jei vamzdynas ok, bova pasitikrink, as ilgai galu ieskojau kol isgaudziau, kad jis kaltas,nes jei jis kiauras, ora grazina pries turba, matuokle praleidzia maziau oro, automatiskai mazina kura, nu vat ir gaunasi toks uzdaras ratas, dar tokia slidi vieta yra kur kuleris su metaliniu vamzdziu susijungia apacioj, cia jei kuleris originalus, ten irgi originaliai nedadaryta kiek atsimenu,nu mano nuomone tokia, nesakau kad teisinga, bet cia gali buti priezastis
ten kur kūleris jungias irgi užtempta silikoninė žarna negamykliškai ant sujungimų ir chamutais užvaryta, na ir tikrai girdėtūsi pšššš..
BOV: aš irgi pirmiausia jį kaltiniu, jei viskas pagal planą, žmogus man pabandys griežtesnį įdėt
bovas tikraintas rankiniu būdu, bet sakau, kai gauna slėgių iš 3 pusių gal vėl meta slėgį atgal jis, nebeaišku kaip jis prie 1,3bar dirba, tai laukiu kol pabandys žmogus man kitą bovą jei viskas pagal planą. Ir dėl dėl oro tai nemanau kad matuoklė mažiau mato, jis gi spjauna prieš turbą bet po matuoklės, į tą guminę įsiurbimo žarną! na bet vistiek jei bovas apeina turbiną, tai oras ratu ten sukas ir k24 pasiekia savo sūkių ribą