ziuriu, shitas daiktas visiems didesni susidomejima sukele nei zylas ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
daiktu dar kolkas pavadint negaliu.
Houmeri ačiū už komentarą, visi čia giria mano pirkinį, aš žinau kad norėjau (xui norėjau, sistema išp... mane ir liepė atsisakyti mašinos) motorolerio, antifrizu aušinamo ir ne kinietiško. Tai va pamačiau šitas ~tvarkingas ir imiau. Sunku kažką gero apie jį pasakyti kai nuo svajonių mašinos perlipi ant to ko visą gyvenimą nemėgai.
Tai va šiandienos nuotykiai. Gerai kad prieš varant į darbą nusprendėm pavažinėt. Esmė kad dieną užkūrus šaltą jis užsikūrė, pravažiavom 200m gal, užgeso
kūrėm-užkūrėm lengvai "iš pusės abaroto", dirba negražiai, bandai duoti gazo - gęsta. Gal vos vos leidžia kelti apsukas. Nu tai ką dročinom mes ten jį visaip, 10 min prasidirbo, jau nuo 5~ min gal leidžia daugiau duot apsukų, o jau po 10min leidžia važiuoti. Nesuprantu. Nulėkiau darban. Po 6 val užsikuriu, važiuoti, sankryžos viduryje nuduso. Kaip su pasipirtuku pasitraukiau iš kelio, ta pati istorija, 10 min pakaitinau ir tada važiuot leido. Kodėl gali būti taip?
Esmė kad pas mane sutrūkinėjus šlanga ta kuri iš filtradėžės eina į kažkur
Realus variantas kad tokiu būdu pritraukė šiukšlių, užnešė karbą, todėl ir durniuoja? Gaila dabar laiko neturiu egzas lipa ant galvos tai negaliu apsitvarkyti jo
Kokį nupirkau su tokiu, avariniu, ir važinėju.
Toliau klausimas: ar normalu kad net ~+1 temperatūroj nuvažiavus 10km temp dačikas visdar rodo cold? Kitiems tas pats, 3 gilera runner viso čia. Laukt vasaros reikia?
Dar apie reduktoriaus tepalą: bandžiau ištruakti matuoklę, nesuprantu ar išsukinejama ji ar tiesiog traukiama bet problema tame kad jos neina ištraukti nes iškart remias į suportą galinį? Lenkt per jėgą ar lupt suportą lauk?
Houmeris, Daniel - gal galit parašyti man į skype: doooomas
Bus papraščiau klausinėt nei čia floodint niekam apart mums naudingą info.
Dėl zylo - atgavau numerius šiandien, ne už dyką, bet atgavau, reikės kitą naktį palakstyti nuo širdies.
dar labiau "pagręžk" šaltą variklį, tai galėsi tuoj naujo motorolerio ieškot

Apie motorolerius nieko nežinau, bet bent motociklam yra padsosas (el. arba mechaninis), tai šaltą visada kuri tik su padsosu ir lauki kol kažkiek užkais. Vasarą mano motociklui užtekdavo 5-6 min, o kai dabar šalti orai, tai dėl to tau 10 min ir reikia. Taip kad viskas čia normaliai su tuo tavo motoroleriu, tik reiki išmokt elgtis su juo