Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 562406 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #3050: 2016 Lapkričio 18, 09:18:10 »
siomka, baik juokus. tu galvoji dėl tokio akivaizdaus dalyko aš metus sukčiau galvą, visų klausinėčiau, ir ardyčiau siurblius? :)
esmė tokia, kad yra du kodai, zylo 054xxxxxx ir visų kitų 034xxxxxxxx. Po pirmuoju zylo kodu siurblys 150 bar su žalia kortele.
Po antruoju kodu, visų kitų variantų siurbliai, jie būna tiek su žalia kortele (tie, rodos visi 150 bar), tiek su raudona (būna ir 140 ir 150 bar) su ta pačia kortele ir tuo pat kodu.

Viduriai mano akimis vienodi.

Kodėl būtent 200 20v 3b turi unikalų siurblio kodą tiek realybėje, tiek realiai pas zylus, jis turi kitą kodą, turbūt niekad niekas nesužinos, na nebent aš.

Jeigu pasikeisiu į naują silkės siurblį, tada paskersiu savo dabartinį kinietišką ir zylo šalia, paskersiu gal pilnai ir gal ten ką pamatysiu. Matai, slėgis yra toks dalykas, o ką jis reiškia? Slėgis juk reguliuojamas pasipriešinimo yra, taip kad vienintelį dalyką sugalvoju, kad zylinis šeria daugiau, t.y. didesnis GALIMAS debitas prie to paties slėgio ;)

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 18, 09:20:34 sukūrė Domas »