Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klaipėda  (Skaityta 986683 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaipėda
« Atsakymas #4800: 2010 Gegužės 09, 20:12:31 »
bosh servyze kaina 60lt bet pasideri nuleidzia iki 50,dar panevezio gatveje sako daro neblogai(bet vienem blogai kitiem jie superiniai)ten pas ji 50lt

Neprisijungęs algutis

• Įrašai: 567
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4801: 2010 Gegužės 09, 20:15:33 »
gal parekomenduotumete kur gerai ir nebrangiai ratu suvedima daro? ar tel nr duotumet.
Vaineikio gatvėj, tam servisiuke gerai darydavo...dabar nežinau, reiks pasidomėt

Neprisijungęs NerijoShius

• Įrašai: 735
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4802: 2010 Gegužės 09, 20:19:56 »
Jo peredastai sunki tema :-] bet as manau cia jau yra nebelygios galimybes ir tt. O mum kaip heteroseksualams, normaliems zmonems, vien uz tai kad tokie esam paradus daro? Nemanau... reikia ir mums parado, eityniu su panom... tipo ne????

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4803: 2010 Gegužės 09, 20:22:53 »
ai jau nusibodo su tais pidarais ble yra gaidziai ir uz grotu parada pasidare taip kaip jiems priklauso  :f

Neprisijungęs algutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4804: 2010 Gegužės 09, 20:23:50 »
Jo peredastai sunki tema :-] bet as manau cia jau yra nebelygios galimybes ir tt. O mum kaip heteroseksualams, normaliems zmonems, vien uz tai kad tokie esam paradus daro? Nemanau... reikia ir mums parado, eityniu su panom... tipo ne????
tinka, darom, kas organizuos, kas saugos, kad ''pupuliukai'' neužpultų ? jaučiu, duod pora pilvotų plicajų dėl vaizdo ir psio  (h)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4805: 2010 Gegužės 09, 21:22:35 »
gal parekomenduotumete kur gerai ir nebrangiai ratu suvedima daro? ar tel nr duotumet.
as mazeikiuose dariau prie zidiku perwazos toj gatej salia pas deduka su sniuriukais
uz 40 lt padare :)

Neprisijungęs algutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4806: 2010 Gegužės 09, 21:48:44 »
as mazeikiuose dariau prie zidiku perwazos toj gatej salia pas deduka su sniuriukais
uz 40 lt padare :)
nesupyk, bet tau svarbu, kad pigu ar svarbu, kad gerai  ;) aš irgi norėčiau suvedimą pasitikrint, tai man į Mažeikius trenktis  :D
dafigą dabar servisųm kur kompiuteriinis ratų suvedimas, tik reikia žinoti kur gerai daromas  :V Eolte du kartus dariau lagunai, o kad gerai padarė, tai ''pasako'' padangos  :)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4807: 2010 Gegužės 09, 22:03:07 »
alguti bl... nej tu klausi nej as tau atsakiau, ten geraj padaro blogaj darytu nesiulyciau :D
ziuriu tik aiskinti tesugebi, wiskas tau cia blogaj...

Neprisijungęs algutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4808: 2010 Gegužės 09, 22:18:20 »
alguti bl... nej tu klausi nej as tau atsakiau, ten geraj padaro blogaj darytu nesiulyciau :D
ziuriu tik aiskinti tesugebi, wiskas tau cia blogaj...
a tu, bl...nesinervuok, čia daug kas atsako, kad ir jo neklausia, čia vieša vieta, forumas, taip sakant  :D
žiūriu, ėmei ir iškart nustatei, ką aš sugebu  :O
rėžk citatą iš mano postų, kur aš pasakiau, užsiminiau, daviau suprast, kad wiskas man čia blogai  :D nekantriai lauksiu  :P :D

Neprisijungęs Mou5pad

• Įrašai: 258
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4809: 2010 Gegužės 09, 22:21:28 »
Kretingalei daryk, ten gud padaro. Su sviesom daro, tai sumokejau 30lt. Padaro tvarkingai, senuks nexalturina. Tik susitart reikia is anksto.

Neprisijungęs AGR

• Įrašai: 689
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4810: 2010 Gegužės 09, 23:53:33 »
Klaipedoj, panevezio gatvej daro suvedima jau nuo sovietmecio ir daro gerai! mano tevas savo ziguliuka ten darydavo ir as savo masinas ten darau.
ten dirba seimoj jau trecia karta tuo reikalu, todel manau zino ka daro ir jei dar neuzsidare per tiek laiko reiskia turi klientu, o jei zmones vaziuoja ir patiki savo auto jiems, tai reiskia gerai daro. Beje jie tik suvedima daro. Nu dar padangas montuoja.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4811: 2010 Gegužės 10, 02:10:30 »
Klaipedoj, panevezio gatvej daro suvedima jau nuo sovietmecio ir daro gerai! mano tevas savo ziguliuka ten darydavo ir as savo masinas ten darau.
ten dirba seimoj jau trecia karta tuo reikalu, todel manau zino ka daro ir jei dar neuzsidare per tiek laiko reiskia turi klientu, o jei zmones vaziuoja ir patiki savo auto jiems, tai reiskia gerai daro. Beje jie tik suvedima daro. Nu dar padangas montuoja.

