o_O kuo tai susiję su kūrimusi? yra logiškas paaiškinimas? ar čia apie tandemo kepurę?
pas mane viskas buvo tepaluota kai prikau. sutvarkiau ką sugebėjau, tada viską nuploviau. lyg ir sausa dabar, dar reiks atidžiai pažiūrėt.
kas keiščiausia, kad mano tandemui pagal auto ir modelį priklauso viena didelė metalinė tarpinė, aš ją ir įdiegiau. tačiau po tandemu tebuvo tie keli žiedai, o kadangi turėjau metalinę, tai įdėjau ir ją. Žinojau kad chaltūrinu, tai iškart pažiūrėjau ar nesifonina kuru, ar netraukia vakuumo. Tai pagalvojau kad ok.
tai dvi versijos, arba metalinė buvo sugalvota vėliau kaip upgrade tam tikrom pompom, arba pas mane keista pompa nuo kito modelio, arba kažkas su katalogais blogai. Spėju dviguba tarpinė nieko gero, gal per ten ir pritraukia. Keista, bet blogai kūrėsi pastovėjus ji visada, nei vienas iš šių dalykų nepagerino, panašu kad šaudau aplinkui:
persandarinti purškalai (perreguliuot patingėjau)
antra tarpinė po tandemu
visi filtrai tepalai savaime suprantama, įskaitant kuro filtro žiedeliai ant vožtuvėlio
naujas siurbliukas bake (garsas toks pats kaip ir seno, bzzz vietoj standartinio kliūrkt)
sutaisytas alsuoklis kurį pats sulaužiau
vienakryptis vožtuvėlis (šitas tikrai blogas buvo)
iš išvardintų tik du paskutiniai tikrai blogi buvo, visa kita profilaktika ir šaudymas aplinkui
aišku daryta ir daugiau visko, bet šitie dėl kurimosi galėjo padėt. bet ne.
lieka: akumas, vožtuvas ant filtro, tandemas, purkštukai