Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 567830 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #2225: 2015 Lapkričio 15, 23:04:16 »
Taip, pas daugiasvirtę šarnyrų daug ir sakykim jei blogai atrestauravo bus sunkesnis vairas, bet jei vietoj 205 pločio padangų uždėsime 255 pločio, tai vairas nepasunkės? O siurbliui tai nekiankia? O rastafkės, juk dar ir vairą sukant padanga ne ties lietimosi centru sukasi :think: o dėl pakabos darbo su visokiom ne OEM spyruoklėm... Jei visur naudojamos tik OEM detalės tai suprantu aš apie ką jūs kalbat, bet kai lygina žmonės visokius EGT su restauruotu PATIKIMO meistro, tada aš jau nesuprantu.
kas deda prieki 255 plocio padangas? :goodboy: :think: esme supratai, nesigincysiu, nes jau buvau rases, kad ir pats i silke buvau naujas svirtis is CAC paemes uz 120+ eur ir klibet stovedamas sarnyras pradejo, tai kai reikejo staigiai ir buvau labai piktas, tai nuveziau restauruoti, pas zmogu, kuris padaro taip kaip orginaliai, aisku ir sumokejau du kart daugiau uz restauravima nei kitur, bet po to per ta dar bande prisikabinti prie sailento esancio gale svirties, bet jis is tikro neplyses bet vaiksto is gumos zymiai daugiau nei kita puse :-{