Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 569465 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #1900: 2015 Rugpjūčio 08, 11:37:15 »
betkuriuo atveju tai nera normalu, tik keista kad su tokiom varzom starteri suka be problemu, o ten juk sroves nevaikiskos :think:
sakai nereikia kreipti demesio kai priekyje liustros procentaliai nemaza dali sviesos praranda ir sviecia kaip zvakutes? kai tam tikri blokai nustoja veikti, arba nefunkcionuoja kaip priklauso? nera normalaus prejimo pamatuoti ka babina gauna, o kibirksciai tai labai svarbu, tai ir trauka stipriai itakoja ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1901: 2015 Rugpjūčio 08, 11:38:09 »
gedi: tu čia rimtai kalbi kad dėl 10v ant autpiloto ecu yra norma? jis dėl to neveikia
lucifer: silkėj laidai eina nuo akumo į saloną, du nelabai stori laidai, o storas eina iki akumo nuo genero ir su juo viskas ok

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1902: 2015 Rugpjūčio 08, 11:51:15 »
as turejau omeny paminetus emejus, kad ant klimos ekrano tiek tera, bet jis juk veikia ? kad autopilotas neveikia kazkur praleidau, bet tai ant skirtingu moduliu juk skirtingos itampos toleravimo ribos, bet jei tu 10V mazai autopilotui, vadinasi tada jo, kazkas negerai

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1903: 2015 Rugpjūčio 08, 11:58:33 »
toleravimo ribos yra viena, antra kodėl ta įtampa tokia normaliai dirbant varikliui

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1904: 2015 Rugpjūčio 08, 12:01:13 »
o aš išmatuoju 12.7 ant akumo kai sujungiu visko daug.

tas mano nuomone nėra normalu

ant mano ign.on signalas kuris yra be apkrovos, paimtas nuo kažkurio mygtuko virš mago, turi 11,2V su užkurtu motoru. mago signalui užtenka
Klima ant off arba lo rodo 13,8V - 13,6V. Įjungus šviesas, pakrenta gal per pusę volto. Tačiau pakeitus fan į HI lieka gal 11,2V klimos ekraniuke. Išvada - iki tol ateinančioj įtampoj yra varža nemaža, jei norit galiu suskaičiuoti kokia. Čia įtampos važiuojant arba užkurtu motoru, nėr skirtumo nuo rpm
Autopiloto kompas gauna 10,21V ant ign on ar tai užkurtai - nebepamenu

Aš vis dar prisigalvoju????
nu kai 12,7 tai jau nebeakumas kraunasi, o dar ir iš akumo aprupinama trūkstama įtampa pačiam automobiliui

aš ir kiek matavau tai ant akumo tiesiai būna didesnė įtampa nei, kad salone kur nors

aplamai viso to reikalas gali būti aplamai visi sujungimai jau pasigave oksidacijos visove vietose, per 20 metū manau, kad tai įmanoma
tai galbūt iš vis reikia viso naujo laidyno ar jį visą iš naujo pervalyti ir persukinėti ir perspausti žiūrint kur kaip yra

nors daba žiūriu pagal omo dėsni jei neklystu pvz
jei tarkim varža koks 0,1 om ir kokie 5 A tai gaunasi jau 0,5V nuostolių vien ant laido varžos

gedi: tu čia rimtai kalbi kad dėl 10v ant autpiloto ecu yra norma? jis dėl to neveikia
lucifer: silkėj laidai eina nuo akumo į saloną, du nelabai stori laidai, o storas eina iki akumo nuo genero ir su juo viskas ok
pas mane ant klimos per diagnostikos kanalus pastoviai rodo 12V, gal ten stabilizuojama tą įtampa ir jei būtų mažiau nei 12v būtų blogai
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 08, 12:04:25 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1905: 2015 Rugpjūčio 08, 12:06:34 »
nesutinku, jei palaikoma ant akumo įtampa yra 12,8V jis yra pakrautas
jei jis kraunamas ant 12,8V, tada jo, ilgai krausis.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1906: 2015 Rugpjūčio 08, 12:15:13 »
nu ta prasme jei jau akumas turi 12,8v tai jis skaitosi pakrautas, jei tau sujungus viską įtampa 12,7 ar mažiau tada jau akūmas nesikrauna, o iš jo imama srovė, aišku kai matuojam kartu su akūmu tai matos tik bentra nusistovėjusią įtampą, atjungus akūma gali būti, kad jis dar mežesnė nes nebelieka akūmo palaikymo

