sakai? o tai kiek? čia tik mano spėjimas kad 20ltr - susidurt neteko. matai man vilniuj važinėt, kamščių galimai bus, bet ne per daugiausiai, bet bus.
o e39, 3,0 ar 2,5 koks skirtumas, bet trilitrio sąnaudos trasoj 6,x litro, o mieste 7-8litro, ir kiek girdėjau kad audi du.penki bus daugiau bent litru dviem? bet su audi du penki neteko susidurti
nepulk manęs nes tikrai neteko susidurti, tai jei pavarau ne į tą pusę tai labai realu.na jo karavanas dar dar, bet automatas yra "big no no"
ir šiaip aš pigiai ieškau apie 3k eur, kokią apspadytu kėbulų be m bamperių ir panašių šūdų
dar turguj mačiau 2004~~ a4 1,9 quattro, nu iš bėdos gal sueitų, startas 3500e, ir dar įkišt kokią štuką reikės kad norm būtų
matai Vilniuje sanaudos tikrai daug nuo net ir nuo Kauno skiriasi, nes Kaune kad ir kamstis vistiek vyksta judejimas, o Vilniuje nezinant kaip apvaziuot tenka nemazai pastovet... tad Kaune a6 2,8 turetu tilpti i 16-17ltr, va Vilniuj nenustebciau kad ir 20 kartais pasieksi. del 2,8 gedimu, tai nelabai teko susidurti, draugas nera is tu priziurinciu itin savo automobili, tai a4 2,8 142kw jau kokie penki metai pas ji tarnauja, bedu turejo tik su antifryzo leidimu, nes slangos kazko trukineja, bet itariu kad kazkada tepalo gavusios, todel taip, toliau dar forume buvo apie apsisikancius veleneliu salnikus ir ju keitima, termostata po paskirstymo dirzu, nu bet cia nematau dideles bedos del kazkokiu gamintojo broku. tiesa dar kazkokia nemenka beda yra su tu V6 stiprintuvo siurbliais, tikrai dazniau teko sutikti toki gedima, nei pas koki kita varikli
![think :think:](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/think.gif)
nepersu benzino duju, siuo klausimu esu saliskas, nes nematau as kazkokiu privalumu dyzelyje, tad cia jau pagal save rinktis reiketu.
apie e39, jei imti dyzeli, tai tik 3,0 , kaip minejo galios ir ekonomiskumo ir patikimumo santykis labai geras. sitoje vietoje BMW kaip ir lenkia tuos 2,5TDI V6, va senieji traktoriniai 5cilindriai 2,5 kazkaip kitokia pozicija uzeme
![think :think:](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/think.gif)
tiesa apie sanaudas, tai uzmiestyje sestu begiu 120km/h ir 5,xltr/100km borto kompas rodo, panasios ir realybeje gaunasi, nu bet tik vidutines gaunasi 8ltr/100km, ir tai vazinejant 50:50 miestas uzmiestis, nes vien mieste malantis ne su 16 ratais ir ne pensininko rezimu taip iki 10ltr pasiima, o jei koja sunkesne ir dar automatas yra kas ir po 12 pila
![mirkt ;)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile2.gif)
aisku ir 2,5TDI 132kw ir quattro iki 12 suvartoja, bet ten kiti niuansai, lepesnis variklis tepalams, dirzu keitimas nepigus, o ir siaip visokiu problemeliu su jais pasitaiko, aisku nera ko noreti, nebenauji jau tie motorai, jiems 10-15 metu ir prasuke jie jau nezinia kiek
kalbu apie 142kw, nei jis traukia, nei jis labai ekonomiskas, bedu del 30v gali pasiieskot googlej, remontas ju nepigus rimtesnio gedimo atveju
sutinku su sia nuomone del V6 aptarnavimu, pagal kainas eksplotacijos nebetoli iki 4,2, tad cia jau mano akimis tik siauras tarpelis belieka - didesnes sanaudos. nors i 20ltr duju kaip kas ir kur telpa. tiesa mechaniniu lyg ir tik s6 tebuvo.
kazkur siame forume buvo kazkas rases: "Reikia galvoti kaip daugiau uzdirbti, o ne sutaupyti", tad jau reikia nusprestipagal save ko labiau nori - ar vairuoti golfa ir pilti tik 6ltr dyzelio ar megautis komfortu ir dziaugtis 8 cilindru murkimo