Zylas atiduotas normaliam meistrui pagaliau, normaliems darbams ir ištaisyti mano kasekam.
Laikinai važinėju su mitsu colt senuoju

pigiai paskolino
Zylui naujas radikas, termostatas, naujai perrinktas klimos kompresorius ir dar kartą naujas džiovintuvas, vidurinis ir galinis reduktoriai restauracijai, įdedami skolinti - pakaitiniai reduktoriai kol maniškius darys, sankaba daroma iš naujo, nes pervežta šita gavos, gal šį kartą prie dėžės bus prisukami pusašiai (aš, mat, buvau nusprendęs kad užtenka pirštais prikabint

)
dėžės traukių "stabilnikas" gal su juo kažkas įvyks, wastegate išmetamųjų dujų nuotėkis, kažkurie gidraulio

tepalo nuotėkiai.
pagaliau po 135143513513615 metų sėdynės nusėdėtas kampas nuvežtas tvarkyti; taipogi pasikeis vairuotojo subinės kaitinimo tenas. ačiū ignui už pakaitinę "pagalvę" ir lipimą ant sąžinės kad jau laikas susitvarkyt
tai va pagaliau zylas grįžo į normalias rankas gal atsigaus nes jau ubytas visai buvo

PAIEŠKOMAS GERAS LEV

A3 nieko naujo, nieko blogo, genda viskas toliau įprasta vaga, skydelis užsiparino:
http://www.audiklubas.com/forumas/elektros-skyrius/lempuci-ir-prietais-skydeli-bendra-tema/msg1883849/#msg1883849ir vakar telefonu gavau žinią kad sukant vairą į bet kurią pusę kažkokie garsai, ir pasakiau pokum, važiuok, gal ir nevertėjo. Ir taip guodžiu save, kad bus kokia stabdžių disko skarda, bet giliai vidui žinau, kad kadangi man tai bus kuri nors brangesnė vairo stiprintuvo dalis.
Tai va velniškai teisus buvau, pasirodo baigės vairo st. skystis, nes jį iš lėto leidžia ir siurblys gaudo orą. Įdomu damušė siurblį ar ne. Dapylus tepalo, kaip ir viskas okei. O leidžia tai savaime suprantama ne per grįžtamos žarnos chamutą, o per kolonkę, bet čia savaime suprantama. Kadangi turėjom kitą pakaitinę kolonkę nuo golf iv tai nuvežiau ją restauruoti, sukeisiu su a3 paskui, o a3 eis į sandėlį kaip pakaitinė restauravimui.