Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 2.5tdi vairo stiprintuvo tepalo isvalymas  (Skaityta 1656 kartus)

xostix

• Svečias
Sweiki turiu toki klausima nzn ar buvo toke tema skelbla ar ne nes neradau nieko.Iskilo man tokia problema atsukus vairo stiprintuvo tepalo bakely ten esantis visas tepalas labai nesvarus jis putoja ir kartais is vairo stiprintuvo susukus vaira sklinda negeras garsas vaziuojant kartais uzia.. :/ ir noreciau ten pasikeisti tepata ir kaip man ten ji pakeis kaip isvalyti visa sistema nuo to seno tepalo???

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
o tai tau leidzia kur nors tepala ?garsas tai gal dirzeli reiktu pakeisti vairo stiprintuvo o isleisti tai atsuk slanga uzkurus pasukinek vaira ir isbegs lauk  kazkas gal pripyle bele kokio skirtingo tepalo pries tave turejas ir traukia y varske zodziu...

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
geriau neuzkurtas variklis
o pvz nusiemsi dirzeli ir su raska issukineji is siurblio skysti
nes siurblio darbas be skyscio labai kenksmingas siurbliui
o variklio apsukos kaid ir laisvos tai nemazos staigei tas skystis isleks lauk

xostix

• Svečias
na nzn tepalo atrodo neleidzia bet ten tepaluota tai gal pro kokius homutus prasisunkia jo ten.. na reikes pabandyti.o ten tikrai visas tepalas isbegtu is sistemos taip? nes jei paskui vel supilsiu nauja o jo ten bus like tai vel jis putos ir ne tepalas pasidarys o varske...  (z)

xostix

• Svečias
Re: A6 2.5tdi vairo stiprintuvas
« Atsakymas #4: 2010 Kovo 19, 19:40:54 »
ispyliau ta tepala is vairo stiprintuvo visa issukiojau stiprintuva ranka kad visas tepalas isbegtu pakeiciau nauju.Tai kol salta viskas ok bet truputi pasila kelis kartus tas tepalas apeina sistema ir vel po truputi vairo stiprintuvas pradeda uzti kaip suki vaira arba pergazuojant... kas cia per beda.. :-{

Neprisijungęs Cut

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
pas mane lygiai tas pats, nerandu galu :[ jauciu imsiu siurbli lauk ir isplausiu visa variklio plovikliu, issausinsiu, nes manau siuksles bus uzkise skardeles kur stumdo tepala... dar galvoju koki spec tepalo filtriuka pastatyt..

xostix

• Svečias
na kaip issiardysi issivalysi viska parasyk kaip rezultatas gal ta pati tuomet ir man reikes pabandyti.. Nes jau viskas nervai nelaiko kol salta viskas ok tik truputi pasyla ir fsio.. atsiranda garsas..

Neprisijungęs Occ0p

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Man tokia pat situacija buvo ir is dalies tebera. Buvo uzmaisytas tepalas, keiciau ji du kart bet vistiek galiausiai uzlenke pompa, isidejau kita ir jau dar du kart su nauja pompa keiciau skysti, praeina savaite dvi ir vel juodas... neisivaizduoju kada visa sistema issivalys..