Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 567545 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #2225: 2015 Lapkričio 15, 22:09:18 »
Toliau, pakeisti genero ir klimos įtempėjai į SWAG - senieji be dantų buvo. Ne kažkam, tiesiog, pasikeičiau because i can :) ) nervino jie
tas pats su priekinių stabdžių nuorinimo ventiliais. Nupirkau naujus ATE, šiaip palyginus kaip už tokią smulkmeną daug - 3,5e/vnt., o keičiau nes keleivio pusėj pamalta galva buvo, tai pakeičiau abi..
ir prasidėjo - dingo stabdis. keleivio pusėj nuorinimo ventilis toliau myžo. rezultate ten įsukau iš vairuotojo pusės seną ventilį, nes ten jis sveikas buvo, tik negražus parudijęs - tas laiko :think: :think: taip ir nesupratau, paskui palyginau juos. kaip matote apačioje siauriau pas senuosius, matyt ten naujas ventilis atsiremia ir nedasisuka, gal sriegyje rūdys, gal kas - didžiausias klausimas lieka kodėl vairuotojo pusėj jis tiko?? taip ir palikau krapštantis galvą kodėl :think: sori mano keptuvė nefokusuoja tamsoj.
taip pat uždėjau bosch bananus.. viskas kaip ir ok, bet jie per daug išlinkę, ir vairuotojo pusėj lango apačioje neprispaudžia ir lieka 5x5 cm plotelis nenuvalytas :( galvoju ar valytuvas nekokybiškai per daug išlenktas, valytuviai tokie: http://www.halfords.com/motoring/bulbs-blades-batteries/wiper-blades/bosch-aerotwin-retrofit-single-ar21u-wiper-blade
Galvoju gal spyruoklę pasikeisti valytuve? gal padidins prispaudimą, kaip manote? Gal jų naujų galima gaut? reiks pasitikrinti
patarkite kas susidūrę

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2226: 2015 Lapkričio 15, 22:16:18 »
ir paskutinis reikalas, šiandien, dariau ne pats because tingėjau ir tiesiog žinau kad paprasčiau ir geriau kitiems duoti, neturiu nei dinamometro nei žinau kiek ką veržt
pakeista granata į GKN brand new :) priekinė vairuotojo pusėj, vidinė. Panašu kad vibracija didesniuose greičiuose dingo, nes nuo 160++ ji jau nemaloni tikrai buvo, o nuo 100 jau jausdavosi..
Pakeisti skandalingieji varžtai į oem, čia senųjų foto, tas kur ilgesnis be veržeklės yra tas kur pats įdėjau užvakar. kitas velnias žino, gal oem, net nežiūrėjau.
dėkui shoto už pagalbą surandant žmogų kuris padėtų savaitgaliais.

kol kas liko: susitvarkyti šarnyrą, greičiausiai restauruoti nes naujų yra tik RTS ir gaaal delphi. O gal su delfiu rizikuoti kaip manot?
susitepti priekinius suportus, o tiksliau kaladėles, kur liečiasi su metalais plastilube'u, kad necyptų, nes retkarčiais išleidžia garsą.
išsiaiškinti/pasikeisti/susitvarkyti keleivio pusės lempos varikliuką
išsiaiškinti/pasikeisti/susitvarkyti vairuotojo pusės nekaistantį veidrodėlį.

ir paskutinėj foto gal pagreitinti zylą? :D įdomu kuris stumas nueitų lauk :-]

kol kas tiek ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2227: 2015 Lapkričio 15, 22:46:58 »
uzspausti sarnyrai pasireiskia sunkesniu vairo pasukamumu, gal silkej ir nepasireiskia taip stipriai, bet kitose masinose su daugiasvirte pakaba, tai apkrova didesne gauna vairo mechanizmas, siurblys ne isimtis ir visa pakaba dirba ne taip, kaip turetu, zodziu, is taupumo gali brangiau kainuoti ir masina valdosi visai kitaip
Taip, pas daugiasvirtę šarnyrų daug ir sakykim jei blogai atrestauravo bus sunkesnis vairas, bet jei vietoj 205 pločio padangų uždėsime 255 pločio, tai vairas nepasunkės? O siurbliui tai nekiankia? O rastafkės, juk dar ir vairą sukant padanga ne ties lietimosi centru sukasi :think: o dėl pakabos darbo su visokiom ne OEM spyruoklėm... Jei visur naudojamos tik OEM detalės tai suprantu aš apie ką jūs kalbat, bet kai lygina žmonės visokius EGT su restauruotu PATIKIMO meistro, tada aš jau nesuprantu.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2228: 2015 Lapkričio 15, 22:58:10 »
Domai, as tau del bananu, jau sakiau  :-] nzn kaip su audi, bet pas bmw oem tik gumeles galima centre nusipirkti uz 15-30eur priklausomai nuo modelio ir pasikeisti ir laiko daug geriau nei pakaitalai, bananai ir visi kiti s, aisku jei stiklas neisdauzytas ir ziema per ledus negramdai su valytuvais, siaip manau, lengvai pritaikytum ant audi, (pats, kazkaip apie tai nepagalvojau vasara ir paemiau champion, kai nauja stikla idejo, bet tiek as juos ir naudoju, tik per TA praktiskai  :-] )
del svirties, gal prastai ieskojai, http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=querlenker+audi+200+20v&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xquerlenker+vorne+audi+200+20v.TRS0&_nkw=querlenker+vorne+audi+200+20v&_sacat=0

