Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Domo Audi 200 20v / zylas  (Skaityta 565075 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Domo Audi 200 20v / zylas
« Atsakymas #100: 2009 Rugpjūčio 31, 21:49:49 »
nori dar viena zeminimo privaluma?  :D tu tiesiog nelendi kur tau nereikia  :-] vaziuoji keliais, o ne sunkeliai ar grioviais  :D nes jei persistengsi, istraukt bus sunku  (+) velgi is patirties sakau  :-]
Haha geras tas paskutinis komentaras :D Svarbiausia kad man tas aukšumas nekliūva už akių, atrodo normaliai, o žeminant reikėtų ir ratus gražesnius... O iš praktinės pusės tai su tuo sutinku, kad posūkiai kitaip imsis, bene vienintelis rimtas argumentas. Tikiu, kad jums sunkus suprast, kad nesportuoju aš su savo silke. Norėjau sakyt kad nelakstau - bet pagalvojau kad nenoriu nei sau nei jums meluot :D Nu gerai, kartais, bet tai nedažnai būna susiję su posūkiais. Pasikietint gal ir nieko prieš - tik va žemint jei norėčiau, tai nedaug... Visgi zyls ūkiška mašina. Nematėt kiek vakar pakrovėm :D reikėjo portugalui padėt persikraustyt. Tai va tada buvo iki lūbų ir ant keleivio užkrauta, galvoju ot ūkiškas furgonas pas mane :) Visgi tai kasdienė mašina