Citata iš: kipshas 2011 Liepos 06, 14:56:21 Citata iš: Matas 2011 Liepos 06, 10:38:08 Priziureta masina lengva valyt va tokia kokius metus nevalyta ir statybom naudota buvau nuvares, vaizdelis salono ispudzio nepaliko o ir guminiai kilimeliai slapi sudeti :/O bendravimas ir aptarnavimas patiko nesuprantu Matai zmoniu tokiu pasakymu,droziau masina metus po strojkes nuvariau kad isvalytu ir tu jauti blin nu neisval? As nenoriu kad visas demes ir panasu sh nuvalytu, tegu jis ten buna, bet tas valymas tik toks kad su ranksluosciu dulkes nubrauke ir tiek. Nors gal taip ir turi buti, ka as zinau
Citata iš: Matas 2011 Liepos 06, 10:38:08 Priziureta masina lengva valyt va tokia kokius metus nevalyta ir statybom naudota buvau nuvares, vaizdelis salono ispudzio nepaliko o ir guminiai kilimeliai slapi sudeti :/O bendravimas ir aptarnavimas patiko nesuprantu Matai zmoniu tokiu pasakymu,droziau masina metus po strojkes nuvariau kad isvalytu ir tu jauti blin nu neisval?
Priziureta masina lengva valyt va tokia kokius metus nevalyta ir statybom naudota buvau nuvares, vaizdelis salono ispudzio nepaliko o ir guminiai kilimeliai slapi sudeti :/O bendravimas ir aptarnavimas patiko
Pradėjo Tribute Žinynai
Pradėjo Lomberg Naujienos AUDI gyvenime
Pradėjo scavanger Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)