Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Prakiuro radiatorius ir sunkesi antifrizas ka daryti  (Skaityta 2193 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
radijatorių tik taisyti arba keisti nauju arba geru naudotu, tos chemijos gali bėdos pridaryti..

Mano istorija: pirkau audi iš vokiečio, buvo kiauras kažkur, išėmiau nuvežiau, sulitavo, (metalinis plastmasiniais galais) tai per tą sujungimą leido, tada įdėjau (pirmą kartą tai užtruko 2 val plius 1 val įdėt atgal). Įpyliau vandens, vėl atplovė, vėl pradėjo leist iškart, vėl vežėm taisyt, įdėjom atgal. Tik įdėjus vėl įpylėm vandens, atplovė dar užkimšiklio trečioje vietoje, tada gavau kitą metalinį radiatorių, kuris buvo kiauras, bet normalioj vietoj skylė ir normaliai man jį užvirino. Laiko po šiai dienai.

Būčiau žinojęs kad taip bus tikrai nebūčiau tiek vargęs. Tik gaila kad mano radiatorius 1000+lt kainuoja, bet tuomet tik nupirkta audi buvo ir su pinigais ne kas buvo. Dabar dėčiau tik naują gerą radiatorių. Ypač jei senasis su plastmasinėm nesąmonėm.

Taip kad tas užkimšėjas tik ant pardavimo, kaip kad mano atvėju man padarė. Beje per tuos visus darbus, ir termostatų keitimus ir šiaip daug ten lindau - keičiau antifryzą/ploviau vandeniu gal 8 kartus, kaip bėgo tas užkimšėjas, taip bėga. tokios kaip rūdys, mažos rudos dalelės