tai va, su įtampa dar nesibaigė, kol kas krovimas kaip ir ok, kadangi krovimo rėlė 14v, o ne 14,5, tai viską sujungus ką eina 13,75, bet čia matuota ne kai karšta
kai karšta važiuojant normaliai su klima ir ventiku ant skydelio vis tik arti 12v krenta. aišku čia dar rodyklės kalibracija nubėgus gali būti, bet iki galo bėda neišspręsta, dar reikės tikrinti minusus nestandartinėse vietose, standartinėse viskas gerai. kol kas didžiausias įtariamasis - saugyklinė.
Bus dar tyrinėjamataigi nauji reikalai, naujos bėdos. daužymas priekyje vis tik pasirodo iš amortiko, ne iš atramų, vairuotojo štokas kapsulėj maskatuojasi
) vadinasi aftemarket susidėjau boge turbo, su weitec spyruoklėm. nebuvo kvailesnio dalyko zylui padaryto per visą gyvenimą, per kieta man ji buvo visada, vis kas daužėsi bildėjo. žodžiu - originalas yra originalas. Draugas su Golf 4 susidėjo bilstein coilus, po 3 metų irgi amortikas daužosi... dar kartą pakartoju visiems automodifikatoriams: originalas yra originalas, blin, kur ką silkėj dariau neoriginaliai, tipo geriau, beveik visada reikėjo atsiprašyti. Gal tik HP2 stabdžiai buvo vienintelis teisingas modas...
Taigi klausimas, ką man faking daryt? Galvoju imti visą naudotą komplektą, spyruokles plius amortikus, išbandytus ant mašinos, kur būtų aišku ko tikėtis? Dabar aukštis - belekas, kietumas, belekas, kokybė belekas tiesiog pavargau
naujos bėdos, mano dėžę gi dėžistas buvo pabėręs, nieko nerado, o štai ko kelių mėnesių prasidėjo. vairuotojo pusės flanšas kliba, leidžia salnykas.
ką daryti patarsite? keep in mind kad varuotojo pusės guolį pakeisti, arba jo šaibą pakeisti į storesnę reikia neužtenka atidaryti dėžės dangtelio kuris yra keleivvio pusėj ir ten pakeisti. Per karūną veleną neisitrauks diffas, reikia VISĄ dėžę paberti, kad taip daryti, todėl galvoju storinti šaibą keleivio pusėje, tada difas pasislinks, įsitemps, gal bus ok? Tada tik laisvumas ant pagr poros priekinime diffe gali padidėti? Nenoriu dar kartą dėžės imti, tiesiog pavargau, manau 6 kartas jau jai būtų.
pagal paveiksliuką, vietoj 23 šaibos storinimo storinčiau 19. Bet tada kažkiek laisvumas didėtų grupėje 7. O ir be pakaitinės auto, tokiais dalykais užsiiminėti tai tragedija, reikėtų darbe gal atostogas pasiimti kad mašiną pasidaryti?