Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Multitronic gyvenimo trukme  (Skaityta 12247 kartus)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Re: Multitronic gyvenimo trukme
« Atsakymas #25: 2011 Rugsėjo 07, 22:11:05 »
Hehe. Vel beda man su deze. Uzsikiso atf filtras kuris isorej, 800 lt, . :) Deze per 2.5 metu suvalge jau apie 6000 lt. :)) Pralekiau apie 60-70 000 km. Mechanine jauciu reikejo deti. :)

Pas mane si deze jau bus ketvirta ziema(kuri ant nosies) , nu nieko, sukisau tik 1450lt, spjaunu per kairi peti, tikiuos neprireiks iki kol parduosiu  :D

Lucky guy. :) Spjauk daugiau per tą savo petį, nepagailėk ir žalio skreplio.  :D

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Rugsėjo 07, 23:00:39 »
Hehe. Vel beda man su deze. Uzsikiso atf filtras kuris isorej, 800 lt, . :) Deze per 2.5 metu suvalge jau apie 6000 lt. :)) Pralekiau apie 60-70 000 km. Mechanine jauciu reikejo deti. :)

Pas mane si deze jau bus ketvirta ziema(kuri ant nosies) , nu nieko, sukisau tik 1450lt, spjaunu per kairi peti, tikiuos neprireiks iki kol parduosiu  :D

Lucky guy. :) Spjauk daugiau per tą savo petį, nepagailėk ir žalio skreplio.  :D

Jop, daug kas sako kad Lucky, viskas kazkaip keistai laiko, vaziuokles nieko nekeiciau, tik kalades stabdziu, galinius stabdziu diskus, generatoriaus skiva ir klimos skivo gumas ir vsio :G Nu pasiseke man  (aa), nu ner cia ko pavydet  :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Rugsėjo 07, 23:02:38 »
Ai prisiminiau dar kad dazu pirkau, bo akmenu buvau pagaves keleta :D

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Rugsėjo 12, 10:23:53 »
jai buciau molijonierius tada pirkciau multitronika,o seip tai baisu net pagalvoti

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Rugsėjo 12, 17:47:13 »
jai buciau molijonierius tada pirkciau multitronika,o seip tai baisu net pagalvoti

Na as tikrai nemilijonierius  (-)  :D

Neprisijungęs Grazulis

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Rugsėjo 28, 19:08:43 »
Gal kas turi koki kontakta patikimu meistru, kur galetu pakeisti tepalus multitronicui? bet kur varyti nesinori butu gerai kad Vilniuje.

Neprisijungęs mintb

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Rugsėjo 30, 09:34:35 »
trukcioja ir man multitronicas. gal kas zinot del ko atsiranda tas trukciojimas, ar cia grandine praslysta? ar esat kas issprende sita problema? kokias dalis keitete? dariau diagnostika tai klaidu nerodo.

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Rugsėjo 30, 21:54:51 »
trukcioja ir man multitronicas. gal kas zinot del ko atsiranda tas trukciojimas, ar cia grandine praslysta? ar esat kas issprende sita problema? kokias dalis keitete? dariau diagnostika tai klaidu nerodo.

Žopa, multitronikai jeigu nekeistas startupo mechanizmas praktiškai visi trūkčios iki kokių 2006-2008 metų kada išėjusi yra nauja karta dėžių ir yra nemažai pataisymų tuo klausimu. Startup'o mechanizmas yra tokie diskai eina viens ant kito sudėti kurių plokštumos padengtos mažais kvadratais. Va jie dažniausiai prašoka (kaip tik šią savaitę turėjau eskursiją po multitroniko dėžės vidų).

Grandinė jeigu pareina tai tau visai nebevažiuos ir pati grandinė realiai nešokinėja. Būna dažniausiai sutrūkinėja jos žiedeliai iš kurių ji sudaryta ir tada kai ji pareina viskas ten susitarkuoja velniop. Jeigu grandinė miršta važiuojant skaitoma kad dėžę galima mesti lauk.

Kaip greičiausiai sugadinamos grandinės: Multitroniko grandinė ypač byra ant praslydimo kai pvz žiemą užsikasi, išjungti antipraslydimą ir brūžini. Tada kai pagauna plentą švokšteli per dėžės grandinę ir tada gali nutraukti žiedus iš kurių ji sudaryta ir tada jau game over, kai nutrūksta pora tai jau eina atatinkamai.

Multitroniko dėžės LABAI bijo krūvio, būkite švelni su automobiliu, nemynkite virš 5 k apsukų, nemynkite ant šliurių, važinėkite ramiai ir laikys.

Aš jau dėžėje per du metus pakeičiau: valdymo bloką (1800 lt), startupo pakuotę į 2010 metų (3300 lt), filtras išorinis (950 lt). Ir dabar vėl bėda, kad per tarpinę leidžia tepalą + kažkas netolygiai dirba, bet čia galėjo būti dėl filtro bėdų, dar iki galo neišsiaiškinau. ;) :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Spalio 01, 02:33:52 »
Markas... Sakyk vaziuojant letai ramiai, i stacia ikalne ji "kencia skausmus"? Klausiu nes tenka daznai lipt i staciai i padebesius  :D

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Spalio 01, 10:11:10 »
Markas... Sakyk vaziuojant letai ramiai, i stacia ikalne ji "kencia skausmus"? Klausiu nes tenka daznai lipt i staciai i padebesius  :D

