Nebepamatysi praktiškai jau tokių tvarkingų antrukų.
aha, tikrai šitas tvarkingas, negėda už vairo sėdėt
be jokios potekstes - uzskaitau sita darbininka 

Domai, neturi but viskas taip idealu tam Syn, svarbu kad masina tvarkinga butu, stabdziu diskai lygus, st vamzdeliai svarbu, kad nebutu prarudije, neturi jie kaip nauji atrodyt, patariu pasiklausinet pas zmones kur kaip Syn'as tikrina, is savo patirties galiu pasakyt kad labai jau paprastai man ten viska darbinei patikrino, o jai toli grazu iki idealios, pasake ka jau patartina pasikeist ir viskas. Kitavertus Egis gali papasakot kaip jo golfa iskrate iki negaliu
tad labai priklauso kur vesi masina...
Aš ją pirkau iš serviso, tipo kuris perka mašinas, daro technikinei, parduoda už brangiau. Tai šitą kažkas paliko damokėjęs, tai už savus tipo atdavė 5000dkk, o jau ant lango uždėta buvo pasiūlymas nysynet 12500dkk
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
manau pigiau prasisuskiu kur kas. Servisas patikimas, lietuvis ten dirba, jis ir užrodė golpuką, tai jis pasirūpins kad syną praeičiau, esmė rūdys ir stabdžiai, na diskai gražūs priekiniai, gale būgnai, tai nžn išoriškai nieko nesimato, šlangutės lyg ok, bet manau keisim varinėm.
Egi - ok ačiū žinosiu, mane jau jie nusiūs kur reikia manau, bet dėl FDM įsiminsiu. Reiks ir man tuos slenkščius virint taip ar taip. Beje, tai Tu servise dirbi ar kaip?? Plius vėl Tu žmogus, o aš labiau žmogus jiem būsiu. Tu Lietuvis vagis su lt nr, nemokantis mokėščių už mašinas, ir šiaip blogas, english speaking

Jie gal dėl to labai kabinosi. O aš daniškais numeriais, daniška kalba, kai paklausia iš kur aš, sakau kad koks skirtumas, arba kad iš užsienio. Gal tas juos biškį apramins
cia pas golfa 1,9 matoras 47kw
Pas kolegą pasate toks yra, žinosiu.
Egi, tai jei mano motoras keistas į didesnį, o dokumentuose išvis nėra nei kubatūros nei kw įrašytų, gali pastebėtibilsyne tokį dalyką? Nes tada o varge, ir skat iš naujo apmokestins, ekspertizės, krč ašaros

Apsidraudžiau tai kaip 1,6. Kaip manot, kas bus?