gal kas žino ar galima kažkaip uždėti nuo 5 cilindrų variklio generatorių ant 4 cilindrų ?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1907: 2015 Rugpjūčio 08, 12:48:59 »
klysti, 13.5v laikoma itampa zemiau kurios rugstinis akumuliatorius nebesikrauna. ir cia nikuo nesusije su 12.8v pakrauto akumuliatoriaus ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1908: 2015 Rugpjūčio 08, 12:54:00 »
klysti, 13.5v laikoma itampa zemiau kurios rugstinis akumuliatorius nebesikrauna. ir cia nikuo nesusije su 12.8v pakrauto akumuliatoriaus ;)
nu tada ragas jei būna koks 13,2V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1909: 2015 Rugpjūčio 08, 13:56:04 »
pamenu viena dalyka, kai V8 keiciau akuma ir kad but garantija turejo pamatuot krovima sujungus viska, ir zinoma krovimo itampa buvo mazesne (skaiciu nebepamenu :) ) nei nurodyta ant to garantinio popierelio, tai atspausdinau is V8 manual'o ka gamintojas nurodo kad ji ir nebus sitoje masinoje kiek jie nori, tuom viskas ir pasibaige. visa tai su fotkem su viskuom buvo isdiskutuota V8 skyriuje , bet pabandyk atrask dabar :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1910: 2015 Rugpjūčio 08, 13:59:18 »
matyt ten kazkokios leistinos ribos manuale nurodytos buvo. vistiek kazkokia anomalija, starteri suka lengvai, o sitoks kritimas itampos per tuos 3 metrus laido storo :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1911: 2015 Rugpjūčio 08, 13:59:34 »
Kazkada savo golfui pirkau irgi nauja taip pat jie matavo rode gal 13 (kad garantija suteiktu turejo min lyg 14 buti) taip ir palikau slieku neieskojau, su ta masina metus paskui i kita isidejau dar pora metu puikiai kuresi ir per salcius (tdi) ir pardaviau masina su juo :D akumas buvo lenku 80ah gal

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1912: 2015 Rugpjūčio 08, 14:38:42 »
V8, min 12.5V, max 14.5V :D :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1913: 2015 Rugpjūčio 08, 15:36:26 »
žodžiu, toli iki to krovimo man
dabar yra kitos bėdos
kodėl man ji yra per kieta (draugo Golf 4 su bilstein b14 minkštesnis)
kodėl, net ir jei ji kieta, pakrovus bagažinę daigtų galinis ratas lenda po arka
kodėl, man ją pastačius ant nelygaus paviršiaus, vaizdas atrodo taip, kodėl tie galiniai ratai ant tiek neklausantys yra?
Kodėl aš su ja negaliu važiuoti prie ežero pilnu ekipažu, nes viskas sulenda į arką galinę? priekį patikrinti kiek sunkiau.
kodėl spyruoklės vijose jos yra aprūdiję pačios vijos viršutinėje ir apatinėje dalyse, ten kur vijos susuktos tankiau, kas reiškia kad jos sugeba susispausti iki max ir susiliesti? foto iš 2014 vasaros

tuoj supyksiu, užvirinsiu eurų ir visą setupą pasikeisiu. važiuoji su ta mašina, barška tarška kratosi - užp...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1914: 2015 Rugpjūčio 08, 15:38:37 »
:D:D:D reik KW1

