Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klaipėda  (Skaityta 958417 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaipėda
« Atsakymas #10250: 2011 Spalio 15, 11:10:26 »
gal kas turite atsiliepimu apie duju montavimo imone dubysos 66a? ten ROMANO duju iranga instaliuoja, cia kitoj puse AB Perdanga, ten kur zuvedra kazkada garazus turejo?
Kontaktuoju su jais jau nuo 1999m kai pasistačiau dujas pas juos. Tikrai nebuvo problemu tiek su garantiniu tiek po garantiniu remontu ar reguliavimu. Meistras  vardu Nerius, reguliuoja gerai. Kiek pažįstami reguliavosi visi liko patenkinti.
Dėl ROMANO nežinau nieko. Pasmane dar vis stovi senutė LANDI  :)
o kaip po garantnis aptarnavimas ar brangus? nu tie visi sureguliavimai, gumeliu keitimai visokie ir pan? galvoju kur masina varyt ar pas juos, ar kitur, nes dejo tai pas juos, bet esu prisiklauses ne tik gero apie juos.. tai ir uzklausiau cia..

Neprisijungęs RR7

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10251: 2011 Spalio 15, 17:45:03 »
gal kas turite atsiliepimu apie duju montavimo imone dubysos 66a? ten ROMANO duju iranga instaliuoja, cia kitoj puse AB Perdanga, ten kur zuvedra kazkada garazus turejo?
Kontaktuoju su jais jau nuo 1999m kai pasistačiau dujas pas juos. Tikrai nebuvo problemu tiek su garantiniu tiek po garantiniu remontu ar reguliavimu. Meistras  vardu Nerius, reguliuoja gerai. Kiek pažįstami reguliavosi visi liko patenkinti.
o kaip po garantnis aptarnavimas ar brangus? nu tie visi sureguliavimai, gumeliu keitimai visokie ir pan? galvoju kur masina varyt ar pas juos, ar kitur, nes dejo tai pas juos, bet esu prisiklauses ne tik gero apie juos.. tai ir uzklausiau cia..
Na tikrai nelupikai, tik dažnai eilės pas juos būną. O dėl blogų gandų tai tikrai nieko negirdėjau, nebent nedaėjo iki manes. :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10252: 2011 Spalio 16, 17:57:26 »
Na tikrai nelupikai, tik dažnai eilės pas juos būną. O dėl blogų gandų tai tikrai nieko negirdėjau, nebent nedaėjo iki manes. :V

kiek pradejau dometis, tia tas artoju gatvej dujininkas tai kazkoks avinas dirba ten.. mane irgi buvo nuskausmines, paemes uz 15minuciu darbo 80lt, draugeliui vabshe dejo italiska iranga, o idejo lenkiska kazkokia, tai pinigu dar nenorejo atiduot, kol nedaejo iki barniu... cia vienam irgi bleha hamutas nuejo, priverze hamuta 5min darbo sake irgi 80lt norejo, tai nedave tiek :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10253: 2011 Spalio 16, 18:05:45 »
laukiam hamuto pasiaiškinimo, ką ten nuėjęs priveržė  :-] :-]

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10254: 2011 Spalio 17, 03:21:26 »
jo, artojo gatvej geri fruktai yra :)

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10255: 2011 Spalio 17, 10:10:00 »
Sveiki. Gal esat girdėję ką nors apie automobilių pirkimą iš Kauno pusės? Nes girdėjau, kad mėgsta ten apgaudinėti žmones. Iš tos pusės esu nužiūrėjęs automobilį (Kaišiadoriuose), tai kažkaip nedrąsu važiuoti ten, kadangi Kaune jau nevienas buvo "nudegęs"... Gal esate ką girdėję?

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10256: 2011 Spalio 17, 10:18:49 »
jei pats sunkiai gaudaisi, reikia veztis pora draugu kurie gerai raukia masinose, antraip tai apipist gali betkuriam mieste.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10257: 2011 Spalio 17, 11:17:10 »
Sveiki. Gal esat girdėję ką nors apie automobilių pirkimą iš Kauno pusės? Nes girdėjau, kad mėgsta ten apgaudinėti žmones. Iš tos pusės esu nužiūrėjęs automobilį (Kaišiadoriuose), tai kažkaip nedrąsu važiuoti ten, kadangi Kaune jau nevienas buvo "nudegęs"... Gal esate ką girdėję?

visur vienodai apgaudineja.. Masinos pardavimas toks reikalas, nemeluosi-neparduosi, ir apskritai turbut 5proc parduodamu masinu parduodamos todel, kad norima kitos.. o like atvejai turbut parduodama nes kazkas chrenovai yra(tokia nuomone susidariau is savo pazystamu, kurie pardavineja auto)

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10258: 2011 Spalio 17, 18:59:41 »
vot jau toks lietuvio mentalitetas (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10259: 2011 Spalio 17, 19:38:01 »
vot jau toks lietuvio mentalitetas (+)

spejui is lietuvos nesi isvaziaves, ir apie masinos pirkima is vokietijos, anglijos, italijos ir kitu miestu irgi nezinai nieko :)
Autohausai pasako kas yra, bet jie zino tiek, kiek tu pravaziaves su masina 5km. O privatus pardavejai gal ir nemeluoja, bet tiesos niekada nesako..

