  (aa)

Pas mane stockas buvo ~90 vaziuodavo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2010 Kovo 08, 23:03:08 »
mokėjau 4500dkk + ryt numerį imsiu 590dkk arba 970dkk tiksliai nežinau dar, plius draudimas metams ~900dkk. Èia daug ar mažai?

Jo traukia gal 55km/h, sakau nežinau nes speedas negyvas.

Dabar kuris yra stage 1 :D ribotuvas, tipo nuo kurio pradėt? Variatoriuje? Karbe reikės kažką keist ar tik išimti? Duslintuve išlupus jis nepradės garsiau rėkaut?

Kainos labai įvairios, kitas gerą paimė už 3200 dkk, o tokį pat kaip mano tik lavoną siūlė už 2800dkk

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2010 Kovo 08, 23:06:38 »
Domai mums litais geriau sakyk  :-]

Pradek nuo duslintuve vadinamo ampedicito nepagarses nors kiek teko daryti nepastebejau  :V

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2010 Kovo 08, 23:07:46 »
8 Litrus  :O  Vaziaves su Runner 50er 70 zilindru tai manes nepadarydavo  (aa)

Pas mane stockas buvo ~90 vaziuodavo

8 cia dar fignia,draugas turejo pilani bombinta yamaha aeroxa 70cc,is vietos neimanoma buvo startuot,prieki kele toka tak,o valge 12 litru  :[
 cia priklaso kokie modai buvo,mano 50cc darydavo 70cc,pas mane buvo variatorius ir duslintuvas tiuninginis,o ten tik grupe...

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2010 Kovo 08, 23:10:08 »
mokėjau 4500dkk + ryt numerį imsiu 590dkk arba 970dkk tiksliai nežinau dar, plius draudimas metams ~900dkk. Èia daug ar mažai?

Jo traukia gal 55km/h, sakau nežinau nes speedas negyvas.

Dabar kuris yra stage 1 :D ribotuvas, tipo nuo kurio pradėt? Variatoriuje? Karbe reikės kažką keist ar tik išimti? Duslintuve išlupus jis nepradės garsiau rėkaut?

Kainos labai įvairios, kitas gerą paimė už 3200 dkk, o tokį pat kaip mano tik lavoną siūlė už 2800dkk

variatoriuje tokia saiba bus,duslintuve kaip mode sake apendicita nupjaut,garsas nepagarses,o karbiuratoriuje jau nebepamenu,kazkas su adata reikia burt,ar tai neleisdavo iki kalo jai pakilt ar tai kas...o kainas dvj litais mum  :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2010 Kovo 08, 23:11:58 »
kainas dauginkit iš 0,46, o jei grubiai dalinkit iš 2 ir gausis litais

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2010 Kovo 08, 23:16:32 »
tai kad nebrangiai,o jei pvz su plasmases defektaisbiski dauzti tai ciuju isvis kainos mazos  (+) o turit kazkokia tai skelbimu lenta?

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2010 Kovo 08, 23:20:21 »
As pamenu kaip turejau tai Panevezyje buvo kaip mano jauciu tik du modeliai tokie  :-]

Tada atsirado Panevezyje net Aprilia centras kur stovedavo 2 aprilia modeliai  :-] :-]

Dabar vokieciuose apmazejo labai motoroleriu jau spejo visus isvesti  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Daniel

• Žiūrėti profilį