Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 572694 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #2550: 2016 Kovo 22, 13:10:19 »
reikia gerų krokodilų. o tikslas yra tikslus testas - problemos identifikavimas, todėl geriau pakeisti būtų

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2551: 2016 Kovo 22, 20:46:38 »
Per tandema isvarva kuras ir uzsiorina sistema, tik pas tave jis gerai matosi, turejai jau pamatyti, cia daugiau problema pas ka variklis tiesiai stovi. Pirmiau padaryk namu darbus,akumas,kuras per gryztama, tada bus galima toliau galvoti, purkstukus siuo atveju atmesciau visiskai. Jeigu keitei tarpines po purkstukais, ar ziurejai sonini isdilima galvos, kokia bukle buvo guminiu tarpiniu, ar perejai lizdus su raiberiu?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2552: 2016 Kovo 22, 21:31:04 »
reikia gerų krokodilų. o tikslas yra tikslus testas - problemos identifikavimas, todėl geriau pakeisti būtų
nusipirk bmw + kabeli ir normalius gnybtus, pasidarysi tokius krokodilus, kad galesi tiesiai ant klemu jungti ir be akumo ;) 

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2553: 2016 Kovo 23, 09:31:37 »
Per tandema isvarva kuras ir uzsiorina sistema, tik pas tave jis gerai matosi, turejai jau pamatyti, cia daugiau problema pas ka variklis tiesiai stovi. Pirmiau padaryk namu darbus,akumas,kuras per gryztama, tada bus galima toliau galvoti, purkstukus siuo atveju atmesciau visiskai. Jeigu keitei tarpines po purkstukais, ar ziurejai sonini isdilima galvos, kokia bukle buvo guminiu tarpiniu, ar perejai lizdus su raiberiu?
tai va kad, nuploviau jį visą per vieną iš pirmūjų remontų, sausas, bet dar reiks dar pasitikrinti kartą, gal jau paleido. Taip akumas bus padarytas, o kuras per grįžtamą, taip ir neatsakei, iškelt vožtuvėlį iš filtro, ar geriau nuo jo žarną nuimti?
tarpinės keičiau, su raiberiu nelindau nes viskas ten vizualiai gražu buvo, nebuvo ko mano supratimu. juodulių nebuvo visai. Senos tarpinės idealios visos, dar turiu kažkur :D Galvos išdilimo nematavau, nemoku, neturiu su kuo ir t.t.
nusipirk bmw + kabeli ir normalius gnybtus, pasidarysi tokius krokodilus, kad galesi tiesiai ant klemu jungti ir be akumo ;) 
buvo toks projektas. nuo bmw e60 + o nuo svarkės minusas, tik nelengva gerų gnybtų gaut, bet viziją turiu.
deja tas laidas parsidavė kartu su kažkuo nuo bmw, projektas taip ir neįvyko, o net jei ir norėčiau tai aš tiesiog laiko tam neturiu dabar

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2554: 2016 Kovo 23, 13:32:09 »
buvo toks projektas. nuo bmw e60 + o nuo svarkės minusas, tik nelengva gerų gnybtų gaut, bet viziją turiu.
deja tas laidas parsidavė kartu su kažkuo nuo bmw, projektas taip ir neįvyko, o net jei ir norėčiau tai aš tiesiog laiko tam neturiu dabar
as turiu pasidares, berots, nuo e39, bet ne tas pagrindinis + kabelis, nes jei is to pasidarysi, tai sparnus aplankstysi nuo svorio  :-] , o eina ten smulkesnis per visa kebula ir is jo gaunasi abu laidai krokodilams po koki 1.5m ar dar ilgesni ir nusipirkau 1000A gnybtus  :D , tai dabar nera jokiu bedu su uzkurimu bet kokio variklio, jei pasidarysi tokius, tai krokodilai bus laidesni srovei, nei orginalus audi kabeliai masinoj  ;) siaip labai pravercia kartais, o ypac kai prisimenu vargus su tais zaisliniais is parduotuves

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2555: 2016 Kovo 23, 13:55:14 »
klausimas iš kur pirkti gnybtus? nes juose dažnai bėda, tiesiog trūksta kontakto ploto
pvz toks svarkinis krokodilas

atrodo rimtas, bet lietimosi ploto labai mažai
mano vizija imti pigius plastmasinius ir jų dantų plotą padengti minusine variklio bloko šyna, t.y. minkštu pintu variniu laidu, kad jis apglustu aplink norimą kontaktą, maždaug tokiu: http://e-shop.eoltas.lt/index.php?cl=details&anid=xAKUMM2&searchparam=laidas