Teoriškai vos turėtų patrumpėti, bet važiavimas važiavimui nelygus. Kai apkrova didelė remiamasi į didesnį apsukų skaičių, bet kaip sakoma - su mašina negalima tampyti kitų, todėl važiuojant į labai stačias įkalnes aprkovos gaunasi dar kokiu 1/3 didesnės todėl sveikatos tikrai neprideda. :) Jeigu aprkovos netoli to kaip tempiamas automobilis tai grandinė tikrai pareis. :)

Rekomenduoju turėtis mechanine, multitronikas per jautrus. ;) :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Spalio 01, 10:23:21 »
Ot tai mašinos - bijok ir gazą paspausti, kad multi nenusuktum :-]

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Spalio 01, 18:20:58 »
Ot tai mašinos - bijok ir gazą paspausti, kad multi nenusuktum :-]

(y)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Spalio 02, 00:09:39 »
blin kas per laikai atejo... pabandyk tu sulauzyt kokio 2 golfo automato deze,uzsi...si :-] nors laukus ark. o cia... gazo nespausk,ratam prasisukt neduok,i kalna nevaziuok,tai ka daryt tada su tokia masina...?

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Spalio 02, 10:54:41 »
blin kas per laikai atejo... pabandyk tu sulauzyt kokio 2 golfo automato deze,uzsi...si :-] nors laukus ark. o cia... gazo nespausk,ratam prasisukt neduok,i kalna nevaziuok,tai ka daryt tada su tokia masina...?

Tai yra parašyta, kad multitronic reikia ten didesnę dalį dalių kaitalioti kas 60-80 k km. Spėk, kiek lietuvių jas kaitalioja? :) Lietuvių mada - kol važiuoja tol viskas normaliai, o paskui žliumbia kai subyra. ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Spalio 10, 16:50:44 »
Tiesa sakant nesuprantu... :V :V :V :V (z)

Jei man reikia į bekelę - perku džipą.
Jei man reikia komforto ir čiut už kelio, perku tarkime audi quattro
Jei as ruošiuosi draskytis, skraidyti po griovus ir apsivemti nuo saulės sukimų - perku galu varomu..
Jei noriu kaifo ir komforto aišku perku didelę mašiną ir aišku su tokia transmisija, tarkime kad nesijaustu kaip bėgius dročina... Tad perki multitronic kuris skirtas prabangai, komfortui, relaksui ir pasimėgavimui... bet koks kaifo eksplotavimas kainuoja papildomai. Naturalu kad ir multitroniką renkasi zmones ne del pigiu islaikymo savybiu, o del malonumu, svelnumo ir t.t...

Dabar ateina tūlas Lietuvis, sėda už baronkės... dugnas gazas, bekelė valdo, piešiam saules, nieko nekeičiam nes gaila litų, o sugedus verkiam kiek tas privalumo remontas kainuoja...

Nifiga nesuprantu... (z) Tai gal pries perkant pasidomime kam kas skirta, kiek kas kainuoja ir ar galite sau leisti vieno ar kito malonumo islaikyma...

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Spalio 10, 17:19:42 »
...pritariu  :V

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Spalio 10, 18:33:41 »
Tiesa sakant nesuprantu... :V :V :V :V (z)

Jei man reikia į bekelę - perku džipą.
Jei man reikia komforto ir čiut už kelio, perku tarkime audi quattro
Jei as ruošiuosi draskytis, skraidyti po griovus ir apsivemti nuo saulės sukimų - perku galu varomu..
Jei noriu kaifo ir komforto aišku perku didelę mašiną ir aišku su tokia transmisija, tarkime kad nesijaustu kaip bėgius dročina... Tad perki multitronic kuris skirtas prabangai, komfortui, relaksui ir pasimėgavimui... bet koks kaifo eksplotavimas kainuoja papildomai. Naturalu kad ir multitroniką renkasi zmones ne del pigiu islaikymo savybiu, o del malonumu, svelnumo ir t.t...

Dabar ateina tūlas Lietuvis, sėda už baronkės... dugnas gazas, bekelė valdo, piešiam saules, nieko nekeičiam nes gaila litų, o sugedus verkiam kiek tas privalumo remontas kainuoja...

Nifiga nesuprantu... (z) Tai gal pries perkant pasidomime kam kas skirta, kiek kas kainuoja ir ar galite sau leisti vieno ar kito malonumo islaikyma...
matai,as ta irgi suprantu,bet neturiu tiek pinigu,kad atskira masina pirkti kiekvienam atvejui. whatever. pasakiau savo nuomone ir tiek. ir nera cia ko nesuprast. ji nebutinai teisinga ir nebutinai turi patikti kitiems.

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Lapkričio 17, 16:54:26 »
Domina toks klausimas kaip ir pas visus jau pradeda po biski trukciot deze :) bet tik isibegejant arba ramiai vaziuojant iki koki 110 poto viskas normaliai :) tarkim imanomas dalykas jei tepalus pakeisiu kad sita beda dings ar jei jau pradejo trukciot tepalai nepades? :)

Neprisijungęs Markas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2012 Sausio 17, 10:15:48 »
Domina toks klausimas kaip ir pas visus jau pradeda po biski trukciot deze :) bet tik isibegejant arba ramiai vaziuojant iki koki 110 poto viskas normaliai :) tarkim imanomas dalykas jei tepalus pakeisiu kad sita beda dings ar jei jau pradejo trukciot tepalai nepades? :)

Nepadės. Ruošk piniginę arba dėk mechaninę. Kokius 2K mechaninė, sankaba apie 3K su remontu.