Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 564979 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #150: 2009 Gruodžio 04, 17:18:14 »
Mano atvėju nebuvo laiko, jau reikėjo lėkt iš LT, tai atidaviau UAB Pusašis ir jie sutvarkė. Šiaip kartais keičiama guma tik būna, jei guolis geras.

Vakar buvau ant keltuvo... Kodai, nesuprantu. Žo, ką jau žinojau - kardano granatos abi nuvargusios ir toje dalyje jis duoda tokį skardų, metalinį garsą, bet važiuojant jo nesigirdi, na nebent labai retai. Ir garsas tikrai iš galo :V Taigi pasikėlus ant keltuvo ir sublokavus galą. Laikant vieną ratą kitas gali sukinėtis (ale laisvumo turi). MAždaug 5cm padangos briauna eina. Kitaip sakant tai yra 9,3 laipsnio arba 2.6% čia toleruotina? Beje, galinėse granatose laisvumo neradom.

Aš vis noriu kaltinti diffą, o kaip žinom geri aat diffai nesimėto, bet gal eis nuo ko kito pritaikyt su 4.1111 jei čia jis. Kolega važiuojant bando įrodinėti kad čia tikrai ne iš vidurių, sako koks nors guolis ar ne sailentblokas (ot bajėris būtų), tipo skamba kaip pakabinamas, bet jis gražus.

Gedi - o veškės šitos problemos neturi? NEs nepastebiu apie tai diskutuojant.

vienzo - o šitų granatų galima naujų gaut? Ar jau taikyti reikia?