Jo, su kamutais persistengiau, na bet tokių pripirkau už pigiai tai sueis
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
))
Arai, pas 7A FPR reitingas yra 3,8 barai. T.y. kai gazas dugnas, slėgis kolike bus 3,8 barai nes jis bus +- lygus atmosferiniam
Kai kolike 0,5bar, tada bus raile 3,2bar ir t.t. Kadangi pas mane turbo, tačiau FPR yra 3 bar reitingo, tai ant 0 bar (vidutinės akseleracijos) bus 3 abr raile, ant laisvų 2,4-2,3 jei kolike 0,4-0,3 bar, o prie pilno turbo slėgio (1,3bar) bus 4,3bar raile.
Varžų pas 3b nėra, tiesiai nuo kompo valdo purškalus. Su s4 suderinami, bet ten 4 bar reitingas FPR'o ir purškalų. Jie prie 4 bar purškia kiek daugiau nei 3b prie 3 bar, tačiau jei nekeičiant reguliatoriaus, įmetus s4 purškalus jie prie 3 bar mažiau pūs nei 3b. Teoriškai 3b pralaidesni, bent prie vienodo slėgio. Todėl kažkada buvo projektas dėt nuo s4 purškalus + reguliuojamą fpr, bet mane atkalbėjo, jau buvau viską susipirkęs. Kad s4 purškalai pūstų kiek 3b (tom pačiom sąlygom), reik dėt reguliatorių nuo 7a arba pirkti reguliuojamą fpr ir nustatyt jį ten ant kokių 3,6-3,8 bar. Tada atitiks 3b, ir kompui kompensacijos bus minimalios. Taip jos darysis, bet su labai dideliais purškalais aklai įmestais į sistemą gali būt per didelės - lamdos klaida, checkas, ir terbo slėgio ir degimo apribojimas. Vairuotojas liūdnas.