Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 568849 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #1425: 2015 Balandžio 29, 11:20:15 »
nu, mano sistema saldo puikiai. ten kitos bedos susije su tuo, kad tepalas skirtingas eina i r12 freona - ipilus r134a freona kompresoris gali uzlinkt nuo to kad "nesimaisho" r12 tepalas su r134a freonu. Reiktu visa sistema plaut ir pildyt "svieziu" tepalu - as tos proceduros nesu atlikes... siaip, jei man pasisektu, tai pgl metus turejo eit jau 134a freonas i mano auto...
Siaip freona reiktu dasipilt kas metus, nes per gumytes, normos ribose, gali iseit iki 10% freono ir naujom masinom ir tai bus "normalu".
Tas freonas ant tiek smulkus, kad isiskverbe net i irangos (naujos) zarnu gumas ir po kurio laiko (po uzpilimo i kliento auto) atsiranda sioks toks spaudimas tusciuose uzpilimo irangos zarnuose ir tai yra normalu (nevisai sklandziai parasiau, bet tingiu koreguot teksta bei siaip kolkas nesu profas ir juo nebusiu, nes tai "haltura" vasarai - kazhka zinau ir tiek kolkas).
Viską aš žinau, dėl to ir vadinau tai štukos litų projektu, nes didžiausia dalis ir buvo sistemos plovimas su azotu ir vakuumu kiek žinau, ten 600lt išėjo, taipogi perrinko siurbelį man, bet kažkas ne to vistiek. Na o jei praeitais metais buvo 900g o dabar liko 500g, tai... tikrai ne 10prc, ir meistrai kurie pildė sakė matė kad komprikas leidžia, kaip kad ir pats mačiau, praeitos vasaros pabaigoj, žalias lašas buvo ant kompriko..`
nieko nesupratau... kodel nuo mercedeso ?
elektromagnetas 034260811 ir kompresorius zylui , juk ten tam mano poste viskas matosi  :V
Ne viskas matosi. Aš kiek pamenu tu pirkai elektrosankabą atskirai, nes nežinojai ar ji tiks tas kuris buvo prie 10p17c... Tai klausimas, kiek tu sankabų turi dabar 2 ar 1? Nes tas komprikas buvo nuo merso, bet jis tinka ir zylui, bet pajungimo manifoldas ir saknaba nėra nurodyta pagal kompr. tipą, t.y. 10p17c galėjo būt ir su juostiniu (v8 r12) ir su zyliniu diržu, tas pats su pajungimo manifoldu, dideliu (zylinis), mažu (v8 r12)
Na iš esmės domina kas buvo ant to kompriko iš bestaccompressor, kokia sankaba, ir koks manifold