Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 569485 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #1875: 2015 Rugpjūčio 04, 22:18:06 »
is gamyklos tokiu cirku tikrai nepaleido, tad apie toki dalyka kaip perkaitimas ir dar Lietuvos klimatui gali pamirsti. va dabar pasimatavau po kapotu krovima: saltam 14,4-14,5 su sviesom ir pecius 14,2-14,3, o skydelyje ~13,5. pasivazinejus ir uzsildzius motora po kapotu lieka 13,8, skydelyje 13 gal nei tiek nesiekia, vadinasi viena beda yra po kapotu, kita kazkur viduj. kai tik bus galimybe pasikelti prasivalysiu laidus ant generatoriaus ir starterio. bei itampa ant generatoriaus pamatuosiu. netikiu as vistiek kad pas tave ant pacio generatoriaus krinta itampa ijungus sviesas :think: jei visgi taip, tada bandyciau kita generatoriu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1876: 2015 Rugpjūčio 04, 22:27:00 »
skęstantis ir šiaudo griebias ;)
perkaitimas tai nuo variklio, gal permuša ką nors prie 90-100C, ne nuo aplinkos
jo ir aš prasivalysiu ant starterio ir genero pliusą, minusų pas mane nėra, ir būtinai pasimatuosiu kiek yra ant genero, tik tą dangtelį reiks nusiimti

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1877: 2015 Rugpjūčio 04, 22:32:28 »
mintis yra daryti išorinį reguliatorių, gal jis visgi perkaista, o išorinį įmontuosiu kur vėsioj vietoj
http://www.davebarton.com/AdjustableVoltage.html
daiktc !! (j)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1878: 2015 Rugpjūčio 07, 08:08:25 »
kur klijuot mažąjį klubo lipduką?
standartiškai ant galinės fortkės: kairėj ar dešinėj?
gal gale kur visgi? virš duslės kaip jdm ir drifteriai daro :DDD

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1879: 2015 Rugpjūčio 07, 08:55:34 »
Ant fortkes (+)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1880: 2015 Rugpjūčio 07, 13:51:57 »
atjunk isvis suzadinima ir pergazuok, kraus be zadinimo, tad as nemanau kad tame beda, nebent krovimo rele gryba pjauna, bet jai itakos salono temperatura nedaro. pas mane kaip jau nekarta rasiau ant generatoriaus itmapa kokia priklauso ir kaip ikalta, matavau abu testerio kontaktus prie generatoriaus pajunges, nebuvo kada zaisti ieskant kur krinta, o dabar ir ant pakelejo uzlipti nera galimybiu, o darbu kruva :-{

man tai idomu tada tas faktas, kodel butent su zilu ilgoje kelioneje, ishemus skydeli akumuliatorius ishsikrauna, pakeitus ji vel gyvu, vel buvo vaziuota iki issikrovimo, apsukos buvo tikrai 2k++, kokiu budu jis pats susizadina? del ko as ta suzadinima itariu, nes ne as vienas visus tuos laidus, krovimo reles ir t.t. esam iskeite ir likusi ta pati beda, o beda slypi suzadinimo grandineje, net gi pats skydelis gali butu kaltas del amziaus ir t.t. nesu elektrikas, tikrai begales jusu terminu nesuprantu sioje temoje, bet kaikurie dalykai man tiesiog prasilenkia su praktika....
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 07, 13:54:48 sukūrė Edgaras. »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1881: 2015 Rugpjūčio 07, 14:17:07 »
idėja tokia:
pasiimi ne statybinį feną kai lauke sąlyginai vėsu, išsiimi skydą, užkuri motorą, duodi įtampai nusistovėt, ir papūsti į skydelį.
Gal jo viduje kas?
gal sužadinimo laidas perkaista? gal nuo skydo reik nutempti krokodilą?