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1915: 2015 Rugpjūčio 08, 15:46:41 »
toliau, +35 lauke, važinėju po vilnių, po kapotu turbūt 120C, pavažiuoji, sustoji, pasiparkuoji ir vėl iš naujo. Žodžiu mašinai karšta.
Kodėl pajaučiu kad variklio reakcija į gazą sulėtėjus, patikrinu wb, viskas lyg ok, traukia ok, bet paspaudus gazą trauka pavėluoja sekundę ar jos dalį
Kodėl išjungiu muziką ir klimą ir išgirstu kad siurblys žviegia nesavo balsu (restauruotas 2012 vasarą, važiavus mašina po to gal tik 20000km)
Kodėl parvažiavus namo ir įlindus į bagažinę, atidengus dangtelį ir apčiupinėjus matuoklės / siurblio viršutinį dangtelį (kur fiškė) ten labai karšta, apie 60c bake, tai matyt siurbliui karšta ir staugia dėl to.
Kodėl atsukus bako kamštį išeina dakuja kuro garų? Kiek atsuku, tiek jų išeina. Net ir užgesintam motorui. Karšta ir pavojinga žodžiu
Kodėl variklis jų nesutraukia per carbon canister, ar jis visgi skirtas labai lėtam darbui?
Kodėl net jei ir tas vožtuvas neveikia, jis turi veikti nuo vakuumo net ir be 12v, apsaugos dalykas
Reiks prasiardyti kokią dieną tą vožtuvą ir patraukti garų su burna, ar užsikimšę kur ar visgi vožtuvas grybą pjauna?
Ar gali dėl to perkaitinėti kuras? Kad dėl perkaitimo garų atsiranda suprantu, bet ar normalu kad tokiom karštom sąlygom jis apie 60c? pamatavau ranka :D

Foto šiaip.

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 08, 15:48:29 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1916: 2015 Rugpjūčio 08, 16:26:01 »
Kur tavo kantrybes paslaptis?  :-]

Per tokį karštį man net skaityt buvo sunku visus klausimus

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1917: 2015 Rugpjūčio 08, 16:47:34 »
čia dvi problemos, tik klausimų daug
einu ardyt evap sistemą, pas 3b priėjimas ten yra akujienas
o gal pirma per vcds reikia output test jam pasileisti?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1918: 2015 Rugpjūčio 08, 17:40:12 »
EVAP veikia labai tvarkingai, tai iš kur slėgis bake? vožtuvas traukia, traukiau iš kanisterio, irgi traukėsi kuro garai.
nebent situacija tokia kad ten sąlyginai nedaug garų gali išeiti į variklį, o pas mane garuoja labai daug tokiomos sąlygomis.
Bet prisiminiau vieną dalyką
Čia kai paskutinį kartą pyliau, pabandžiau A98E33. kol kas nerandu skirtumo ar tai padeda garavimui ar ne?

http://www.gmcmhphotos.com/photos/data/5953/vapor_pressure_.pdf
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 08, 18:42:37 sukūrė Domas »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1919: 2015 Rugpjūčio 09, 00:36:06 »
Kad ten žinok 95 su 33% etanolio ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1920: 2015 Rugpjūčio 09, 00:53:04 »
del galines asies tai silke ne krovinine, su standartine vaziuokle pagal dokumentus i ja tonos nepakrausi, o tik 5 zmones ir pora tasiu arba 2 zmones ir kruva tasiu, paziurek ant bako ir dokumentuose, be to nesitikek su suzeminta vazineti gamtoj su pilnu ekipazu :-]  pas mane irgi abi tokios greit susedancios, kadangi studentu budamas vazinedavau pilnu ekipazu ir pilna bagazine, tai i galines silkes spyruokles buvau gumas isukes, efektas tikrai teigiamas buvo vaziuoti tokiom apkrovom, bet tuscia tapo siek tiek standesne, nukentejo originalus silkes plaukimas. V8'tai jau turiu paruose galini stabilizatoriu, galvoju dar pergrezti skyle arciau asies ir tikiuosi sulaukti to stabilumo, nes dabar galas labai minkstas, nors spyruokles tipo kietesnes ir amortikai gyvi :think: pas tave likes stabilnikas gale nuo self levelingo?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1921: 2015 Rugpjūčio 09, 09:24:34 »
Kad ten žinok 95 su 33% etanolio ;)
rimtai čia?
bet šiaip oktaninis skaičius kaip 98, toliau apie kokybę nesuprantu, nes su paprastu 95 man slėgis krenta, o su a98 švariu ir su šituo a98e33 nekrenta.

