Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tdi 81kw temperaturos daviklis  (Skaityta 2585 kartus)

Neprisijungęs Belzas

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Tdi 81kw temperaturos daviklis
« Topic Start: 2011 Kovo 14, 17:46:58 »
Sveiki, trumpas klausimėlis.
Kartais rodo kartais neberodo temperaturos antifrizo. Noriu išimti ta antifrizo temp davikli. Ten jį tokia lyg ir špilka laiko. Ar jį ištraukus bėgs antifrizas ar  ne? nes pats daviklis kleba, tai manau truputi per silpnas toks tvirtinimas butu slegiui atlaikyt :)
dekui ;)

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Re: Tdi 81kw temperaturos daviklis
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 14, 18:00:02 »
Pas mane afn variklis tai bego, maniau truputi isbegs ir viskas, bet bego nemazai tai iki galo nelaukiau, ikisau atgal ta davikli, kad nebegtu, pasiruosiau nauja ir greit pakeiciau

Neprisijungęs Wicioks

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 14, 18:46:20 »
Is issipletimo bakelio istrauk visa antifryza ir tada labai mazai beisbega lauk.

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 14, 19:03:37 »
Jo bega esu gaves is karsto i veida  :-]

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 14, 19:29:03 »
Is issipletimo bakelio istrauk visa antifryza ir tada labai mazai beisbega lauk.
Kam tokias nesamones rasynet.Tiesiog reikia atsukt issipletimo dangteli,paskui uzsukt ir keist davikli.keli lasai nubegs.

Neprisijungęs Belzas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 14, 20:45:19 »
Dėkui už atsakymus, tik gaila nezinau kas neveikia dacikas ar daviklis. nes rodo arba nerodo tada kaip jam užplaukia. Pasukus rakteli, dacikas pakyla iki 60 C ir viskas. Tai spejimo budu reikes bandyti keisti davikli. Dar karta dekui ;)
P.S.gal kartais zinot kokius laidus butu galima sutrumpinti kad pakiltu temp rodykle, vienai masinai taip jau dariau bet cia ziuriu 4 kontaktai..bijau seip viska is eiles trumpint 8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 14, 20:49:56 sukūrė Belzas »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Kovo 14, 20:48:33 »
Dėkui už atsakymus, tik gaila nezinau kas neveikia dacikas ar daviklis. nes rodo arba nerodo tada kaip jam užplaukia. Pasukus rakteli, dacikas pakyla iki 60 C ir viskas. Tai spejimo budu reikes bandyti keisti davikli. Dar karta dekui ;)
sunku patart kai net masina nezinoma.

Neprisijungęs Belzas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Kovo 14, 20:53:59 »
sunku patart kai net masina nezinoma.
A4 98m tdi 81kw,4kontaktu temp daviklis.. Vakar buvau istraukes ir vel ikises fiske tai snd vaziuojant lb maloniai nustebau pamates kad rodo 90 C, bet po to minutei uzgesinus auto ziuriu vel neberodo :[
Katik pratryniau tuos kontaktus tai rytoj zinosiu ar padejo, nors nemanau.. Kaip jau sakiau daciko rodykle ijungus degima pakyla iki zemiausios temperaturos 60 C, ir viskas, tik kaip kada uzeina kad rodo normaliai 90 C.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Kovo 14, 23:24:28 »
Keisk davikli,keiciasi lengvai.Nauja gumyte irgi nusipirk.

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Kovo 15, 09:05:08 »
Tik pries pirkdamas nauja pasiziurek kokia to daviklio jungtis, ar keturkampe ar ovali (veik apvali)

Neprisijungęs Belzas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Kovo 15, 10:25:17 »
Viskas aisku..dekui visiems ;)

Neprisijungęs acteeno

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 08, 14:20:41 »
Pakelsiu seną temą, kad naujos nebekurt.

Pas mane irgi AFN variklis, auto A4 96m.. T maximum kiek esu matęs - 70 laipsnių, bet čia karštom dienom, šiaip dažniausiai vos pakyla rodyklė. Turėjau bėdų su skydeliu, tai maniau gal ir T grybauja tik ant skydelio. Pakeitus skydelį vis vien tas pats, viskas susitvarkė išskyrus T. Termostatas irgi geras. Taigi aišku, kad kaltas daviklis. Bėda tik ta, kad nežinau kur jo ieškoti po kapotu. Turiu knygą, ten viskas apie TDI, bet kažkodėl daviklio vieta parodyta ant benzininio variklio:) Tad kur man jo ieškoti?

