Čia ne juodas debesis virš tavęs, o požiūris į techniką. Man kai kolonėlė tik pradėjo drėkti - aš naktim nemiegojau, o keletas mano draugų per savaitę supila po 100-200ml vairo stiprintuvo skysčio ir sako, kad normalu, nes mašina gi ne nauja, normalu kad leidžia ir visai nesuka galvos...
Važinėja su barškančiais smagračiais, vibracijom ir nei kiek nepergyvena, nes kažkoks meistras pasakė, kad čia liga ir visoms tos markėms mašinoms taip būna. Lygiai tas pats ir dėl remontų, kad nepavyksta: tu renki informaciją, domiesi kur geriausi meistrai, dažnai permoki pinigus, o jie nuvarė kažkur, pas kažkokį sutrių, nes pradėjo per kardano salnyką leist tepalą. Meistras "užsimerkęs" pakeitė salnyką ir nepasakė, kad tas salnykas jau visą griovį išgraužęs ir nepadės tik jo vienio keitimas. Paėmė pinigus ir paleido. Klientui nebėga čiurkšle tepalas ir jis laimingas, nesigilina daugiau. O tokie kaip tu, tai dar pusę mašinos pakeičia dėl to, kad to tepalo visai nebūtų... Čia tiesiog požiūris į techniką...