Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 564225 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #375: 2011 Sausio 04, 17:51:15 »
del to ir sakau - sukisus 2 zylu kaina iskart, jau nebebuna kam islist :D
reiškias dar vieną liko įkišt ;)

Šiaip jau keista kad skaičiuojat mano pinigus, nes jų nei daug išleidžiu nei ką. O ir šiaip etiketas sako, kad tai yra nelabai mandagu, bet kai aš pats nemandagus tai viskas OK. Atostoginė mašina. Norisi, kad smulkmenos gerai veiktų. Nemanau, kad labai išlaidauju jai, o jei jūs manot kitaip, pvz kad neprotingai išlaidauju, pvz su spyruoklėm kažkas kažkam nepatiko, tai kitą kartą patarkit iš anksto ir pan... :) Viskas su ja ok yra, tiesiog kaikurie dalykai nepatinka, ypač tie kurie jau daryti - sukiši finansų ir energijos ir šiek tiek laiko į kažką, o rezultatas nulinis. Ir ieškok sliekų. O plius patys suprantat, kad tam tikras neteisingai veikiantis mazgas gadina kitus :) tai nesinori jos damušt taip. Ir taip aš jai apkrovų duodu pakankamai. Na kažkam gali pasirodyt kitaip, bet.. :)

ponas siomka ir kuzma - sakot viskas čia ok, o ar tik ne judu patys prieš pusantrų metų mane pamokėt - 'Domai neužsileisk daug gedimų, tvarkykis iš anksto, kai tik išlenda, bus papraščiau' - Šitą gerai pamenu