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2229: 2015 Lapkričio 15, 23:04:16 »
Taip, pas daugiasvirtę šarnyrų daug ir sakykim jei blogai atrestauravo bus sunkesnis vairas, bet jei vietoj 205 pločio padangų uždėsime 255 pločio, tai vairas nepasunkės? O siurbliui tai nekiankia? O rastafkės, juk dar ir vairą sukant padanga ne ties lietimosi centru sukasi :think: o dėl pakabos darbo su visokiom ne OEM spyruoklėm... Jei visur naudojamos tik OEM detalės tai suprantu aš apie ką jūs kalbat, bet kai lygina žmonės visokius EGT su restauruotu PATIKIMO meistro, tada aš jau nesuprantu.
kas deda prieki 255 plocio padangas? :goodboy: :think: esme supratai, nesigincysiu, nes jau buvau rases, kad ir pats i silke buvau naujas svirtis is CAC paemes uz 120+ eur ir klibet stovedamas sarnyras pradejo, tai kai reikejo staigiai ir buvau labai piktas, tai nuveziau restauruoti, pas zmogu, kuris padaro taip kaip orginaliai, aisku ir sumokejau du kart daugiau uz restauravima nei kitur, bet po to per ta dar bande prisikabinti prie sailento esancio gale svirties, bet jis is tikro neplyses bet vaiksto is gumos zymiai daugiau nei kita puse :-{

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2230: 2015 Lapkričio 15, 23:11:29 »
Aš dėjau ant 8,5 pločio ratų, truputi gelbsti dėl nepasukamumo, bet ne dėl provežų  ;)
Dėl sailenblokų tai būna pasitaiko, man buvo FEBI toks papuolęs, daug laisvumo iš jo buvo, greit ir suplyšo. Bėda kad pagamintas neteisingai

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2231: 2015 Lapkričio 15, 23:15:08 »
ir paskutinis reikalas, šiandien, dariau ne pats because tingėjau ir tiesiog žinau kad paprasčiau ir geriau kitiems duoti, neturiu nei dinamometro nei žinau kiek ką veržt
pakeista granata į GKN brand new :) priekinė vairuotojo pusėj, vidinė. Panašu kad vibracija didesniuose greičiuose dingo, nes nuo 160++ ji jau nemaloni tikrai buvo, o nuo 100 jau jausdavosi..
Pakeisti skandalingieji varžtai į oem, čia senųjų foto, tas kur ilgesnis be veržeklės yra tas kur pats įdėjau užvakar. kitas velnias žino, gal oem, net nežiūrėjau.
dėkui shoto už pagalbą surandant žmogų kuris padėtų savaitgaliais.

kol kas liko: susitvarkyti šarnyrą, greičiausiai restauruoti nes naujų yra tik RTS ir gaaal delphi. O gal su delfiu rizikuoti kaip manot?
susitepti priekinius suportus, o tiksliau kaladėles, kur liečiasi su metalais plastilube'u, kad necyptų, nes retkarčiais išleidžia garsą.
išsiaiškinti/pasikeisti/susitvarkyti keleivio pusės lempos varikliuką
išsiaiškinti/pasikeisti/susitvarkyti vairuotojo pusės nekaistantį veidrodėlį.

