Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Multitronic gyvenimo trukme  (Skaityta 12267 kartus)

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Re: Multitronic gyvenimo trukme
« Atsakymas #25: 2011 Rugsėjo 30, 21:54:51 »
trukcioja ir man multitronicas. gal kas zinot del ko atsiranda tas trukciojimas, ar cia grandine praslysta? ar esat kas issprende sita problema? kokias dalis keitete? dariau diagnostika tai klaidu nerodo.

Žopa, multitronikai jeigu nekeistas startupo mechanizmas praktiškai visi trūkčios iki kokių 2006-2008 metų kada išėjusi yra nauja karta dėžių ir yra nemažai pataisymų tuo klausimu. Startup'o mechanizmas yra tokie diskai eina viens ant kito sudėti kurių plokštumos padengtos mažais kvadratais. Va jie dažniausiai prašoka (kaip tik šią savaitę turėjau eskursiją po multitroniko dėžės vidų).

Grandinė jeigu pareina tai tau visai nebevažiuos ir pati grandinė realiai nešokinėja. Būna dažniausiai sutrūkinėja jos žiedeliai iš kurių ji sudaryta ir tada kai ji pareina viskas ten susitarkuoja velniop. Jeigu grandinė miršta važiuojant skaitoma kad dėžę galima mesti lauk.

Kaip greičiausiai sugadinamos grandinės: Multitroniko grandinė ypač byra ant praslydimo kai pvz žiemą užsikasi, išjungti antipraslydimą ir brūžini. Tada kai pagauna plentą švokšteli per dėžės grandinę ir tada gali nutraukti žiedus iš kurių ji sudaryta ir tada jau game over, kai nutrūksta pora tai jau eina atatinkamai.

Multitroniko dėžės LABAI bijo krūvio, būkite švelni su automobiliu, nemynkite virš 5 k apsukų, nemynkite ant šliurių, važinėkite ramiai ir laikys.

Aš jau dėžėje per du metus pakeičiau: valdymo bloką (1800 lt), startupo pakuotę į 2010 metų (3300 lt), filtras išorinis (950 lt). Ir dabar vėl bėda, kad per tarpinę leidžia tepalą + kažkas netolygiai dirba, bet čia galėjo būti dėl filtro bėdų, dar iki galo neišsiaiškinau. ;) :)