Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vibracija ties 1800-2200 apsukomis  (Skaityta 8546 kartus)

Neprisijungęs vygaaa

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Re: Vibracija ties 1800-2200 apsukomis
« Atsakymas #50: 2009 Lapkričio 10, 20:11:13 »
Taigi nusipirkau a4 ir tik paskui pastebejau, kad vaziuojant 3,4, 5 begiu esant tarp 1800-2200 t/min apsukoms variklis gerokai vibruoja. Garsas sklinda is variklio skyriaus, skardus, lyg kokios blekeles ypac kai gerai uzspaudi atrodo kad variklis subyres.
Ant laisvu apsuku nera jokiu vibraciju. Vibracija dingsta ir atleidus akseleratoriu.

A4, 1.9tdi 96m.

del vibracijos paziurek variklio paduskos ar geros

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Lapkričio 10, 20:56:44 »
Taigi nusipirkau a4 ir tik paskui pastebejau, kad vaziuojant 3,4, 5 begiu esant tarp 1800-2200 t/min apsukoms variklis gerokai vibruoja. Garsas sklinda is variklio skyriaus, skardus, lyg kokios blekeles ypac kai gerai uzspaudi atrodo kad variklis subyres.
Ant laisvu apsuku nera jokiu vibraciju. Vibracija dingsta ir atleidus akseleratoriu.
A4, 1.9tdi 96m.
buvo panasi beda, bet ne audi markes automobiliui ir be kazkokiu garsu is po variklio dangcio. tiesiog vaziuojant nuo 80km/h(ir daugiau) ir spaudziant gaza pradedavo vibruot visa masina, sedi ir kalatuojies. atleidi gaza viskas ok, vel paspaudi vel dreba masina. problema isspresta pakeitus kazkokius guoliukus vaziuoklei(prie sakiu, sarnyru, tiksliai neatsakysiu nes girdejau viena ausim, bet jei reik galiu pasidomet, jei cia zmogui panasi situacija)

ANGLAS

• Svečias
« Atsakymas #52: 2009 Lapkričio 21, 17:43:52 »
A4, 1.9tdi 96m.
buvo panasi beda, bet ne audi markes automobiliui ir be kazkokiu garsu is po variklio dangcio. tiesiog vaziuojant nuo 80km/h(ir daugiau) ir spaudziant gaza pradedavo vibruot visa masina, sedi ir kalatuojies. atleidi gaza viskas ok, vel paspaudi vel dreba masina. problema isspresta pakeitus kazkokius guoliukus vaziuoklei(prie sakiu, sarnyru, tiksliai neatsakysiu nes girdejau viena ausim, bet jei reik galiu pasidomet, jei cia zmogui panasi situacija)
Sveiki, nu va turiu kasdienai masina- audi 80 1984m. 1.8 karburatorius. Man tokia pati beda tik kad prie labai stiprios vibracijos prisideda saudymas is karbo.. kas galetu buti?

Neprisijungęs andriuxamaster

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Lapkričio 23, 19:44:03 »
Pas mane irgi vaziuoajant ties apsukom 1700-2100, girdisi variklio vibracija,kuo didesne apkrova jis gauna tuo didesnis garsas girdisi, gal cia galetu variklis rezonuoti tam tikru sukimo momentu,gal dar galetu kad dujos per ismetama vamzdi normaliai neiseina, del kokio katalizatoriaus? :)

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
Problemos dar neisprendziau.
Vidine granata kaip ir atkrenta, bent jau vienas meistrelis sake kad nuo granatos zymiai didesne vibracija butu.
Nupasakokit kur yra tas greicio daviklis (ji atjungti tik is apacios galima) ?

Skaityta si tema (kur Ramzis3 nurode), taciau paaiskinimo kur yra greicio daviklis neradau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 16, 15:31:56 sukūrė neriuz »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 15, 20:20:02 sukūrė Ramzis3 »

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
siurblio elektronika irgi versija, bet Mindezas minejo kad nepasitvirtino jam. Musu vento 1.9 66kw tdi ir tas pats, neimam i galva mes jau  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Turejau ne viena zmogu atvykusi su tokiose apsukose (ir kiek didesnese) variklio vibracijomis, neturejau naturaliai ka rimto ir argumentuoto pasakyti... :/ Liko tik speliojimai ir galimos isvados... is ju dvi istorijas zinau su gera pabaiga - pasikeite siurblio eletronika.

Neprisijungęs Erikano

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
tokia pati vibracija yra ir pas mano a4 66kw..daug daug apie tai skaitinejau, galiu pasakyti tik tiek-beda transmisijoje..mano supratimu tai pusasio ar tai vidines granatos guoliu kalte..kazkas buvo iki ju dasikases, pakeitus beda dingo..dar galima butu megint skleist deze, keist sankaba, gal net ir smagrati..gal balansuot..pavyzdelis-audi c4 2.5tdi 5pav deze, vaziuojant ketvirta penkta pavara ties 1500rpm jautesi vibracija..nusibaige ta 5pav deze, buvo nupirkta 6pav, viskas deta, perdeta ir valio, jokiu vibraciju nebeliko! bet del a4 itariu tuos kokius tai pusasiu guolius..
tikiuos, kad atsiras pasisventes audifanas, kuris iveiks sia sunkia a4 liga ir pagaliau atskleis visiems paslapti, kaip ja iveikti..juk ne tam pirkom a4tas, kad vazineti su vibracijom :-{

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
nelyskit prie vaziuokles, ne ten beda.

