O del sekretkiu nebandei buvusiam savininkui paskambint, gal turetu jis galvute ta?
jeigu jau stojikės pakeistos ir ratai pakeisti, tai gal jau po laiko?

šiaip jau gi pats turėjau tą galvutę ir ją man meistras prasuko, tačiau kitą kart pas jį garaže tokią pačią radom, tada gerai su kuvalda atkalė visas keturias sekrėtkes ir su pniaumatke atsuko tada.
Ryt audi 200 pasikeis magnetinį žiedą gr. dėžėj, tikiuosi tai išspręs greičio signalo bėdas. Taipogi bandysim pasikeisti OSM -> turbo šlangą greitu laiku, nes savaitgalį jau namai laukia.
Tu pbandyk pati davikli dezej pasikeis, pas mane buvo irgi gliucino, is ryto pradedi vaziuot rodo, po kokiu 10km tai rodo tai nerodo, veliau isvis nustoja rodyt, tai pasikeiciau nauju, dabar veikia puikiai. Manyciau pradek nuo daviklio ir prieiti lengvai ir nieko ardyt nereikia. Jis ten atrodo 16lt kainuoja.
kad pas mane labai intermittent gedimas, retai kada svaigsta, elektrikas sakė bus magnetitis žiedas, nes anas nuo temperatūros keičia savybes kai sugenda. Tai bandysim nuo žiedo pradėt. Šiaip jau dabar turi būt keičiamas arba pakeistas, reiks su LT sukontaktuoti
tai grysi ant svenciu namolio 
taip, penktadienį išjudu namo