oro filtras nekeistas jau 2 metus (čiūju reiks imt kitą filtradėžę nes šita vokiečio patiuninta, o ir varžto neatsuku filtrui pakeisti, dabar mirkau), nuo pirkimo prieš du metus nei žvakės nei žvaklaidžiai nekeisti (nesiprašė dar, o negi profilaktiškai keisi būdamas lietuviu?), nedapūtinėja kiek turi, neužsiimu rimtai, reikia keist visus hamutus nes šitie pavargę, kažkur gal nuteka per juos, toliau linksmoji dalis tepalo slėgis jau gerai pavaikius čiut mažiau nei 1bar pagal skydelį... apie salono ir kosmetines nedadielkas nepradėsiu net šnekėt, elektronika išvis tragedija, garso aparatūra apverktina, abs, nusidėvėjimo davikliai, engine checkas kartais išlenda, gaila tokiems smulkiems dalykams reikia mano darbo ir mano laiko, niekas kitas jų nesutvarkys, o aš prie mašinos būnu retai, tik kai lt atostogauju, transmisija laisvumų vėl milijoną turi, niekas netaiso nes elementariai nėra iš ko daryt, naujų detalių tragedija nėra, gal dėsiu kada s6 dėžę, galbūt kartu kai variklio kapitalkė darysis

Tingiu čia viską vardint nes apsiverksiu