Neprisijungęs technikas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10260: 2011 Spalio 17, 21:27:46 »
gal kas turit minciu kas cia gali buti pajungta ? audi a6 avant 2.5TDI  98metu be borto kompo http://imageshack.us/photo/my-images/850/laidas.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 17, 21:31:04 sukūrė technikas »

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10261: 2011 Spalio 17, 21:42:44 »
gal kas turit minciu kas cia gali buti pajungta ? audi a6 avant 2.5TDI  98metu be borto kompo http://imageshack.us/photo/my-images/850/laidas.jpg
bandyk atsekti kur nuveda tas laidas

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10262: 2011 Spalio 17, 21:43:17 »
ziurejau reida, to avino vaiciakausko, is mazosios v laida.. bet debilu yra vistiek lietuvoj, filmuoja su tom savo kamerom ant priekinio stiklo prisiklijave paziedejus, ir siuntineja tam ilgaplaukiui zilagalviui i laida.. .. Praita karta maciau kaip per istisine aplenke audiuha kazkoki avina, o ka daryt kai skubi ir abiejom eilem juda ant 50 ir nesitraukia? sia laida maciau, kai per gelezinkelio pervaza nufilmavo kazkoks kaip pravaziavo masinos per draudziama signala.. As lygiai taip pat pravaziavau sekmadieni, uzsidege raudonas sviesaforas prie vakaru laivu remonto imones pervazos, laukiau gal 5minutes o traukinio kaip ner taip ner, paskui pamaciau ji artejanti kokiu 3km/val greiciu.. Iki kol privaziuos laukti kokias dar 5minutes minimum, o kol pravaziuos dar kokias 10-15, nes gan netrumpas buvo.. man laukt jei blogai sureguliuota pervaza, greicio neapskaiciuoja ir pan?
Vakaru europoj isvis sunku rasti pervaza, kuri kertasi su gatve, o viena karta buvau aptikes norvegijoj, skubejom i kelta, jau velavom, ir pyst pervaza, pyst traukinys, o jau minutes dega.. Galvojom zopa.. Bet kai uzsidare pervaza nepraejo nei 30sec kai atvaziavo traukinys, tik pravaziavo - 5sec ir pervaza atidaryta..-nesinori nei eiti pries istatyma..

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10263: 2011 Spalio 17, 21:45:28 »
P.S. perspeju iskart, jei koks nufotkins blogai stovinti, ar pazeidinejanti KET, sulauksit skambucio is menturos.. Atvykit ir pasakykit kad vairavo zmogus, esantis siuo metu UK, duokit duomenis klaidingus, ir lai iesko pazeideju i valias.. puse metu senaties terminas, per ta laika nesusisiekia ir viso gero. Mane irgi buvo nufilmave su kamerom kai per centra vaziavau..

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10264: 2011 Spalio 17, 22:27:09 »
landandone  30min stoveti kamstyje yra normalu. ir isvis pas jus visiskai nesamones pradejo daryt

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10265: 2011 Spalio 17, 22:29:43 »
landandone  30min stoveti kamstyje yra normalu. ir isvis pas jus visiskai nesamones pradejo daryt
Tai maskvoj 30min, cia tik izanga.. stovi ir po 5val nesikraudami per daug.. bet uk neteko per pervaza vaziuot, nors pravaziaves uk esu turbut koki 150 stuku :)

Neprisijungęs technikas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10266: 2011 Spalio 18, 09:34:45 »
ziurejau reida, to avino vaiciakausko, is mazosios v laida.. blin bet debilu yra vistiek lietuvoj, filmuoja su tom savo kamerom ant priekinio stiklo prisiklijave paziedejus, ir siuntineja tam ilgaplaukiui zilagalviui i laida.. .. Praita karta maciau kaip per istisine aplenke audiuha kazkoki avina, o ka daryt kai skubi ir abiejom eilem juda ant 50 ir nesitraukia? sia laida maciau, kai per gelezinkelio pervaza nufilmavo kazkoks kaip pravaziavo masinos per draudziama signala.. As lygiai taip pat pravaziavau sekmadieni, uzsidege raudonas sviesaforas prie vakaru laivu remonto imones pervazos, laukiau gal 5minutes o traukinio kaip ner taip ner, paskui pamaciau ji artejanti kokiu 3km/val greiciu.. Iki kol privaziuos laukti kokias dar 5minutes minimum, o kol pravaziuos dar kokias 10-15, nes gan netrumpas buvo.. ups man laukt jei blogai sureguliuota pervaza, greicio neapskaiciuoja ir pan?
Vakaru europoj isvis sunku rasti pervaza, kuri kertasi su gatve, o viena karta buvau aptikes norvegijoj, skubejom i kelta, jau velavom, ir pyst pervaza, pyst traukinys, o jau minutes dega.. Galvojom zopa.. Bet kai uzsidare pervaza nepraejo nei 30sec kai atvaziavo traukinys, tik pravaziavo - 5sec ir pervaza atidaryta..-nesinori nei eiti pries istatyma..

