Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Remontas  (Skaityta 315412 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Remontas
« Atsakymas #25: 2007 Gegužės 02, 18:51:36 »
paklausinekite visur nors ir neturi detales kiek kainavo anksciau, pasijuoksit gardziai  :-]
ten tokie kitose lauzynose daunai dirba kad negaliu, uz blizguti aplink langus nuo a6 uzsiprase 400 uz vienos puses, nu negaliu  :-]
arba uz dureles vien skardas uzsiprase 250, sakau tu gal isvis isprotejai, sako cia ne golfas  (!?)  :-] kitam srotui pasuku sakau kaip yra su durim kiek kaina, sako 60lt, tai vot turekit raumeny  :H
is mano nemenko skambinejimo gal jau kartojuos bet brangiausiai yra aplink jakus, pigiausiai kiek teko buti tai UPELIO gatveje, ten du srotai yra tai viename is ju pigiau. taip pat pigu prie gandraliskio pastato, ne tiek pigu, kiek stabilios kainos, viska turi ir viska parduoda uz protingas kainas.
ai vo dar prisiminiau kazkokiam dalbajobui paskambinau sakau kiek ceskes st diskas, jis man atsako jei abu imsi bus pigiau, ne sakau man tik vieno, sako 70lt, nu daunu daunas, uz toki tupa bazara reiketu bokso pirstine uzsidet ir pora einikio kabliu jam  :A nes parduotuvej su nuolaida pidisokas. tai vo xebra saugokites telefoniniu plesiku  :-]