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1882: 2015 Rugpjūčio 07, 14:31:15 »
man tai idomu tada tas faktas, kodel butent su zilu ilgoje kelioneje, ishemus skydeli akumuliatorius ishsikrauna, pakeitus ji vel gyvu, vel buvo vaziuota iki issikrovimo, apsukos buvo tikrai 2k++, kokiu budu jis pats susizadina? del ko as ta suzadinima itariu, nes ne as vienas visus tuos laidus, krovimo reles ir t.t. esam iskeite ir likusi ta pati beda, o beda slypi suzadinimo grandineje, net gi pats skydelis gali butu kaltas del amziaus ir t.t. nesu elektrikas, tikrai begales jusu terminu nesuprantu sioje temoje, bet kaikurie dalykai man tiesiog prasilenkia su praktika....

be skydelio ir neturi kraut akumuliatoriaus

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1883: 2015 Rugpjūčio 07, 14:36:04 »
tiesiogiai suzadink genera ir viskas, vienam buvo taip padaryta, tai tiek variklio darbas tiek apshvietimai pagyvejo ir atsigavo neatpazistamai.. arba imituojant suzadinimo grandine su lempute padaryt viska prie pacio genero ir viskas bus aisku.

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1884: 2015 Rugpjūčio 07, 14:37:39 »
be skydelio ir neturi kraut akumuliatoriaus

neturi.
kodel?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1885: 2015 Rugpjūčio 07, 15:22:26 »
Nes per akumo lemputę eina sužadinimas

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1886: 2015 Rugpjūčio 07, 15:28:00 »
bet jei generas susizadina pats pagal viska, kodel tada issikrauna akumas?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1887: 2015 Rugpjūčio 07, 15:51:07 »
neatsakysiu, nes nebandžiau

spėju dėl to kad nelaikai RPM daugiau nei 3000. mano žiniomis būtent nuo čia jis susižadina pats

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1888: 2015 Rugpjūčio 07, 15:59:00 »
mano ziniomis kad jis visai nesusizadina nuo jokiu apsuku, o beda skydelio senoje platoje, o viskas ishsisprestu perlitavus ta vieta grandines kuri eina butent skydelyje. jis zadina, bet nesant geram kontaktui tai ir kaista ir visos bedos sekancios vyksta tik nuo to.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1889: 2015 Rugpjūčio 07, 16:10:13 »
pas mane perlituota beveik visas skydelis, ne tik jungtys

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1890: 2015 Rugpjūčio 07, 16:14:04 »
tada as irgi nezinau...

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1891: 2015 Rugpjūčio 07, 19:22:48 »
buciau neturejes 2.8 benzas dujos, nesnekeciau visai, bet kad, mieste ten tos ekonomijos nebuna joj saltuoju metu, nes ir tas variklis nesyla ten taip greit, kaip noretusi, buvau net pasidares mygtuka, kad anksciau dujas ijungtu, tai springdavo variklis, kol nepasyla iki kokiu 60 laipsniu ar kiek ten nepamenu jau, bendradarbis tuo pat metu turejo e39 528 benza su dujom, tai pas ji tikrai greiciau sildavo variklis ir dujas jungdavo greiciau :V
nu josvogeriukas irgi giresi kad sudujom, bet kai pradejom skaiciuoti ziema kad prie tu duju dar kazkiek benzo dapilineja ale uzvedimui tai gavosi visai kiti rezultatai km kainos bendros sumos

va tėvas turėjo 86 m šimtine 2.2 su KU motoriuku ir dujikes įsidėjęs tai ir prie -20 užkurdavo tik reikėdavo dar palaukti kokia minutę, kad pašiltų arba ant gazo biški palaikyti, nes jei užsikūrus užgesdavo tai ta jau ilgai sukti reikėdavo, kad antrą kart užsikurtų ant dujų
aišku reduktoriui nesveika, bet ne visiems išaiškinsi, dabar jau daugiataškiai įpurškimai dujos irgi su kompais tai sudėtingiau daryti ne taip kaip rekomenduoja gamintojas