Neprisijungęs Belzas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 08, 22:15:31 »
Pakelsiu seną temą, kad naujos nebekurt.

Pas mane irgi AFN variklis, auto A4 96m.. T maximum kiek esu matęs - 70 laipsnių, bet čia karštom dienom, šiaip dažniausiai vos pakyla rodyklė. Turėjau bėdų su skydeliu, tai maniau gal ir T grybauja tik ant skydelio. Pakeitus skydelį vis vien tas pats, viskas susitvarkė išskyrus T. Termostatas irgi geras. Taigi aišku, kad kaltas daviklis. Bėda tik ta, kad nežinau kur jo ieškoti po kapotu. Turiu knygą, ten viskas apie TDI, bet kažkodėl daviklio vieta parodyta ant benzininio variklio:) Tad kur man jo ieškoti?
sek virsutine slanga iki pat variklio galvos, tan rasi fiske su davikliu, mano atveju keturkampe 4 kontaktu melyna davikli:)

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gegužės 09, 09:58:46 »
OK, dėkoju, ieškosiu ten.

Kaži kiek kainuoja daviklis? Nors dar nežinau koks ji ten pas mane.

Neprisijungęs Belzas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gegužės 09, 10:00:25 »
OK, dėkoju, ieškosiu ten.

Kaži kiek kainuoja daviklis? Nors dar nežinau koks ji ten pas mane.
sako daug, jeigu nauja..lyg ir keli simtai lt.Jei butu 2 kontaktu tai kainuotu koki keliolika litu tik

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gegužės 09, 17:45:41 »
orgas 110lt, man sunuolaida audi centre 100lt kainavo, cia keturiu kontaktu i afn varikli, kiek zinau ir i benza kaip ir tokie pat davikliai eina

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gegužės 11, 22:19:37 »
Daviklį tai radau, 4 kontaktų, tai kaip suprantu jis duoda parodymus skydeliui ir smegenims. Bet turiu dabar klausimą. Tarkim jis meluoja 20 laipsnių, t.y. pašilęs variklis iki darbinės T 90 laipsnių, o rodo 70. Ar gali būti taip, kad smegenys mano, kad varikliui šalta ir dėl to ji man mieste valgo 8-9 litrus? Dar šiom karštom dienom rodyklė pradėjo rodyti ir 80, tai tyrint omenyje tuos 20 laipsnių turbūt iš tikrųjų yra 100. Ar gali būti, kad smegenys mano kad yra 80 ir nejungia ventiliatoriaus (ar jis vis dėl to savo daviklį turi)?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gegužės 11, 22:21:20 »
ventiliatorius jungiasi nuo daviklio ant radiatoriaus.

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Gegužės 11, 23:20:47 »
ventiliatorius jungiasi nuo daviklio ant radiatoriaus.

Aišku, ačiū.

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Gegužės 12, 22:13:18 »
Daviklį tai radau, 4 kontaktų, tai kaip suprantu jis duoda parodymus skydeliui ir smegenims. Bet turiu dabar klausimą. Tarkim jis meluoja 20 laipsnių, t.y. pašilęs variklis iki darbinės T 90 laipsnių, o rodo 70. Ar gali būti taip, kad smegenys mano, kad varikliui šalta ir dėl to ji man mieste valgo 8-9 litrus? Dar šiom karštom dienom rodyklė pradėjo rodyti ir 80, tai tyrint omenyje tuos 20 laipsnių turbūt iš tikrųjų yra 100. Ar gali būti, kad smegenys mano kad yra 80 ir nejungia ventiliatoriaus (ar jis vis dėl to savo daviklį turi)?
Ta ka rodo skydeli nebutinai toki signala siuncia i kompa ir atvirksciai, nes daviklis susideda is dvieju (signalas i kompa ir signalas i skydeli) bet del kuro sanaudu padidejimo viena is priezasciu gali buti neteisingas signalas i kompa is G62 daviklio, o seip pas tave termomova turetu ausint, o venteletorius isigungia ijungus kondisina abra kaip nespeja ausinti termamova ir praeinantis per radijatoriu oras
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 12, 22:16:16 sukūrė abc »