buciau neturejes 2.8 benzas dujos, nesnekeciau visai, bet kad, mieste ten tos ekonomijos nebuna joj saltuoju metu, nes ir tas variklis nesyla ten taip greit, kaip noretusi, buvau net pasidares mygtuka, kad anksciau dujas ijungtu, tai springdavo variklis, kol nepasyla iki kokiu 60 laipsniu ar kiek ten nepamenu jau, bendradarbis tuo pat metu turejo e39 528 benza su dujom, tai pas ji tikrai greiciau sildavo variklis ir dujas jungdavo greiciau
nu josvogeriukas irgi giresi kad sudujom, bet kai pradejom skaiciuoti ziema kad prie tu duju dar kazkiek benzo dapilineja ale uzvedimui tai gavosi visai kiti rezultatai km kainos bendros sumos
va tėvas turėjo 86 m šimtine 2.2 su KU motoriuku ir dujikes įsidėjęs tai ir prie -20 užkurdavo tik reikėdavo dar palaukti kokia minutę, kad pašiltų arba ant gazo biški palaikyti, nes jei užsikūrus užgesdavo tai ta jau ilgai sukti reikėdavo, kad antrą kart užsikurtų ant dujų
aišku reduktoriui nesveika, bet ne visiems išaiškinsi, dabar jau daugiataškiai įpurškimai dujos irgi su kompais tai sudėtingiau daryti ne taip kaip rekomenduoja gamintojas
man tai idomu tada tas faktas, kodel butent su zilu ilgoje kelioneje, ishemus skydeli akumuliatorius ishsikrauna, pakeitus ji vel gyvu, vel buvo vaziuota iki issikrovimo, apsukos buvo tikrai 2k++, kokiu budu jis pats susizadina? del ko as ta suzadinima itariu, nes ne as vienas visus tuos laidus, krovimo reles ir t.t. esam iskeite ir likusi ta pati beda, o beda slypi suzadinimo grandineje, net gi pats skydelis gali butu kaltas del amziaus ir t.t. nesu elektrikas, tikrai begales jusu terminu nesuprantu sioje temoje, bet kaikurie dalykai man tiesiog prasilenkia su praktika....
o negali būti, kad beda yra kur nors pvz išdilęs generatoriaus inkaras ir pas tave ir pas doma ir pas lucifer ?
pas mane ant bulkos panašus bajeriai su ijungtom šviesom neužtenka įtampos, kad normaliai krautusi nors leputė, kad nepakanka krovimo nedege ir irgi yra įtampos skirtumas kas yra ant akumuliatoriaus klemų ir kas yra už spinelės, dabar per karščius tai iš vis ta bėda paumėjo