ir paskutinėj foto gal pagreitinti zylą? :D įdomu kuris stumas nueitų lauk :-]

kol kas tiek ;)
turek ta nr kuri dawiau, ne karta dar pasinaudosi.mldc bemwistas :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2232: 2015 Lapkričio 15, 23:17:08 »
Toliau, pakeisti genero ir klimos įtempėjai į SWAG - senieji be dantų buvo. Ne kažkam, tiesiog, pasikeičiau because i can :) ) nervino jie
tas pats su priekinių stabdžių nuorinimo ventiliais. Nupirkau naujus ATE, šiaip palyginus kaip už tokią smulkmeną daug - 3,5e/vnt., o keičiau nes keleivio pusėj pamalta galva buvo, tai pakeičiau abi..
ir prasidėjo - dingo stabdis. keleivio pusėj nuorinimo ventilis toliau myžo. rezultate ten įsukau iš vairuotojo pusės seną ventilį, nes ten jis sveikas buvo, tik negražus parudijęs - tas laiko :think: :think: taip ir nesupratau, paskui palyginau juos. kaip matote apačioje siauriau pas senuosius, matyt ten naujas ventilis atsiremia ir nedasisuka, gal sriegyje rūdys, gal kas - didžiausias klausimas lieka kodėl vairuotojo pusėj jis tiko?? taip ir palikau krapštantis galvą kodėl :think: sori mano keptuvė nefokusuoja tamsoj.
taip pat uždėjau bosch bananus.. viskas kaip ir ok, bet jie per daug išlinkę, ir vairuotojo pusėj lango apačioje neprispaudžia ir lieka 5x5 cm plotelis nenuvalytas :( galvoju ar valytuvas nekokybiškai per daug išlenktas, valytuviai tokie: http://www.halfords.com/motoring/bulbs-blades-batteries/wiper-blades/bosch-aerotwin-retrofit-single-ar21u-wiper-blade
Galvoju gal spyruoklę pasikeisti valytuve? gal padidins prispaudimą, kaip manote? Gal jų naujų galima gaut? reiks pasitikrinti
patarkite kas susidūrę
sakai nuwargus spirale bus? o jei pacia kojele palenkus truputi?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2233: 2015 Lapkričio 15, 23:29:15 »
dėl valytuvų:
siomka, na čia kaip sakyt, labai skirtingos nuomonės, vieni gazdina, kiti giria, taip kad bendros nuomonės nėr, tai dabar pats pabandysiu
shoto: tik spelioju, dar neaišku kas kaip, manau paprasčiausia spyruoklę patikrinti ;)

siomka dėl querlenker: dėkui, ebay netikrinau, tik aftermarket kataloguose. 200 eurų biškį aštru, bet jei ten tikrai originalas tai iš savęs gera kaina kaip už du šarnyrus.

visa kita ebay tai arba meyle arba http://www.ebay.de/itm/QUERLENKER-KOMPLETT-VORNE-LINKS-KONUS-19-MM-AUDI-100-C3-44-200-V8-44-C4-/371116702631?hash=item5668477ba7:g:IPsAAOSwYHxWH6Wp :D už pigiau :-]

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2234: 2015 Lapkričio 15, 23:56:02 »
siomka dėl querlenker: dėkui, ebay netikrinau, tik aftermarket kataloguose. 200 eurų biškį aštru, bet jei ten tikrai originalas tai iš savęs gera kaina kaip už du šarnyrus.

visa kita ebay tai arba meyle arba http://www.ebay.de/itm/QUERLENKER-KOMPLETT-VORNE-LINKS-KONUS-19-MM-AUDI-100-C3-44-200-V8-44-C4-/371116702631?hash=item5668477ba7:g:IPsAAOSwYHxWH6Wp :D už pigiau :-]
tai as cia per 20s uzmeciau aki tik, galima kitur paieskot, bet meyle tai tikrai nera blogas pasirinkimas, o ir kaina tikrai nebloga ju

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2235: 2015 Lapkričio 16, 00:36:18 »
vietos 205 255 gali ir netilpti fiziškai ir aplamai sukinėti vairą vietoje nejudant yra nesveika :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2236: 2015 Lapkričio 16, 00:37:59 »
vietos 205 255 gali ir netilpti fiziškai ir aplamai sukinėti vairą vietoje nejudant yra nesveika :)
jei servo yra tada dzin

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2237: 2015 Lapkričio 16, 05:56:27 »
Parkuotis irgi nesveika :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2238: 2015 Lapkričio 16, 08:26:44 »
o kaip delphi šarnyras? irgi mirtis prie didelio greičio?
tai as cia per 20s uzmeciau aki tik, galima kitur paieskot, bet meyle tai tikrai nera blogas pasirinkimas, o ir kaina tikrai nebloga ju
na meyle hd sau dėčiau, paprastų nelabai, juolab užrodei tuos oem po 200e už 2 vnt... :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2239: 2015 Lapkričio 16, 08:47:29 »
Man kai surestauravo, tai su ranka nepajudinau ir praejus 6 metams dabar dar nekliba bet jau lengviau su ranka gali bent pajudinti, siurblys pasileido po kelio men, bet gal cia sutapimas, pakeiciau siurbliui salnika ant skyvo ir po kolkas toliau vaziuoja

