Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: voztuvu prittrinimas  (Skaityta 2079 kartus)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
voztuvu prittrinimas
« Topic Start: 2010 Liepos 14, 00:25:29 »
Kokiais irankiais geriausia naudotis juos pritrinant ir iki kiek reikia juos pritrinti? Naudoju  paprasta guma, kad juos eitu sukineti ir pasta. Matau, kad prisitrina dazniausiai vienas sonas nei kitas (matosi, kad blizgantis pavirsius netampa matiniu)

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
Re: voztuvu prittrinimas
« Atsakymas #1: 2010 Liepos 14, 15:33:25 »
svx,matit delto ir netampa matinis kad voztuvai kreivoki.,nes turi aplink voztuva ligei prisitrint vienodai.,gerau atidok i firma jie tau padaris 1vnt voztuvo pritrinimas-patikrinimas 8lt.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Liepos 14, 15:42:17 »
arba jau reik voztuvo kepurele aptekint kazkiek, arba voztuvu lizdai per daug isdege, keist juos.
ka tik praeita sita procedura. bet perdare voztuvu lizdus, ivores naujas sudejo, voztuvus naujus paemiau  ff

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Liepos 14, 22:59:56 »
Na klausiau del to, kad pats tryniau akmens amziaus metodu, tai yra ranka sukau. Ilgas procesas. Yra vienas meistriukas, bet jis daznai buna priberes batareiku tai sunku susisiekti su juo. Tai siandien pasake kaip jis daro:
Paimi drele, su slangute is galvos visaus puses sujungi su vostuvu ji taip ji suki. Tikrai greitas metodas. Na tik mano naudota pasta sveitimo minejo, kad nera tokia gera. Tai teko daugiau padirbeti.
Aisku radau viena voztuva sulinkusi, tai aptekino, bet sako deti ja jei pardavimui, bet ne del saves. Tai nauja viena nusipirkau.

Neprisijungęs soda

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugpjūčio 19, 21:04:18 »
Yra specialus voztuvu pritrynimo prietaisas,dar nuo rusu laiku turiu,jis panasus i rankine grezimo masina su sukama rankena,gale yra prisoske,kaip suki ta rankena,tai ta prisoske padaro puse apsukimo i prieki ir ketvirti apsukimo grizta atgal ir vel puse i prieki ir ketvirti atgal ,taip ir drocini kol pritrini.Vienam voztuvui pritrinti reikia ne daugiau 5min.O su drele baikit juokus,elipse isvarysit.

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugpjūčio 20, 09:26:42 »
Irankiu yra tik kad ne visi juos turi. Na man sekmingai gan su drele prisitryne. Beto sako kiti, kad jei vienas ar kitas voztuvas iki galo neprisitrintu tai nuo eigos prisitrina jie.

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugpjūčio 20, 10:30:14 »
nu as irgi su drele pritryniau ir viskas ok  :D

Neprisijungęs Rokasrxp

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugpjūčio 22, 21:20:36 »
Na aš asmeniškai neturėjau įrankio, o dar tiksliau palūžo jis man.. Tryniau su rankytėm, pamoviau šlangą ir žaidžiau, žinoma galėjau ir su drėle, bet kiek kalbėjau su žinančiais - su ja nepataria. ;) Ir viskas kuo puikiausiai prisitrynė.  :V O drėlė, net nžn, nebent spec. koks prietaisas yra, kuris sukimo kryptį pastoviai keičia :D

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugpjūčio 23, 08:09:18 »
Na aš asmeniškai neturėjau įrankio, o dar tiksliau palūžo jis man.. Tryniau su rankytėm, pamoviau šlangą ir žaidžiau, žinoma galėjau ir su drėle, bet kiek kalbėjau su žinančiais - su ja nepataria. ;) Ir viskas kuo puikiausiai prisitrynė.  :V O drėlė, net nžn, nebent spec. koks prietaisas yra, kuris sukimo kryptį pastoviai keičia :D

nu tai pasuki i viena puse paskui persijungi ir suki i kita .... ir taip kartoji  ;)

Neprisijungęs Nemesiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugpjūčio 23, 09:59:17 »
Su drele prispaudus sukimo metu nelaikau. Atitraukiu ir vel prispaudziu ir taip kartoju. Na o tikrinant su kuru po pritrinimo man gerai laike, nepraleido.