Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio keitimas  (Skaityta 2434 kartus)

Neprisijungęs daimera

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio keitimas
« Topic Start: 2013 Vasario 13, 21:19:24 »
Sveiki,taigi dabar susiduriau su tokiu klausimu,turiu darbine mašinėlę audi b4 avant 1.6 E 74 kw (BRC dujos) .Su ja pravaziuoju labai daug km,+ labai daug vazineju autostrada. Uzsiimu automobiliais,taigi dabar po ranka pasitaike audi b4 2.0 85kw (mono ipurskimas) ,dujos. B4 avanta's ,mano kasdiene darbine masina,viskas su ja liuks,tik labai erzina dideles apsukos,taigi jau seniau galvojau apie pavaru dezes keitima nuo 2.0 E .O siandien kilo tokia ideja sukeisti varikliais,kartu su  pavaru dezem,ta prasme perdeti is mano avanto 1.6 i 2.0 su visom pavaru dezem. Pavaziavau su ta 2.0 b4 audi,tai visai patiko trauka is tylesnis dezes darbas.Taigi klausimas ar verta sukeisti,kaip su sanaudom siu varikliu,ar bus didesni uz 1.6 maniski? Ar tiks pravotkes ,ir visi kiti tvirtinimai,nes kaip minejau pas mane pilnas ipurskimas,o siame variklyje mono ipurskimas (+ mano avantas su kondicionieriumi,o 2.0 be jo.)  Aciu uz atsakymus bei patarimus.