Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Remontas  (Skaityta 312700 kartus)

Neprisijungęs filoz

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Re: Remontas
« Atsakymas #850: 2010 Sausio 27, 10:00:53 »
Sveiki, gal patarsit kas galetu paziuret peciuka Klp. Kazko beveik nesildo. Gali but, kad reiktu pravalyt. Gal zinot, kas tuo uzsiima?

Neprisijungęs Fenixoid

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #851: 2010 Sausio 27, 11:45:24 »
bet koks servisas? pvz eolte kazkada su termostatu tvarkiau, veikia.

Neprisijungęs filoz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #852: 2010 Sausio 27, 14:51:42 »
Sveiki, gal patarsit kas galetu paziuret peciuka Klp. Kazko beveik nesildo. Gali but, kad reiktu pravalyt. Gal zinot, kas tuo uzsiima?
O salono filtrą žiūrėjai ? Kartais pakeist pakanka  :V

neziurejau. O kur jis yra? Noriu susirast zmogu, kuris ismano normaliai apie peciukus. Servisais nelabai pasitikiu, suras jie ten daug nebutu dalyku. Siandien irgi kazkokiam meistrui skambinau, isdesciau, tas sako "greiciausiai variklio tarpine, nes daugumai kurie atvaziuodavo, ji budavo pramusta". As savaja tarpine jau keiciau vasara, tad netikiu,jog cia del to..

Neprisijungęs filoz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #853: 2010 Sausio 27, 22:31:29 »

neziurejau. O kur jis yra? Noriu susirast zmogu, kuris ismano normaliai apie peciukus. Servisais nelabai pasitikiu, suras jie ten daug nebutu dalyku. Siandien irgi kazkokiam meistrui skambinau, isdesciau, tas sako "greiciausiai variklio tarpine, nes daugumai kurie atvaziuodavo, ji budavo pramusta". As savaja tarpine jau keiciau vasara, tad netikiu,jog cia del to..
Oro filtras.....bent mano mašinoj po kapotu yra plastmasė, kur dengia akumuliatorių, tai šalia ir yra salono filtras  :) Dėl meistrų tai ''užeik'' į Kaipėdos temą, jei vyrai bus taikiai nusiteikę (juokaunu) patars  :) O kuo tau blogas Eoltas ?

kad pas mane akumas po sedyne, oro filtras krabe, o kito as ten nemaciau.. Bandziau ir Klp temoj uzklaust, bet turbut ne tas rupejo jiems  ?!?

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #854: 2010 Sausio 27, 22:38:16 »

Oro filtras.....bent mano mašinoj po kapotu yra plastmasė, kur dengia akumuliatorių, tai šalia ir yra salono filtras  :) Dėl meistrų tai ''užeik'' į Kaipėdos temą, jei vyrai bus taikiai nusiteikę (juokaunu) patars  :) O kuo tau blogas Eoltas ?

kad pas mane akumas po sedyne, oro filtras krabe, o kito as ten nemaciau.. Bandziau ir Klp temoj uzklaust, bet turbut ne tas rupejo jiems  ?!?
noredamas gaut atsakyma pirma isdestik savo problema aiskiai ir svarbiausia automobilio modeli nes is kur mes galim zinoti kokia auto tu vairuoji,bandyk savo problemos paieskoti cia nes sakydamas kad akumas pas tave po sedyne kiek supratau pas tave c4

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/board,131.0.html

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #855: 2010 Sausio 27, 22:38:56 »
tai tavo zyzelis  :D oro filtras ?..........o salono filtras tai kitas daiktas  :P :D
pas dyzeli krabo nera

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #856: 2010 Sausio 27, 22:43:14 »
tai tavo zyzelis  :D oro filtras ?..........o salono filtras tai kitas daiktas  :P :D
pas dyzeli krabo nera
pofig  :D padėk žmogui, jei gali, bo jis servisų bijo  :V :)
as jam parasiau kokios info reikia kad butu galima jam padeti

Neprisijungęs filoz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #857: 2010 Sausio 28, 20:56:29 »
Juk prie mano paraso yra parasyta kokia auto. Nenorejau kartotis.. Bet teks A6 95m 2.0 dohc 16 V

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #858: 2010 Sausio 28, 23:14:16 »
Juk prie mano paraso yra parasyta kokia auto. Nenorejau kartotis.. Bet teks A6 95m 2.0 dohc 16 V
nu tai reiskia pataikiau teisingai,nuoroda pasinaudok rasi visko ko reik ir nereik

Neprisijungęs donceman

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #859: 2010 Vasario 25, 10:58:17 »
sveiki, gal zinot kur galeciau klaipedoje nusipirkt naujus posukius bulkai?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #860: 2010 Vasario 25, 11:23:50 »

Kartoju dar kartą: signeda, autoakstė, auto detalių parduotuvės, laužynai (naujų nelabai, bet būna gerų) bei audicentras.