o negali būti, kad beda yra kur nors pvz išdilęs generatoriaus inkaras ir pas tave ir pas doma ir pas lucifer ?
pas mane ant bulkos panašus bajeriai su ijungtom šviesom neužtenka įtampos, kad normaliai krautusi nors leputė, kad nepakanka krovimo nedege ir irgi yra įtampos skirtumas kas yra ant akumuliatoriaus klemų ir kas yra už spinelės, dabar per karščius tai iš vis ta bėda paumėjo
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 07, 19:52:53 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1892: 2015 Rugpjūčio 07, 20:00:14 »
prasitestinsiu :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1893: 2015 Rugpjūčio 08, 01:51:54 »
o negali būti, kad beda yra kur nors pvz išdilęs generatoriaus inkaras ir pas tave ir pas doma ir pas lucifer ?
pas mane ant bulkos panašus bajeriai su ijungtom šviesom neužtenka įtampos, kad normaliai krautusi nors leputė, kad nepakanka krovimo nedege ir irgi yra įtampos skirtumas kas yra ant akumuliatoriaus klemų ir kas yra už spinelės, dabar per karščius tai iš vis ta bėda paumėjo
pas mane negali, nes keiciau generatoriu, senajam isfilo kolektoriai ant inkaro, turejau kita gera A8, tai dejau nauja krovimo rele ir i automobili. esme kad pas mane matuojant ant pacio generatoriaus tiek pliusa, tiek minusa itampa nekrinta ijungus sviesas ir ji tokia, kokia ant reles parasyta, o va kuo tolyn, tuo mazyn tie voltai :think:

mano ziniomis kad jis visai nesusizadina nuo jokiu apsuku, o beda skydelio senoje platoje, o viskas ishsisprestu perlitavus ta vieta grandines kuri eina butent skydelyje. jis zadina, bet nesant geram kontaktui tai ir kaista ir visos bedos sekancios vyksta tik nuo to.
buvo silkej atsokes fiksatorius nuo buferio balkio ir generatorius nutryne dali pravodkes i priekine desine lempa ir tuo paciu akumuliatoriaus zadinimo neliko, tai pagazavus iki 2000+ apsuku krovimas atsirasdavo ir niekur nedingdavo, teko taip visa savaitgali po puse Lietuvos prasimalt ir nereikejo akumuliatoriaus keisti. labai panasiai nutike buvo ir su V8, kai nuluzo laidas zadinimo ties kilpute prisisukancia prie generatoriaus, jokios bedos nebuvo, nes pagazavus iki 2000+ apsuku krovimas atsirasdavo.
tik va viena niuansa esu pastebejes silkej, maniske automatas ir buvo taip, kad 100km nuo namu issimove tosas begiu perjungimo, liko D padety, teko riciaga pastatyti i P arba N, ir kurti ant begio, nes dezeje D, po uzkurimo gazuok negazaves generatorius nesusizadino, galvojau, kad tai nesusije, bet uzdejus trosa i vieta krovimas atsigavo, todel pabandziau dar karta atjungus trosa uzkurti ir vel krovimo nebuvo net ir iki 6000 pagazavus, nezinau kaip taip gali buti bet maniskej silkej taip buvo. ;)

Neprisijungęs macuda

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1894: 2015 Rugpjūčio 08, 02:11:37 »
is gamyklos tokiu cirku tikrai nepaleido, tad apie toki dalyka kaip perkaitimas ir dar Lietuvos klimatui gali pamirsti. va dabar pasimatavau po kapotu krovima: saltam 14,4-14,5 su sviesom ir pecius 14,2-14,3, o skydelyje ~13,5. pasivazinejus ir uzsildzius motora po kapotu lieka 13,8, skydelyje 13 gal nei tiek nesiekia, vadinasi viena beda yra po kapotu, kita kazkur viduj. kai tik bus galimybe pasikelti prasivalysiu laidus ant generatoriaus ir starterio. bei itampa ant generatoriaus pamatuosiu. netikiu as vistiek kad pas tave ant pacio generatoriaus krinta itampa ijungus sviesas :think: jei visgi taip, tada bandyciau kita generatoriu
ne vienai turetai audi budavo kad pasilus varikliui itampa pakrinta.bandyta keisti akumuliatoriu (buvau isedejes visiskai nauja) krovimo reliu kruva, generatorius,paskui nuvaryta masina pas magus (i automagija) beda isliko...paskui buvo per klaida gautas generatorius nuo c4 4.2 variklio 110A.pakeitus skyva ir idejus po kapotu beda dingo liko tik skydelyje...su elektriku svarstem kad gal kai pas penkiacilindres stovi apacioj traukia visas siuksles bei vandenis ir buna pazeistos apvijos ar kazkas tokio:think: dar man budavo sovus per gera bala nukrisdavo voltai kuriam laikui pask atsigaudavo.taip pat ziema plaukiant per pusnis.tai kai ilgiau neatsigaudavo bijodavau kad jei uzges pusny ir akumui neuzteks gyvybes bus sakes:-]

