Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kuro filtro pasirinkimas, atsiliepimai, komentarai.  (Skaityta 40424 kartus)

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
Re: Re: kuro filtro pasirinkimas
« Topic Start: 2013 Sausio 28, 13:17:10 »
gerai atsakysiu. :)  draugas dirba servise LT.paklausiau ant durniaus gal turi koki nebloga oro filtra kas keite po 10k.km. tai dave ne tik oro filtra (kaip naujas) bet ir MANN kuro filtra,sako tikrai geras bus,nes zmogus viska keicia kas 10k.km. kadangi pas mane masinoj buvo originalus audi kuro filtras beges jau gal koki 30k.km. tai pagalvojau pasikeisiu na chalevu.isemes is savo auto filtra sove mintis ivertinti MANN pralaiduma. (slapio filtro) tai patikek,tas Mann po 10k.km. vos prapuciamas,o audi originalus po 30k.km. lengvai  (y) tai audi filtra idejau atgal,vaziuos dar koki 15k.km.o Mann keliavo i siuksliu deze. :) stai tokie mano argumentai is savo praktikos.
Mano supratimu filtras turi 2 kriterijus:
1) smulkiųjų dalelių sulaikymas
2) pralaidumas
Ir šios 2 savybės turi būti maksimaliai susijusios tarpusavyje.
Taigi filtras gali gerai filtruoti, bet po kurio laiko praranda pralaidumo savybes. O gali filtruoti blogai, neužsineša, ir ilgai nepraranda pralaidumo.
Taip, kad tamsta, Jūs vadovaujatės tik 1 kriterijum (pralaidumas), nesigilindamas į kitą (ar gerai filtruoja).
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 28, 13:21:57 sukūrė testosteronas »