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
mindezai, nebesvaik, nori pasakyti, kad 9 is 10 a4tu su 1.9tdi motoriuku reikia pakeisti siurblio elektronika ir dings vibracijos, kurios atsiranda varikliui gavus apkrovos zemuose sukiuose, esant didziausiam sukimo momentui 4ta 5ta pavara?
ar tai tu nori pasakyti?
ir jei esi toks garantuotas savo siulomu sprendimo budu, tai prasau, sutvarkyk mano auto savo zinomu budu..dings vibracijos, skolingas neliksiu..
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 16, 12:43:36 sukūrė Erikano »

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
verta paskaityt ;)
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,40189.0.html
sita vibracija apie kuria kalbame neturi nieko bendra su trukciojimu..

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
mindezai, nebesvaik, nori pasakyti, kad 9 is 10 a4tu su 1.9tdi motoriuku reikia pakeisti siurblio elektronika ir dings vibracijos, kurios atsiranda varikliui gavus apkrovos zemuose sukiuose, esant didziausiam sukimo momentui 4ta 5ta pavara?
ar tai tu nori pasakyti?
ir jei esi toks garantuotas savo siulomu sprendimo budu, tai prasau, sutvarkyk mano auto savo zinomu budu..dings vibracijos, skolingas neliksiu..
jei skaitei mano tema tai el. dalies pakeitimas bedos neisprende.

Neprisijungęs neriuz

• Žiūrėti profilį
Nejau taip ir parduosiu kazkada auto su neispresta problema...

P.S.
turejau dochi'ni roveri, kuris su variklio uzvedimu turejo problemu. Ziema prie didesnes temp neuzsikurdavo, nes variklio beveik neprasukdavo. Elektriku ne vieno istikrinta, starteris perinktas ir pan. i kita masina ta pati akuma ikisdavau ir dyzeli sukdavo. Taip ir atsisveikinau vasaros metu, kai jokiu problemu nebudavo.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kas sake kad problema neispresta?

Neprisijungęs neriuz

• Žiūrėti profilį
o kas sake kad problema neispresta?
Tai ka butent reikia man keisti ?

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
as manau kad reikia skleist palaipsniui transmisija, pradedant pusasiu guoliais, baigiant tuo, kuo baigsis vibracija..

Neprisijungęs jmika citrina

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Jei vibruoja tik prie tam tikru apsuku, tai tiketina, kad 2 masiu smagratis gali buti jau prie pabaigos, dziarzgejimas taip pat yra to pasekme. Pas mane toks vibravimas buvo, kol sankabos ir 2 m smagracio nepakeiciau. Dziarzgesys nuo to, kad kai kur pradeda liestis i greiciu deze ir ja drozia.

Neprisijungęs neriuz

• Žiūrėti profilį
Jei vibruoja tik prie tam tikru apsuku, tai tiketina, kad 2 masiu smagratis gali buti jau prie pabaigos, dziarzgejimas taip pat yra to pasekme. Pas mane toks vibravimas buvo, kol sankabos ir 2 m smagracio nepakeiciau. Dziarzgesys nuo to, kad kai kur pradeda liestis i greiciu deze ir ja drozia.
Pirkai vel 2 masiu smagrati?

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
na matai, pvz asmeniskai mano a4 yra 95metu surinkimo, o tais metais pasak kaikuriu saltiniu niekas dual mass smagraciu nedejo..jie pradejo eiti lygtais nuo 97m..nebent as stipriai del sio fakto klystu ir problema tikrai plaukiojanciame smagratyje..

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
gal kas galet u patikrinti si teigini, nuo kada buvo dedami duall mass smagraciai i a4 1.9tdi..

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
numire tema..visi issiseme..

Neprisijungęs neriuz

• Žiūrėti profilį
gal kas galet u patikrinti si teigini, nuo kada buvo dedami duall mass smagraciai i a4 1.9tdi..

Audifanai forume rase, kad tik nuo 99m. pradejo eiti dvieju masiu smagraciai.

numire tema..visi issiseme..

Buvau prikeles, bet sia tema vel tyluma aplanke :)

Taip pat skaiciau, kad kazkam taip pat buvo tokia problema su 96m. tdi, taciau isardzius rado paprasta smagrati, pakeite sankaba ir problema dingo.

Man yra buve toks variantas: karsta vasaros diena gerai pasimalus aiksteleje, pajudant is vietos pirmu begiu atleidziant sankaba trukciojimas atsirasdavo, atvesus auto sitai dingdavo. Kas butent sitai gali sukelti?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 18, 10:01:16 sukūrė neriuz »

Neprisijungęs Erikano

• Žiūrėti profilį
zodziu, neriau, issibalansuok smagrati, pakeisk sankabos komplekta ir tada parasyk kaip su vibracijom.. (y)

Neprisijungęs jmika citrina

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį

na matai, pvz asmeniskai mano a4 yra 95metu surinkimo, o tais metais pasak kaikuriu saltiniu niekas dual mass smagraciu nedejo..jie pradejo eiti lygtais nuo 97m..nebent as stipriai del sio fakto klystu ir problema tikrai plaukiojanciame smagratyje..
[/quote]

Pirmas variklis pas mane buvo 95 metu surinkimo su 2 masiu smagraciu.