Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 562445 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #3100: 2017 Balandžio 22, 00:25:09 »
Na kad ir kaip neįdomus šitie marazmai, bet pakartosiu:
Nusupirkti kitos nenoriu;
parduoti nenoriu irgi, ir tai nėra mano tikslas; tikslas ją kuo ilgiau išturėti, net jei ir tai reikš suvažiavimą iki galo.
dažnai žmonės sako, kurie komentuoja apie mano lavoną, kad svarbu "vertė", ko aš nesuvokiu. "Lauki, kol pakils vertė" - man tai yra marazmai. Aš laukiu, kol vis dar galėsiu su savo svajonių automobiliu važinėti kas dieną. Taip tai yra dabar, bet yra vienas bet.

kaip tu sakai, reikia pakaitinio, dar didesnio triperio. tam, kad sutvarkyti zylą, ir jį toliau drožti - nes dabar kartais jokio malonumo su juo važiuoti, tai tas tai anas, ir tegalvoji, kad kitą dieną  su juo iki darbo davažiuoti;

Ir pakaitinis triperis turėtų būti didesnis triperis nei zylas todėl, kad nusipirkęs 2012 (insert any normal car name) diesel, pajausiu, kaip fainai yra kai viskas veikia ir niekas negenda, ir tada nebenorėsiu į senieną sėsti ;)

trumpai tariant gyventi su idėja kad mašiną reiks parduoti už brangiai yra iš savęs jau dusinantis dalykas ;)
----

toks geras pastebėjimas, papasakoji temoj kas sustojai su kita mašina, visiems kaip įdomu, o kad be dėžės vežinėju, tai nei vieno komentaro, nei vieno patarimo (y) :D :bedantis:
Čia primena socialines medijas iš tiesų :))