Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klaipėda  (Skaityta 957630 kartus)

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaipėda
« Atsakymas #10350: 2011 Lapkričio 02, 15:22:50 »
http://auto.delfi.lt/violation/baudos-kvitas-2011-11-02-nuotrauku-albumas.d?id=51269417
Gal kas is audistu foto sesija daresi?:D

cia jau nuo savininko priklauso, ant kiek jis protingas, ir ant kiek ji gali uzkrauti patruliai, kad jis padare prasizengima :D
Cia pirmas dalykas, o antras dalykas, patruliai, ne tu, pabreziu patruliai, turi irodyti kad tu padarei prasizengima.. Taigi, jeigu jie yra super ekstrasensai, lai pasako kurioj cia vietoj ta ceske stovi.. Ar tikrai klaipedos pajuryje? o gal prie mariu? o gal i svedija zmogus isleke... zodziu.. juokingos man tos nuotraukos.. Invalidu vietoj nestatau, bet jei pastatyciau ir koks smurfas nufotkintu mane, tai pirmoj vietoj gautu zuvi tokia, kad tektu apsilankyt pas stomatologa, o visu antra man patruliai nieko neipasytu, nes masinos savininkas nebutinai yra kaltas uz prasizengima.. tai galejo padaryti JOHN SMITH is London, tower bridge street 8-250. Senaties terminas puse metu. Kas pagavo minti, tam pasiseke :D :D :D
:-]