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2240: 2015 Lapkričio 16, 09:31:30 »
sakai nuwargus spirale bus? o jei pacia kojele palenkus truputi?
padėjo :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2241: 2015 Lapkričio 16, 09:42:35 »
Man kai surestauravo, tai su ranka nepajudinau ir praejus 6 metams dabar dar nekliba bet jau lengviau su ranka gali bent pajudinti, siurblys pasileido po kelio men, bet gal cia sutapimas, pakeiciau siurbliui salnika ant skyvo ir po kolkas toliau vaziuoja
Ar tik ne Domas ir aiškinosi apie stiprintuvo sistemą, yra vožtuvas kuris slėgį reguliuoja, tad tikrai tai sutapimas ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2242: 2015 Lapkričio 16, 09:48:29 »
kad gal ne, aš tiesiog keičiau siurblį kinietišku ;) :F tiesiog pasunkėjus vairui išlenda silpnos vietos. O vožtuvai, man rodos, tik kolonėj yra, tie 2?

P.S. Po konusinių diržų įtempėjų keitimo, diržai liko neįtempti, generą paprastai timptelėjau per tą 1 varžą, o klimos nesugebėjau - nei žinau kiek, nei suprantu ką ten toj traukių galybėje reikia daryt :))) reik knygutę pavartyti.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 16, 09:50:04 sukūrė Domas »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2243: 2015 Lapkričio 16, 12:28:14 »
kad gal ne, aš tiesiog keičiau siurblį kinietišku ;) :F tiesiog pasunkėjus vairui išlenda silpnos vietos. O vožtuvai, man rodos, tik kolonėj yra, tie 2?

P.S. Po konusinių diržų įtempėjų keitimo, diržai liko neįtempti, generą paprastai timptelėjau per tą 1 varžą, o klimos nesugebėjau - nei žinau kiek, nei suprantu ką ten toj traukių galybėje reikia daryt :) )) reik knygutę pavartyti.
aš ir galvoju kad kolonelei gal yra nes kai susuki pilnai ir kai atsireme vairas tada garsas kitosk buna ir jei diržrlis per laisvas taida cipteli

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2244: 2015 Gruodžio 16, 09:19:46 »
atiduota tirkrinimui/remontui/restauracijai.

beje pas tuos pačius kuriems genero krovimas 13,5V yra normalu :-]

generas jau kaukė nesavu balsu

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2245: 2015 Gruodžio 16, 11:30:53 »
atiduota tirkrinimui/remontui/restauracijai.

beje pas tuos pačius kuriems genero krovimas 13,5V yra normalu :-]

generas jau kaukė nesavu balsu

kažkaip bijočiau palikt tiem meistram :D bus kaip vienam forume rašė žmogus, kad perrinko starterį ir užgesinus mašiną trumpinimo garsas eina iš jo. Patrankai su plaktuku ir viskas susitvarko. "Meistras" sakė viskas ok :D

Generatorius sportinės spalvos (y) :D

Neprisijungęs AlgimantasTQ

• Įrašai: 629
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2246: 2015 Gruodžio 16, 12:17:54 »
Domai, išspręndei problemą su valytuvu? Pas mane tas pats vairuotojo pusei.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2247: 2015 Gruodžio 16, 12:33:28 »
jo, palenkiau abi kojas, jie žemesnio profilio, automatiškai koja ne tiek atkelta gaunas ir nėr prispaudimo
-ūkiškai išspręsta žodžiu

Neprisijungęs AlgimantasTQ

• Įrašai: 629
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2248: 2015 Gruodžio 16, 12:52:48 »
Supratau. Ačiū. Reiks Tavo būdu pasinaudot (+)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2249: 2015 Gruodžio 17, 00:36:13 »
manuale raso, bent V8, kad valytuvai reguliuojasi, jei blogai prispaudzia, tai reikia koja palenkti ties ta skylute lyg. pas mane V8 vairuotojo valytuvas nuemus sluotele nesiekia stiklo ir prie 120+km/h normaliai nebevalo, bet lenkti kad neliktu to 1cm tarpo ranka nekilo, po to baisiai atrodyt gali :-]