Arai niekas iš genero nieko neima, visi prietaisai elektrą ima iš akumo. Subalamutinot mane jūs su tom įtampom ir srovėm, pasidomėsiu labiau po švenčių. Gerų švenčių Domai.
iš kur tu daba nustatysi kas iš ko ima jei jie abudu lygiagrečiai sujungti
iš kitos pusės genero įtampa 14.5, akūmo 12.8 (jei gerai pakrautas) bet kuriuo atvėj srovė teka iš aukštesnės įtampos į mažesnės pusę čia tas pats kaip vanduo visada bėga nuo kalno, bet nebėga į kalna
o kodėl įtampa krenta razbainikai? Srovė, sutinku.
Jei pakrautas akumas floatina ties 14,5V (reguliatorius), tai pilnai pakrautam skirtumo genere ir akume nebus, thus srovė bus arti nulio.
klausimas kodėl krenta įtampa.
Šiaip dabar viskas ok, kurias gerai, čia jau iš sportinio intereso domiuosi, nesukels bėdų ta įtampa, manau. Parvažiavom į šiaulius, buvau šturmano vietoj, baisu buvo kaip mašina po kelią plaukioja, kaip ją gaudyt reikia.
Šarnyrą naudotą turiu. Kolonėlės dar ne. bet pasaka kai tinka nuo visų c3 ir c4 o ne 20vt only tik rinkis.
akūmas gi nepasikrauna iki 100%, kaž kur internete skaičiau, kad pakrauti pilnai reiktų 16v įtampa krovimo daryti, bet tada akumas verda ploksteles lankstosi ir t.t. viežo gadinasi, su 14.5v tipo pakrauni ji iki 80% ir tai mes laikome 100%, bet realiai srovė nenukrenta iki 0 ir ji kažkiek foatina vistiek, tai aš kai kraunu su pakrovėju ir kai pamatau, kad krovėmo srovė nukrito iki apie 1A tai ir išjungiu jei laiko nebėra daugiau krauti
dėl įtampo kritimo kaltinčiau labiau ne laidus nes jie storoki gana yra, bet galbūl labiau kontaktus visokius sujungimus ir sudurimus, per laika varis oksiduojasi pablogėja kontaktas, susidaro kažkokia varža ir gaunasi įtampos kritimas, šyla tos vietos ir t.t.