Na ką, gavau garažą mėnesiui, visas suruoštas dalis pakeičiau.
Abu traversai, priekinės/galinės kojos, diskai, suprotrai stebulės, kaladės, dauguma varžtų, visos veržlės, atrestauruota visa self levelingo ("amortikai", 3 kriaušės), hidraulinių stabdžių sistema, išvirtiminės, st. žarnelės, geros būklės naudoti ufo diskai. išskyrus keletą vožtuvų, Kuro, stabdžių lineikos, vairo kolonėlė (prieš tai buvo neteisinga, nuo c4), begalė laikiklių, oe varžtų ir veržlių, rankinio trosai, kelios naujos smeigės dugne, bako rūdžių ale "aptvarkymas",
Beveik viskas paruošta mazgais buvo pilnai surinktais, trukau mėnesį. Nebuvau pasiruošęs, tai reikėjo per jį pasidaryt: nauja kuro magistralė, kamino laikikliai, "naujas kaminas" nuo s6 c4, bakas., pusašiai, granatų gumos, pusašių dažymas - tuos turėjau pasidaryti per šitą laiką. KArščio apsaugos, viena pakeista naudota geresne, kita aprengta aliuminio juosta, trečia pakeista sveika nuo audi 100, gale virš bakelio, tik nusmėliuota ir perdažyta karščiui atspariais dažais
Iš variklio tik minimumas:
pakeista alyva, oe filtras, karterio spenio tarpinė.
Rezultate pagaliau viskas stoja į org vietas, bus galima toliau testuoti ir taisyti.
Tiesa, jokia sistema iš mano paminėtų gerai neveikia, ir abs pradėjo š malti.
Bet dabar viskas iš eilės, bus galima normaliai diagnozuoti.
Stabdis kietokas, manau dar prasidirbti turi, nes gerėja
Vairas sunkus koks ir buvo (kvepia siurblio keitimu)
Abs po remontų pradėjo š malt, labai keistai, testus visus praeina, bet realiai važiuojant elgiasi kaip 1 daviklio kartais nematytų, turiu įtrariamąjį, bandysiu keisti.
Levelingas veikia, bet aukštis nepastovius, oficialaus testo nepraeina, kad pradėtų kelti šikna - 100kg nepakanka, reikia daugiau. Bet dabar tegali būti tik 1 vietoj bėda, valdymo vožtuve kurie beveik netaisomi ir naujų negausi; On a bright side - turiu 4 iš viso prisirinkęs.
s6 duslintuvas kurį gavau tik biškį gerensis už mano 3b, nelabai sueina, papuvęs, tačiau mano visai prasprogęs buvo. Eina gauti tik visokius Fox ir kt sport., man nepatinka.
Pagaliau auto kosminiame aukštyje, kaip ją suprojektavo gamykloje.