radom
taigi nupirkti 4 amortikai, ale apynaujai/mažai naudoti, su galinėm HR spyruoklėm ir visu tvirtinimo komplektu
PAGALIAU VALIO FAKING SUBINĖ PAKILO Į NORMALŲ AUKŠTĮ!
Bildėjimo priežastis gale vairuotojo pusėje kaip ir paaiškėjo, kaip ir ne, nes bildėjo būtent iš kairės, o bėda buvo abejose pusėse!!!
Abi galinės spyruoklės sulūžę
yay easy fix. 100 euriukų ir sudėta viskas kas fotkėse, na tik čia sena, naujų nefotkinau. Dėkui audziui
Viskas kas foto parduodama, na aišku spyruoklės į metalą, amortikai priekiniai boge automatic, rudeniop pasiimiau laikinai, kai maniškiau boge turbo pradėjo daužytis, klibėt štokas taip nekukliai
Galiniai faking prakeikti boge turbo von lauk iš mano sylkės, su dar labiau prakeiktom kvailo aukštumo intrax spyruoklėm. Mašina liko kieta, bet nebe ta, kur turbūt nuo 2010 barškino dantis, didžiausia klaida ever, liko tik intraxai priekyje, juos irgi su šypsena mesiu von, kai bus geresnė diena ir gausiu ką nors įdomesnio. Aukštis šiaip tenkina, bet pati idėja, nekenčiu jų iš principo, buvau gudras savo laiku, viską naują susidėjau pagal "faking aftermarket katalogą", kai kiti visi naudotus perka, pasižiūri kaip mašina kita stovi, ot kvailiai, matyt neturi už ką. Didžiausias kvailys buvau aš.
p.s. nežinau ar pats amortikas daužosi, gal ir ne, pirkėjo rizika, ir svarbiausia kad galas 12mm 20v/sport/s4/c4 ir šiaip normalių c4, atrama ar ne 50 eurų nauja, tik atramėlė, pas mane galas visas 20e, priekis 10e