cia seno automobilio "privalumai" jau seniai apie CAC buvau susidares nuomone kad ten ne originalias dalis stumdo, tad nenustebau perskaites, kad tik 2000km su sarnyrais tepravaziavai Aisku gali but ir kitur bedos, pvz surenkant pazeistos apsaugines gumos, arba svirtys uzsistoveje ten lgai ir jau apsaugines gumos i plastikines pavirtusios. Pas vaziuokles meistrus visokiu istoriju gali suzinot, apie daugeli gamintoju, pvz MOOG esu girdejes jau nauji sarnyrai vos is dezutes isimti buna kliba
tai kad svirtis 64eur/vnt Quinton Hazel, atseit patikrintos ir atrinktos kaip geros
nu nzn, jei sarnyras stovedamas surudytu, tai laisvumo pas ji neatsirastu, o atvirksciai, pakeista pries 2 metus ir viena svirtis visiskai aprudijus visa, o kita ne, gumos geros, tiesa viena kazkokia balta, nepamenu, gal dedant buvo pazeista ir pakeista is restauruotoju paemus, bet tos puses lyg ir nekliba, dar veikejas vienas man sugebejo nesuverzti sarnyru varztu, nes mat jie per silpni sudeti ir bijojo nutraukti verzdamas, o man apie tai nieko nesake
, o per TA atrode, kad is stupicos juda, o ne is sarnyro, bet patikrinus, paaiskejo, kad sarnyras vienos puses jau stipriai juda