Na kiek zinau jau Pareigunai nebezaidzia gaudyniu, neranda kaltinonko baudzia masinos savininka viskas trumpai ir aiskiai, savininkas nesutinka moketi lai iesko tas kas vaziavo neranda moka pats

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10267: 2011 Spalio 18, 10:34:31 »
ziurejau reida, to avino vaiciakausko, is mazosios v laida.. blin bet debilu yra vistiek lietuvoj, filmuoja su tom savo kamerom ant priekinio stiklo prisiklijave paziedejus, ir siuntineja tam ilgaplaukiui zilagalviui i laida.. .. Praita karta maciau kaip per istisine aplenke audiuha kazkoki avina, o ka daryt kai skubi ir abiejom eilem juda ant 50 ir nesitraukia? sia laida maciau, kai per gelezinkelio pervaza nufilmavo kazkoks kaip pravaziavo masinos per draudziama signala.. As lygiai taip pat pravaziavau sekmadieni, uzsidege raudonas sviesaforas prie vakaru laivu remonto imones pervazos, laukiau gal 5minutes o traukinio kaip ner taip ner, paskui pamaciau ji artejanti kokiu 3km/val greiciu.. Iki kol privaziuos laukti kokias dar 5minutes minimum, o kol pravaziuos dar kokias 10-15, nes gan netrumpas buvo.. ups man laukt jei blogai sureguliuota pervaza, greicio neapskaiciuoja ir pan?

Na kiek zinau jau Pareigunai nebezaidzia gaudyniu, neranda kaltinonko baudzia masinos savininka viskas trumpai ir aiskiai, savininkas nesutinka moketi lai iesko tas kas vaziavo neranda moka pats

kiek tu zinai, tai tiek ir tezinai :) as turiu pavyzdi ant saves.. jei jie neranda, tai gal per mazai pastangu deda?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10268: 2011 Spalio 18, 10:39:15 »

bet tai zjbs žiūriu, tėvai, logika pas tave :-]
ps. ir parašas į temą :-] :-] (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 10:40:55 sukūrė mega »

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10269: 2011 Spalio 19, 08:14:52 »
bet tai kai skystai, nesusilaikiau, bet cia taip pasmirdo, cia istu esi kaip supratau lygesnis uz lygesnius

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10270: 2011 Spalio 19, 09:13:33 »
Wisiems KET wienodai galioja, jai nori buti gatwej issisokelis, tai buk, bet ir atsakomybe prisiimk.
Mane besina kai stowi eilej, o kazkox loxas lenda per kelkrasti is desines.
Teisingai daro kad fotkina ir meta tam oziui. Gal bent biski tokie wairuotojai ant zemes nusileis.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10271: 2011 Spalio 19, 10:30:16 »
Niekada kitiem eismo dalyviam netrukdau su savo pazeidinejimais.. Ir turbut nesu trukdes :)
Jei lenkia zmones masinas per istisine, turbut kad kaip tik jos ir maiso visiem, nes vaziuoja abi uzmigusios pirma ir antra juosta vienodu greiciu :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10272: 2011 Spalio 19, 12:34:03 »
P.S. gal kas zinot kaip zuvedrai prisiskambint? gal nr pakeite?

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10273: 2011 Spalio 19, 13:56:13 »
P.S. gal kas zinot kaip zuvedrai prisiskambint? gal nr pakeite?
kai grys tada ir prisiskambinsi

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10274: 2011 Spalio 19, 14:53:58 »
Niekada kitiem eismo dalyviam netrukdau su savo pazeidinejimais.. Ir turbut nesu trukdes :)
Jei lenkia zmones masinas per istisine, turbut kad kaip tik jos ir maiso visiem, nes vaziuoja abi uzmigusios pirma ir antra juosta vienodu greiciu :)

:))))))
cirkas ble :D

tai jei aš važiuosiu per raudoną, jei man šviesoforas maišo ne vietoj pastatytas, ok bus ??