Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klaipėda  (Skaityta 984107 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaipėda
« Atsakymas #5175: 2010 Gegužės 27, 21:04:15 »
o mane link palangos vaziuojant nusove 165 o kiek galima patys zinot sutariau uz  30lt nes tiek teturejau ir plius langai buvo visi juodi  :-] cia buvo pries 9metus  :-]
Tai žila senovė  :-] :-] :-] Aš tai pamenu, jojau kartą kaimo keliu, žirgas eiklus mane nešė........... :-] :-] :D Nepyk, juokaunu  (h) :)
nu juokauk bet tuo metu man grese 1000lt baudos ir 8 baudos balai  :O kai alga mano buvo 1000 :D
man prie 6 metus Karmėlavoj grėsė 600 bauda ir 6 balai........bet tada inkilų buvo gerokai mažiau, policijos automobiliai neturėjo kompiuterių, greitį matavo su rusiškais aparatais, kelių policijos, kaip tokios nebuvo, dirbo ten nemažai atsitiktinių veikėjų.Dabar anys gerai techniškai aprūpinti, inkilų informacija apdorojama centralizuotai.Vat taip  :)

Db visi prades senatve prikelineti  :-] Kai jus baudavo, as sau saugiai su dviraciu vazinejau dar apie masina negalvodamas ir dziaugiausi  :-] vat  (be)
nu mink ir dabar  :-]