Jep, buvau ir aš ten :) padarė quattrinei gerai, nesiskundžiu :) padangų neėda ir dar pakonsultuoja, bando visai suburti, kad tik geriau gautusi, nei kaip kiti, kad bole menija būtų, o kaip padangas grauš, tai pofik :D

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4812: 2010 Gegužės 10, 08:57:20 »
gal telefono nr turit? ar tiksliau nupasakokit kur rasti.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4813: 2010 Gegužės 10, 09:53:52 »
8 699 27454, jei nepasikeite.

o randasi ten kur apibraukta, kazkuris is tu nuosavu namus, kitoj puse to namu grynai yra ivaziavimas i penkiaauksciu kiema. ir siep iskaba berods kakzokai nedidele turi but apie tuos ratus.

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4814: 2010 Gegužės 10, 10:18:56 »
8 699 27454, jei nepasikeite.

o randasi ten kur apibraukta, kazkuris is tu nuosavu namus, kitoj puse to namu grynai yra ivaziavimas i penkiaauksciu kiema. ir siep iskaba berods kakzokai nedidele turi but apie tuos ratus.

aciu

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4815: 2010 Gegužės 10, 10:39:18 »
tel nr tas pats tik pries vaziuojant pasiskambink ten jie uzraso i eile

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4816: 2010 Gegužės 10, 10:45:16 »
gal yra zmoniu kas uzsimineja fotografija ?

Neprisijungęs AGR

• Įrašai: 689
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4817: 2010 Gegužės 10, 14:32:00 »
o ka tiksliau reikia? (klausimas, tam, kad suprast kokio profesionalumo lygio reikia)

Neprisijungęs ST1G

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4818: 2010 Gegužės 10, 14:44:30 »
o ka tiksliau reikia? (klausimas, tam, kad suprast kokio profesionalumo lygio reikia)

Galvoju nupirk veidrodini fotoaparata, pries pora menesi buvau nustaikes  nupirk Canon eos 500d, bet nesenei pamaciau kad jau yra 550d, tai vat ydomu gal kas turejo praktikos su vienu kitu aparatu.

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4819: 2010 Gegužės 10, 14:53:00 »

Galvoju nupirk veidrodini fotoaparata, pries pora menesi buvau nustaikes  nupirk Canon eos 500d, bet nesenei pamaciau kad jau yra 550d, tai vat ydomu gal kas turejo praktikos su vienu kitu aparatu.
klausk fotografijos skiltyje. Yra ten zmoniu kurie patars.

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4820: 2010 Gegužės 10, 15:47:43 »

jei net ir nupirksi profesionalu, tai uzsiknisi zaizdamas su nustatymais rankiniu budu...
geriau gera uz normalia kaina su automatiniu rezimu  (h)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4821: 2010 Gegužės 10, 15:58:29 »

Galvoju nupirk veidrodini fotoaparata, pries pora menesi buvau nustaikes  nupirk Canon eos 500d, bet nesenei pamaciau kad jau yra 550d, tai vat ydomu gal kas turejo praktikos su vienu kitu aparatu.

jei net ir nupirksi profesionalu, tai uzsiknisi zaizdamas su nustatymais rankiniu budu...
geriau gera uz normalia kaina su automatiniu rezimu  (h)

nu bet kai drebei tai drebei :D konkreciai i pavesi....

"kam pirkt rs4... imk a4 su 1.9 tdi 66kw... nes i rs uzsiknisi pilt" :D :D :D

Neprisijungęs ST1G

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4822: 2010 Gegužės 10, 16:39:38 »

Galvoju nupirk veidrodini fotoaparata, pries pora menesi buvau nustaikes  nupirk Canon eos 500d, bet nesenei pamaciau kad jau yra 550d, tai vat ydomu gal kas turejo praktikos su vienu kitu aparatu.

geriau gera uz normalia kaina su automatiniu rezimu  (h)

nu bet kai drebei tai drebei :D konkreciai i pavesi....

"kam pirkt rs4... imk a4 su 1.9 tdi 66kw... nes i rs uzsiknisi pilt" :D :D :D

Na zinuok kazkiek smanau  fotografija tai man kaip tik reiketu fotiko kur gali pazaist su nustatimais

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4823: 2010 Gegužės 10, 17:57:38 »
kiek Klp bekainuoja tiesiogines dujas i 4 cilindrus issitatyt?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4824: 2010 Gegužės 10, 18:49:15 »
a velnias zino :) realiai tai duju irangos komplektas 900lt + balionas + slangai uzpylimai 100lt ir dar aisku idejimas