Gali būti kad dėl tų 33% garavimo temp žemesnė paliko?
del galines asies tai silke ne krovinine, su standartine vaziuokle pagal dokumentus i ja tonos nepakrausi, o tik 5 zmones ir pora tasiu arba 2 zmones ir kruva tasiu, paziurek ant bako ir dokumentuose, be to nesitikek su suzeminta vazineti gamtoj su pilnu ekipazu :-]  pas mane irgi abi tokios greit susedancios, kadangi studentu budamas vazinedavau pilnu ekipazu ir pilna bagazine, tai i galines silkes spyruokles buvau gumas isukes, efektas tikrai teigiamas buvo vaziuoti tokiom apkrovom, bet tuscia tapo siek tiek standesne, nukentejo originalus silkes plaukimas. V8'tai jau turiu paruose galini stabilizatoriu, galvoju dar pergrezti skyle arciau asies ir tikiuosi sulaukti to stabilumo, nes dabar galas labai minkstas, nors spyruokles tipo kietesnes ir amortikai gyvi :think: pas tave likes stabilnikas gale nuo self levelingo?
Aš apie plaukimą galiu tik pasvajoti, ji kieta, ir gan nemaloniai, kaip rašiau ir praeitam poste. barška tarška.. Sakau draugo golf4 su bilstein b14 coilais maloniau važiuoja
Pafotkinisu kada kaip ji atrodo su 2-3 žmonėm gale. jau guma gerokai į arką įlenda
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 09, 09:37:06 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1922: 2015 Rugpjūčio 09, 09:32:54 »
nu taip, ten 95 su etanoliu 33%, bet kadangi etanolio oktanas aukstesnis tai ir gaunamas tas 98.
persigalvojau, pagal pdf sudetingai ten parodyta, V/L santykis isreikstas procentais, ir nuo 0 iki 100, bet vistiek gaunasi, kad misiniui benzino-etanolio krinta garavimo temperatura. nors ten irgi E10 ir E15 beveik nesiskiria, gal ir E25 ir E33 butu toje pacioje vietoje ir gautusi kad 30% daugiau garu nei benzino prie tos pacios temperaturos :think: nezinau, pildavau visada vasarom ta A98E20-E25-E33... esu ir E85 isbandes ir kazkokiu bedu nepastebejau, pastebejau del garu bake, kuo bakas tustesnis tuo tas slegis bake didesnis buna ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugpjūčio 09, 09:42:37 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1923: 2015 Rugpjūčio 09, 09:38:31 »
pilnai neperpratau to dalyko su V/L, keistai ten yra, dar reiks paskaityt. Bet čia giliai sliekų ieškau, tiesiog noriu sužinoti ar tokią karštą dieną normalu kad kuras perkaista.
papildžiau praeitą postą su atsakymu tau

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1924: 2015 Rugpjūčio 09, 09:55:25 »
ok, toliau tada eilės tvarka:
Garai: kaip išvis ten slėgis gali būti, jei yra evap sistema? ji per lėta?
nes tas vožtuvas prie variklio kuris siurbia iš carbon canisterio tai traukia už tėvynę ant laisvų (y) visgi beveik pastovus vakuumas, na gal 50prc ciklu dirba tas vožtuvėlis. Ir traukia taip su neprasta jėga. Buvau pasijungęs žarnelę ir ją užkišęs ten, tai tik atleidi neblogai sutraukia, aišku kiekiu sunku įsivaizduoti.
tada su burna patraukiau iš carbon canisterio, traukiasi lengvai ir jaučiasi benzo garai, tai daugiau traukti nenorėjau, gal paskui ir išsikiša, ir ten daros vakuumas. Kitas etapas būtų atsijungti tą šlangelę prie bako, pažiūrėt ar ten traukia ant laisvų.

Bet manau aš čia per giliai kasu, nes garavimas atsiranda nuo perkaitimo, o ar perkaitimas normalu tai fyg znajėt

P.s. dėl galo, pas 200 gale stabilniko nebūna, nesupratau ko klausei dėl self levelingo