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2556: 2016 Kovo 23, 13:59:46 »
O tai elektros prekėse nėra normalių? Kiek pamenu aš lemonoj pirkausi

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2557: 2016 Kovo 23, 14:01:59 »
Kokius besugalvosi paimt, geriausia kad abi gnybto puses butu sujungtos va tokia pyne kaip link'e. Jei darysi tokia ale apgaubiancia konstrukcija, tai ir taip susijungs, kitu atveju siulyciau vistiek sujungt

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2558: 2016 Kovo 23, 14:06:20 »
O tai elektros prekėse nėra normalių? Kiek pamenu aš lemonoj pirkausi
nemanau, nors kas kam normalu yra ;)

Kokius besugalvosi paimt, geriausia kad abi gnybto puses butu sujungtos va tokia pyne kaip link'e. Jei darysi tokia ale apgaubiancia konstrukcija, tai ir taip susijungs, kitu atveju siulyciau vistiek sujungt
tikrai taip, aš galvoju kad išvis, tą pačią pynę naudoti kaip sujungimą ir laidininką, t.y. naudot pigius plastmasinius krokodilus ir jų vidines puses nutempti tom pynėm

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2559: 2016 Kovo 23, 14:10:34 »
nemanau, nors kas kam normalu yra ;)
Kaip draugaujančiam su elektra, tai pats supranti kokius nusipirkau ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2560: 2016 Kovo 23, 14:13:36 »
bet tai nereiškia kad neužsikursi. aš su tais pačiais pigiausiais kai reikia užkuriu, nekuriu pastoviai trauktorių ir zilų.

mano atvėju kalba išėjo iš to, kad reikia "emuliuoti" gerą akumą neišimant seno

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2561: 2016 Kovo 23, 14:45:31 »
Na taip, bet kam darytis šūdniekį, kai gali ilgaamžį pasigamint. Off topic'as konkretus :F

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2562: 2016 Kovo 23, 14:58:30 »
mano temoj galima kalbėti apie ką nori - man netrukdo.

dabar įsiskaičiau ir nesuprantu - tu kaip tik gerus nusipirkai ar kaip tik blogus?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2563: 2016 Kovo 23, 16:47:01 »
galvojau kažkada darytis laidus užkurimo
tai litagroj yra geru gumuotu laidu koki 16 kvadratu ir znyples reiktų kokias kur svarkėse naudoja
jau tada būtų galima iškart kurti kita mašina su nudususiu akumu
nes šiaip kur laidai pigus yra ten rašo, kad pajungi palauku 10-15 min nuo kitos užkurtos mašinos ir tada kuri
dar mačiau bosch moki veži laidus irgi buvo buvo ar 16 ar 25 kvadratai tik kaina lyg ar 40 ar 50 ar 3x eur nebeatsimenu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2564: 2016 Kovo 23, 17:08:51 »
Arai, atrodo tris kartus rašiau apie svarkinių žnyplių trūkumus.
vėl apie tą patį.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2565: 2016 Kovo 23, 17:15:39 »
tai va kad, nuploviau jį visą per vieną iš pirmūjų remontų, sausas, bet dar reiks dar pasitikrinti kartą, gal jau paleido. Taip akumas bus padarytas, o kuras per grįžtamą, taip ir neatsakei, iškelt vožtuvėlį iš filtro, ar geriau nuo jo žarną nuimti?
tarpinės keičiau, su raiberiu nelindau nes viskas ten vizualiai gražu buvo, nebuvo ko mano supratimu. juodulių nebuvo visai. Senos tarpinės idealios visos, dar turiu kažkur :D Galvos išdilimo nematavau, nemoku, neturiu su kuo ir t.t.

