o negali būti, kad beda yra kur nors pvz išdilęs generatoriaus inkaras ir pas tave ir pas doma ir pas lucifer ?
pas mane ant bulkos panašus bajeriai su ijungtom šviesom neužtenka įtampos, kad normaliai krautusi nors leputė, kad nepakanka krovimo nedege ir irgi yra įtampos skirtumas kas yra ant akumuliatoriaus klemų ir kas yra už spinelės, dabar per karščius tai iš vis ta bėda paumėjo
pas mane negali, nes keiciau generatoriu, senajam isfilo kolektoriai ant inkaro, turejau kita gera A8, tai dejau nauja krovimo rele ir i automobili. esme kad pas mane matuojant ant pacio generatoriaus tiek pliusa, tiek minusa itampa nekrinta ijungus sviesas ir ji tokia, kokia ant reles parasyta, o va kuo tolyn, tuo mazyn tie voltai
mano ziniomis kad jis visai nesusizadina nuo jokiu apsuku, o beda skydelio senoje platoje, o viskas ishsisprestu perlitavus ta vieta grandines kuri eina butent skydelyje. jis zadina, bet nesant geram kontaktui tai ir kaista ir visos bedos sekancios vyksta tik nuo to.
buvo silkej atsokes fiksatorius nuo buferio balkio ir generatorius nutryne dali pravodkes i priekine desine lempa ir tuo paciu akumuliatoriaus zadinimo neliko, tai pagazavus iki 2000+ apsuku krovimas atsirasdavo ir niekur nedingdavo, teko taip visa savaitgali po puse Lietuvos prasimalt ir nereikejo akumuliatoriaus keisti. labai panasiai nutike buvo ir su V8, kai nuluzo laidas zadinimo ties kilpute prisisukancia prie generatoriaus, jokios bedos nebuvo, nes pagazavus iki 2000+ apsuku krovimas atsirasdavo.
tik va viena niuansa esu pastebejes silkej, maniske automatas ir buvo taip, kad 100km nuo namu issimove tosas begiu perjungimo, liko D padety, teko riciaga pastatyti i P arba N, ir kurti ant begio, nes dezeje D, po uzkurimo gazuok negazaves generatorius nesusizadino, galvojau, kad tai nesusije, bet uzdejus trosa i vieta krovimas atsigavo, todel pabandziau dar karta atjungus trosa uzkurti ir vel krovimo nebuvo net ir iki 6000 pagazavus, nezinau kaip taip gali buti bet maniskej silkej taip buvo.
![mirkt ;)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile2.gif)