Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: RVS technologija varikliams  (Skaityta 22698 kartus)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Re: RVS technologija varikliams
« Atsakymas #75: 2011 Rugsėjo 16, 16:30:02 »
Nezinau kodel, taciau nei vienas sis ar paansus priedas, ar netgi alyva su siuo ar panasiu priedu nera itraukta i gamintoju techninius biliutenius (tikrai noreciau suzinoti, jeigu as klystu). Taip papt suprantu, kad norint ten pakliuti reikalaingos nemazos investicijos tyrimamams, eksperimentams, kuriu teigiamus rezultatus pripazintu gamintojas. Nors is kitos puses netikiu, kad is tokios  mases priedu gamintoju nei vienas nenoretu buti biliuteniuose.....

Imkim pavz - xxxxxxx (gamintojo pavadinimas man zinomas, del tam tikru priezasciu jo viesinti nenoriu) tepalai tyri VAG sertifikatus (taip pat ir kitu gamintoju, tokiu kaip MB, BMW ir t.t.), taciau jie savo asortimente turi toki tepala su xxxxxxx (pavadinimas man zinomas, del tam tikru priezasciu jo viesinti nenoriu) priedu, kuris ten mazina visokias trintis, daro varikli ilgaamziskesni ir t.t. Ir ka jus manote? sis tepalas nera sertifikuotas nei vieno automobiliu gamintojo. Nemanau, kad del to, jog tai padaryti brangu (nes turi savo asortimente begales tepalu su gamintoju sertifikatais), o del to ,akd visa tai yra marketingas.  Tikrai neagituoju uz ar pries siuos ir kitus priedus. Net gi pats del idomumo pameginciau smalsumo vedinas (butu simtaprocentine marketingo sekme!). Na, bet turiu sioki toki ir isankstini "nusistatyma", nes mano nuomone apendicita reikia operuoti, o ne vitaminus gerti ir tiketis, kad visa tai praeis. (nors kita vertus vaistu gerimas tikrai gali duoti efekta - islosi laiko, arba mirsi neskausmingai, kai apendiksas truks :D ).
XADO tepalai su revitaliziantu turi VW505 sertifikatus.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 16, 18:09:48 sukūrė juozasu »