Galvos isdilimas matosi vizualiai, pats sonas kur statosi purkstukas, matosi net gumines tarpines viena puse daugiau padilusi, cia todel , kad verziasi tik vienas sonas, su raiberiu tik pradejus valytiis karto matosi kaip ima tik viena puse. Gryztama tikrini pries filtra.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2566: 2016 Kovo 23, 17:28:06 »
ne, palyginti su tuo ką teko matyti, mano žiedai buvo kaip nauji.
tik aš vis dar nesuprantu, ką ten valyti.

na bet ne apie tai. apie grįžtamą. tai po stovėjimo ateiti, atjungti ir žiūrėti ar duoda čiurkšlę iškart vedant, ar tada kada pagriebia jau?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2567: 2016 Kovo 23, 17:31:45 »
ne, palyginti su tuo ką teko matyti, mano žiedai buvo kaip nauji.
tik aš vis dar nesuprantu, ką ten valyti.

na bet ne apie tai. apie grįžtamą. tai po stovėjimo ateiti, atjungti ir žiūrėti ar duoda čiurkšlę iškart vedant, ar tada kada pagriebia jau?

Jungi degima ir per gryztama turi teketi kuras, jeigu nebega, reiskias kuras kazkur nuseda.

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2568: 2016 Kovo 23, 17:40:26 »
mano temoj galima kalbėti apie ką nori - man netrukdo.

dabar įsiskaičiau ir nesuprantu - tu kaip tik gerus nusipirkai ar kaip tik blogus?
Normalius, tokius "pusė pempės", tik dabar atsiminiau, kad ne lemonoje, o kažkokioje kaimiškoje ūkio krautuvėje, prie traktorių dalių radau pora žnybtų.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2569: 2016 Kovo 23, 20:08:53 »
Jungi degima ir per gryztama turi teketi kuras, jeigu nebega, reiskias kuras kazkur nuseda.
t.y. po pirmo degimo įjungimo jau iškart turi sifoninti? kažkaip įtariu kad čia ir bus bėda

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2570: 2016 Kovo 25, 08:55:08 »
tandemas vizualiai sausas, po apačia ar tai gale drėgmės lyg ir yra, bet neaišku iš kur ir kaip,
pakeistas akumas į naują bosch šimtinį ar 80-tuką nepamenu, niekas nepasikeitė
užsakytas šitas velnias.
http://boodmo.com/catalog/part-repair_kit_fuel_pump-2887937/

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2571: 2016 Kovo 27, 10:39:33 »
Normalūs laidai 25-35eur 1200a, po kelis eur prisipirkus iš maximos nereikia norėt užkurt dvėsusios auto

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2572: 2016 Kovo 27, 11:00:17 »
Normalūs laidai 25-35eur 1200a, po kelis eur prisipirkus iš maximos nereikia norėt užkurt dvėsusios auto

iš maximos kai nusiperki, tai ten daugiau plastmasės, nei laido. O ir žiemą išvyniot bandant, perlūžta pusiau :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2573: 2016 Balandžio 03, 13:34:42 »
jei tie laidai po 30e kainuoja tai gal neverta savo gaminti. Tiesiog nebent iš sportinio intereso
vakar
zylui: nulupta dėžė duslė, kardanas, dėžė, sankaba, smagratis.
Sankaba ubyta iki negaliu, diskatorius išgraužtas 1mm, diskelyje pagalvėlių nelikę, 7mm storio likę, nieko keisto kad tiesiam kely begėjantis ramiai jau buksavo. Smagratis padilęs nedaug, galvoju tekinti vis tiek. Kaip suprantu nutekinus darbinį paviršių reikia daryti įvaržą. Kitaip sakant kiek nuimi nuo darbinio, tiek nuimti nuo tų vietų, kur tvirtinsis diskatorius, kad kompensuot? tai nepapraščiau visą paviršių nutekint ištraukus špilkas?
Toliau rasta: duslės vid. bakelis pradėjo kirmyt iš kitos pusės, ieškau kas apsiūtų man jį, kaip su ana puse daryta.
Kiauras ir lyg klibantis vair. pusės šarnyras.

Toliau, ką daryt su guoliuku kur į alkūnę/smagartį dedas, kur pirminį veleną prilaiko? keist nekeist? geras blogas, kaip atskirt?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2574: 2016 Balandžio 03, 13:37:12 »
tada bulkai perrinktas siurblys, žiūrėsim ar išgydys problemą. panašu kad visgi pas mane metalinė tarpinė nėtinka, nes tepalas toliau sifonono.

Šį kartą dėjau iš rem kpl. tik guminės, o ne abi, kaip buvo daryta aną kartą. Keista, bet duoti abu variantai! tas pats ir su dangteliu išoriniu, ir metalas ir guma, tai ten abi sudėjau, jei ką pakeist lengva ten.