Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 564775 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #1400: 2015 Balandžio 26, 22:40:34 »
žodžiu, reikalai tokie.

penktadienį vakare pasikeičiau žvaklaidžius... ngk tinginiai chalturščikai... nesugebėjo tinkamų laidų pagaminti, nors ir ant pakuotės parašyta tiksliai 200 2.2 20v
Pirma, jie per ilgi at 5-10 cm kiekvienas, bet ne tame bėda
Jie per aukšti... !! ! Vat ir bus taip, kad vartotojai naudos, nes jie tinka, bet vis tiek lodoriai NGK nepadarė teisingai iki galo.. Važinėju be 20v turbo dangtelio. Greičiui nekenkia, bet moku beveik 100e (beru būtų ~200 bet jų nebuvo o reikėjo greit)
ant 2,3 20v jaučiu būtų buvę kaip tik :)

Toliau, per šeštadienį įveiktas maršrutas Danijos vidurys -> Vengrija, Budapeštas
Tepalo slėgis ant laisvų gerai pakaitinus jau apie 0,8bar pagal gaugę, sukėlus apsukas ok, bet jei gauge tikėt jau kritinis. Su karštu tepalu prie 2000rpm tik 2,8-3bar
Kruizinant autobanais (140-180 pagal skydelį, tai -15 realiai bus) tepalo temp. kyla iki ~120 šiltesniu oru. Žinau kad 150 jau tepalo garantija pabėga, o 170 jo tarnavimas apie 500km. Ar 120 ok temp ar jau resursas mažesnis, nei 10.000km?
Toliau, vaikiau vieną škoda rapid autobane, tas spaudė neblogai, aš pasivaikiau iš galo, tai 10-15 min laikiau apie 160-220 pagal skydą, tai 130c nepasiekė. Tai problemų kaip ir nėra su tepalo temp.?

Paskutinis dalykas, arba aš kažką blogai suskaičiavau, bet per pirmus du kelionės pilimus (atvažiavęs dar neužsipyliau) suvariau 91 litrą nuvažiavęs 1115km - 8,16 l/100km, arba kažką sumaišiau, arba volvo purkštukai savo daro. Ir taip, čia lakstant minėtais greičiais, neblogai pakrautas.
dėl slėgio tau jaučiu tai reik su tikru monometru pasitikrinti tiesiogiai ant variklio dėl šventos ramybės nes tie gaugės gali nuo senatvės ir ne tiek rodyti aišku gali būti gauge kalta arba senderis vienas iš dviejų

užmiesčiais važinėjant visai įtikinamos sąnaudos ir gal ir dasidėjo tie purkštukai kelis procentus, bet kaip prieš juos nepabandei tokio pačio eksperimento tai sunku dabar pasakyti, dėk senuosius atgal ir pravažiuok su jais panašų atstumą ir palyginsim :)

del sanaudu, tai stipriai suabejociau, man dyzelis tiek eda ~150 vaziuojant pas tave autopilotas veikia? nes jei ne, tai koja turejo nudziuti per tiek km
jis gal nemynė viso kelio ant 150 km/h, reik pažiūrėti koks vidutinis kelionės greitis buvo ant kompo irgi ta skaičiuoja man rodos
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 26, 22:50:34 sukūrė ArasCL »