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #861: 2010 Vasario 25, 12:41:15 »
As tai savajai bulkai signedoj buvau naujutelius pilkus nusipirkes, vienas posukis 15Lt.

Neprisijungęs inzinierius

• Įrašai: 620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #862: 2010 Kovo 01, 21:59:15 »
Sveiki, yra teke varyt klp masinas i servisus (5 kartus per du metus) ir visad nusivyliau kokybe, tad man labai aktuali butu tema SERVISAS I KURI NIEKAD NENORECIAU GRIZTI, ar yra tokia tema, kad kita karta pries varant galeciau pasiskaityt? Arba gal kas sukurkit tokia tema ir ten rasykim apie servisus nevykelius   (!?) P.S. cia tebeesu fuksas tod gal neuzmaciau temos tad nepykit.

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #863: 2010 Kovo 03, 22:27:58 »
gal kas zinot kur zemaitijoj restauruoja vairo koloneles?  ir kiek +- tai kainuoja...

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #864: 2010 Kovo 04, 10:44:21 »
gal kas zinot kur zemaitijoj restauruoja vairo koloneles?  ir kiek +- tai kainuoja...
tas koloneliu retauravimas, tai toks saliginis dalykas... yra daro tilzes gatvej, garazuose, jei reik turiu kazkur nr. kiek zinau jie isardo ja, persuka 180 laipsniu visus vidurius ir ideda atgal. kur reikia dar nutekina. naujas gumas sudeda. pusbrolis dare E39 tai 400 mokejo. dave 6 men garantija. is pradziu leido tepalus, bet paskui sutvarke. jau metai laiko vaziuoja. o rem komplekto nera tavo kolonkej?

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #865: 2010 Kovo 04, 11:42:00 »
dar yra prie audi centro is kiemo puses ten kur ta transkoma  ar kaip ten yra,na bet labai senai jau ten buvau kazin ar be daro

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #866: 2010 Kovo 04, 22:41:47 »
gal kas zinot kur zemaitijoj restauruoja vairo koloneles?  ir kiek +- tai kainuoja...
Tauralaukyje yra dirbtuvės, vien tik vairo kolonėlėm teužsiima, tel. 8615-41275

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #867: 2010 Kovo 05, 12:02:25 »
dekui uz info visiem  ;)

judas o kas tas rem komplekas koloneleje?  :V

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #868: 2010 Kovo 05, 16:33:03 »
nu kiek zianu yra komplektas gumu, salnyku visokiu, kuriuos isiemes kolonke pasikeiti ir toliau vairai. nes tas gumas sunku pritaikyt nuo kur nors...

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #869: 2010 Kovo 05, 16:51:27 »
nu kiek zianu yra komplektas gumu, salnyku visokiu, kuriuos isiemes kolonke pasikeiti ir toliau vairai. nes tas gumas sunku pritaikyt nuo kur nors...
kolonele dar neisimta. tad nzn kas ten kaip...

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #870: 2010 Kovo 05, 17:00:13 »
nezinau kaip pas a4 bet pas 100leistaranke kai restaravau jo ta rem kompkletka pirkau ir ji sudejo ten tas gumas

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #871: 2010 Kovo 05, 17:03:59 »
koloneliu kainininkas sanciuose. ir rem komplektaikieno yra. kitur gal ir savosios rastum. kito gamintojo.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #872: 2010 Kovo 05, 17:04:51 »
turi ziure, gal tinka kaip a6/c4 ar kas pan. nes ju rem komplektai yra

Neprisijungęs Dariuska

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #873: 2010 Kovo 05, 19:31:51 »
Gedi, o kur tiksliau Tauralaukyje, nes aš dirbu Tauralaukyje ir kažkaip niekur nesu užmatęs, kad remontuotu kolonėles, tik pora vietų kėbulų dažytojų žinau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #874: 2010 Kovo 06, 01:10:06 »
Ir kaip aš tau dabar paaiškinsiu, gatvių pavadinimų neatsimenu, juk telefono numerį nurodžiau, pasiskambink;
ir ką tu ten norėjai užmatyti ? iškabas tipo vairo kolonėlių remontas  :) :) deja nėra ten tokių, ten nuosavo namo kieme dirbtuvės yra  ;)
beje ir remkomplektus jie ten patys parūpina kokius tik nori, gali ir originalius