Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterine Diagnostika Audi/VW/Seat/Skoda  (Skaityta 66378 kartus)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Aš galėčiau pažiūrėt, jei engine check nedega ir normaliai važiuoja, tai kaip ir nėr reikalo diagnostikai, nebent pasimatytu kas nors kokiam kitam valdymo bloke, nors ir tai suabejočiau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
o jei lempečka išsukta engine check ?

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
O tada jau sėkmės reikalas :D
Jungiant degima irgi neprošal pažiūrėt ar užsidega tos lempečkos.
Buvo čia kai su gedasq žiūrėjom a4, abs lemputė išsukta, pardavėjas mane apkaltino sugadinus visą sistemą :D :D :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
joo atsimenu kaip pizdulenijos tau išraše :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
O tada jau sėkmės reikalas :D Jungiant degima irgi neprošal pažiūrėt ar užsidega tos lempečkos.
tai va iškart aiškiai ir rašyk, o to žmonės gali suprast kad yra blogai jei ji ir sumirksi :-)

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
Na tiesiog neapsvarsčiau tokios galimybės, neteko susidurt, kad chekas išsuktas

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
sveiki, matau ilgai niekas nieko neberase cia, bet gal kas atsiras kuris pagelbetu su diagnostika, pries varant auto i servyza grystu i lietuva liepos 8 9busiu klaipedoje a6 1999m 2.5tdi 110kw i privata brukstelkit jeigu kas atsiras, dekui.

Neprisijungęs katinas99

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal yra koks  koks meistas klp rajone kuri galetu pabaikti man surinkti audine A4 keiciau motora ir prasidejo siokios tokios bedos nieko rinto ten nebera bet jaui nervai i pabaiga ir plius laiko nebeturiu ir perskubejima bijau nesamoniu prisidaryt. Aisku variklis neidentiskas. Keiciau is tokio pat litrazo i toki pat tik is kitokios versijos.

Neprisijungęs WruS

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi,

Isikuriau Klaipedoj ir ieskau diagnostikos tasku, gal kas zino kokiu geru? Reiktu padaryti Audi A8 95'

Neprisijungęs alphascan

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nusipirkau diagnostikos laidą VAG 11.10 dabar reikia pasinaikinti immobilizeri nes blikčioja lempute. Bet susidūriau su bėda. Nežinau PIN. Iš kur aš jį galėčiau gauti? Parašau video nuorodą , pažiūrėkit Immobilizer 2 and 3 Key Adaptation   pažiūrėkit 1min 33sec. Iš kur gauti PIN/SKC kodą?

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
jei blykcioja, greiciausiai blogas rakto ir ziedo tarpusavio signalas ir jis turetu isnykt istrynus klaida jei tokia yra uzsilikusi. O skydelio immo koda galima nuskaityt tik su VAG-TACHO/Commander arba su Immo nepamenu kaip vadinasi ikishi i lizda ir isjungia IMMO visai.

Neprisijungęs alphascan

• Žiūrėti profilį
jei blykcioja, greiciausiai blogas rakto ir ziedo tarpusavio signalas ir jis turetu isnykt istrynus klaida jei tokia yra uzsilikusi. O skydelio immo koda galima nuskaityt tik su VAG-TACHO/Commander arba su Immo nepamenu kaip vadinasi ikishi i lizda ir isjungia IMMO visai.
[/quot
Kaip sukau ridą taip ir išlindo šis velnias :)
Manau užtektu ir su tuo laidu panaikinti , jūs man pasakykite iš kur gauti tą PIN/SKC

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
tai ir rasau, kad reikia nuskaityti tik su paminetais, kitaip turi zinoti ta koda. Kitu keliu nera suzinot, nebent atstovybej dar gautum jei skydelis nekeistas.

Neprisijungęs alphascan

• Žiūrėti profilį
tai ir rasau, kad reikia nuskaityti tik su paminetais, kitaip turi zinoti ta koda. Kitu keliu nera suzinot, nebent atstovybej dar gautum jei skydelis nekeistas.
O tai ką galiu nuveikti su šiuo kabeliu kurį turiu ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O tai ką galiu nuveikti su šiuo kabeliu kurį turiu ?

O kokiu tikslu ji pirkai?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Na rida su vagu tai sunkiai atsuksi, jeigu kodo (pin) neturi.

Neprisijungęs alphascan

• Žiūrėti profilį
Na rida su vagu tai sunkiai atsuksi, jeigu kodo (pin) neturi.
Aš su VAG Tacho atsisukau :)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
O vag tacho dar ir serija turi? :think:
nors tiek tesidomejau, bet kazkaip neteko matyt 3cio 7to  ar 11to TACHO?
kiek mokejai uz ji?

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Su VAG tacho C4 esat atsule rida ar reik kitokio laido?

Neprisijungęs Titas

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
kas klaipedoj gerai diagnostika daro su vag? a6/c4 2.5tdi 103 kw degima reik sureguliuot normaliai,siurblio dirzas truko... masina vaziuojanti bet nebetaip

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
nejuokinkit zmogai.. jauciu keikvienas servisas turi diagnostine iranga ir belenkur tik nuvaziavus padarytu... eoltas, autobaime t.t kiekvienas garazas gali toki sh padaryt.. kokiu ispudingu ahujabtelnu diagnsotiku jus ieskot?.. nebe rzmoniu kas degima pastatyt gali nesuprantu?..

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
p.s gal zinot kur geriausia dasipust padangai oro? vakar valgiau semkas prie parko, ir ziuriu is toli akd atrodo padanga pasileidusi biski.. atsistojau eit, uzkliuvau uz kelmo, susimusiau nosi, dare tris siules... nu bet ci ajau nebe i tema.. zodziu prieinu ziuriu rimtai ciut ciut pasileidus padanga.. dabar galvoju gal nusipirkt padangu spaudimo matuokli ir paziuret ar tirkai issileido padanga?.. gal zinot kur klaipedoje tokisu pardavineja? ar isvis lietuvoje ju yra? ar siustis is Vokietijos audi gamyklos reikia?.. o gal padanga nuimt ir nusiust kad oro dapustu?....

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
:) bosko, nereikia.. nu nereikia.. pabodo jau tie pieviniai klausimai..a trodo kad katik masinas isigije esat..

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
galu gale: http://www.audiklubas.com/forumas/klaipeda/paslaugos-ir-remontas-klaipdoje/

atsiveerskit kad ir sitoje temoje pora lapu atgal.. neabejoju kad rasit ir kontaktu, ir pasiulymu ir t.t

Neprisijungęs Titas

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
sitas forumas tai juokingas yra,kur ka beparaso kas ir pradeda visi verkti.