Apie ką ir kalbu, kad jei kyla kažkokių klausimų, tai galima imtis rimtesnio tyrimo. Jei tu matai pasaulyje vieną tiesą, tai nereiškia gi, kad taip ir yra. Ok, ryt įmesiu, tik ar naudos bus, ar tiesiog ego patenkinsi?
jei kazkas pabendraus nuotoliniu budu, as ,mielai pabendrausiu, lietuvoj esu sutikes vos kelis zmones su kuriais galejau pabendraut apie tepalus. vinas is jus pilotas, kitas bbs zino kas toks, bet sla;de zodzio kisenej neieskodamas. dar yra keli farmacininkai, kurie nesimano apie tepalus
, bet paaskino kas prie ko is chemines puses. ir tarkim as kur nors sakau ar rasau, kad Xado neturi sintetinio tepalo,. tai todel, kad atstovybe pati taip sako. jei sakau, kad nebuna jokiu long life rezimu, tai ir nebuna. o jei sakot, kad buna, tai prodikit man oficialu alyvos gamintojo popieriuka, kur jis deklaruos, kad su jo tepalais galima vaziuot 30 000 km. apslritai, parodikit man kur gamintojas raso kiek ilgai galima vaziuot su alyva. 10 k km, 20? 5 ? visos biletristikos ir vadybininku isvedziojimai baigiasi kai prasideda konkretus klausimai. ir taip, as esu atlikes kelis experimetus su masinom. o prie tokiu reakciju kaip tavo, mol ko tu remiesi as iprates ir demesio nekreipiu, ka zmogus ga;i pasakyt, kai negali padiskutuot. ir dar paskysiu taip, beveik neimanoma suvaryt variklio su blogu arba netinkamu tepalu... kaip ir zmogaus, jei kas diena duosi vandens ir minimaliai pavalgyt, jis nemirs. nors zandai ir neblizges o gal; ir sonkaliai matysis