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1895: 2015 Rugpjūčio 08, 02:14:15 »
apvijos tai su lakuotos tai kazkiek apsisaugo

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1896: 2015 Rugpjūčio 08, 02:30:01 »
ne vienai turetai audi budavo kad pasilus varikliui itampa pakrinta.bandyta keisti akumuliatoriu (buvau isedejes visiskai nauja) krovimo reliu kruva, generatorius,paskui nuvaryta masina pas magus (i automagija) beda isliko...paskui buvo per klaida gautas generatorius nuo c4 4.2 variklio 110A.pakeitus skyva ir idejus po kapotu beda dingo liko tik skydelyje...su elektriku svarstem kad gal kai pas penkiacilindres stovi apacioj traukia visas siuksles bei vandenis ir buna pazeistos apvijos ar kazkas tokio:think: dar man budavo sovus per gera bala nukrisdavo voltai kuriam laikui pask atsigaudavo.taip pat ziema plaukiant per pusnis.tai kai ilgiau neatsigaudavo bijodavau kad jei uzges pusny ir akumui neuzteks gyvybes bus sakes:-]
pas 4.2 stovi lygiai toj pacioj vietoj, kaip pas 5cilindre ;) del balu ir pusnu beda buvo dirzelyje ir/arba skyvuose, todel buvo toks efektas. matai tu kaip ir issprendei beda, kaip ir ne, nes krauti tai pas mane krauna, su sviesom ir pecium ant akumuliatoriaus 13.6-13.8, bet kur dingsta itampa keliaujant nuo generatoriaus iki akumuliatoriaus? sito kaip suprantu ir pats neissprendei arba tik dalinai, jei skydelyje nepradejo rodyt kiek priklauso :think:

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1897: 2015 Rugpjūčio 08, 11:11:38 »
esme kad pas mane matuojant ant pacio generatoriaus tiek pliusa, tiek minusa itampa nekrinta ijungus sviesas ir ji tokia, kokia ant reles parasyta, o va kuo tolyn, tuo mazyn tie voltai :think:
manau kad sitas reikalas tai kaip slieku ieskojimas diena ant karsto asfalto :) viskas desninga juk, kuo tolyn tuo mazyn; ir kiek pamenu pas mane ant V8 sujungus viska irgi apie 13.8 V ant akumo ismatuodavau, jei ka generas buvo visiskai perirnktas, nuo A8, 150A

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1898: 2015 Rugpjūčio 08, 11:19:33 »
o aš išmatuoju 12.7 ant akumo kai sujungiu visko daug.

tas mano nuomone nėra normalu

ant mano ign.on signalas kuris yra be apkrovos, paimtas nuo kažkurio mygtuko virš mago, turi 11,2V su užkurtu motoru. mago signalui užtenka
Klima ant off arba lo rodo 13,8V - 13,6V. Įjungus šviesas, pakrenta gal per pusę volto. Tačiau pakeitus fan į HI lieka gal 11,2V klimos ekraniuke. Išvada - iki tol ateinančioj įtampoj yra varža nemaža, jei norit galiu suskaičiuoti kokia. Čia įtampos važiuojant arba užkurtu motoru, nėr skirtumo nuo rpm
Autopiloto kompas gauna 10,21V ant ign on ar tai užkurtai - nebepamenu

Aš vis dar prisigalvoju????
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 08, 11:25:34 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1899: 2015 Rugpjūčio 08, 11:32:44 »
na jo, 12.7 ant akumo nekazkas... o gal ir pas mane budavo 12.8 o ne 13.8 ... :think: nebepamenu, bet mazai budavo ...o kad ten ant visu kitu emeju pakritusi itampa tai i tai nereiktu kreipt demesio, svarbu ant akumo