Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios firmos tepalus pilate,kokie geriausi ?  (Skaityta 242327 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
perskaiciau daug temu. kazkur komentuoja kad toks gali but per skystas seniem varikliam. ka manai?

Manau, kad perdaug skaitai :)

Neprisijungęs Nerijus.V

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
perskaiciau daug temu. kazkur komentuoja kad toks gali but per skystas seniem varikliam. ka manai?

zinociau tai neskaityciau kai nzn tai va ir prisiskaitau visko...

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį

zinociau tai neskaityciau kai nzn tai va ir prisiskaitau visko...

Prisiskaitai perdaug :)

Va ka tau siulo Castrol katalogas:

Engine (DT)    Edge 5W-30 (a)    3.8
Edge Turbo Diesel 5W-40

Manual Transmission    REFER TO MAIN DEALER    1.9

Automatic Transmission    -    

Differential    From Gearbox    

Coolant    REFER TO MAIN DEALER    6.0 / 6.5

Brake Fluid    Response Super DOT 4    

Direct Shift Hydraulic System    REFER TO MAIN DEALER    

Wheel Bearings    LM Grease    

a.    Models fitted with DPF (Diesel Particulate Filter): Edge 5W-30

Neprisijungęs kostia

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
tai va kai tokių manualų prisiskaito, tai ir pila nesąmones visokias. Seniems varikliams 5W30 per skystas. Išbandyta ir nusivilta, ypač vasarą ;) Pilk 5W40, jei nori sintetikos, o dar geriau 10W50 pilną sintetiką

Neprisijungęs Nerijus.V

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
kiek supratau tai tam varikliui negalima pilt 10w, jau issiaiskinau, kad galima pilti 507 00 arba 505 01 markiu alyva. aciu uz atsakymus

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
kiek supratau tai tam varikliui negalima pilt 10w, jau issiaiskinau, kad galima pilti 507 00 arba 505 01 markiu alyva. aciu uz atsakymus

Na tai 5W30 pats tas ;) tures tikrai sias zymes ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pilti reikia ne xwxx, o tokį, koks nurodomas pagal standartą, t.y. 505,01 ar pan. Anksčiau ir aš žiūrėdavau į klampas, bet dabar tai mane mažiausiai dominantis dalykas. Susirandi, koks priklauso standartas, tokį ir pili. Pvz mano vw reikalingas 507.00. O dėl a2 tai siūlyčiau Dimaniai parašyti, jis vw centre dirba ir pats a2 eksploatuoja.

Neprisijungęs kostia

• Žiūrėti profilį
na su tom rekomendacijom tai nugrybauja kartais, man į b2 87 m siūlo pagal kai kuriuos gamintojo parametrus ir 5W30 :-] įdomu,kai auto apie 400 k prasukęs. Bandžiau šiaip, tai vasarą nelabai patiko, skystokas

Neprisijungęs Pukis Baisulis

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Atliktas paprasciausias, primityviausias testas. 2 automobiliai Audi A3 1,6 ir Golf 4 1,6. Abieju rida arti 200 000 km. Abiem keista alyva vienu metu, abu pravaziave ~ 3500 km. nuo alyvos keitimo. Abu vazineja panasius nedideliu atstumus. Varikliai abieju tikrai svarus, nes alyva keiciama kas 7000 - 8000 km. I Audi supiltas Castrol Magnatec 5w40 i Golf Shell Helix Ultra 5w40.

Testa pakartosiu pries keisdamas alyva.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Ir testo esme? :D

• Žiūrėti profilį
Tamsesnis Castrol, reiskias bent jau valo jis tikrai geriau.
Del tepimo cia jau kitas klausimas, nepadarysi testu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Castrolis geras, jei orginalas, o orginalą nupirkti dabar sunkiau, nei teleloto laimėti :) Perėjau prie fuchs dabar. Tikrai geri tepalai, kokius metus naudoju, tai kol kas patenkintas.

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
del ridos abieju auto  (be)  dabar visos mašinos tiek ''prabege,, autogide pažiūrim- ar tai 2007 ar1987 metu auto

Neprisijungęs marko911

• Žiūrėti profilį
kodel taip manai,kad castrol ne orginalai visur???idomu o schello negali but ne orginalu???  :) manau bet kokios rimtesnes firmos tepalai gali buti fuflekas,pirkt reikia rimtesnese parduotuvesi ir vsio  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Dar kai kemi dirbau, pilna castrolio fufliakų iš lenkų atveždavo. Pvz dabar Lietuvoje kelis kartus pirkau magnatecą, na ir vokiečiuose ant akcijos pataikiau, tai irgi du bambalius tokio pačio pasiėmiau. Tai blin namie grįžus ir bepilant į motorą, net spalva jų skyrėsi bambaliuose. :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
O kaip su mobil tepalais? :)

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
gerai :-]

• Žiūrėti profilį
O kaip su mobil tepalais? :)
Na perkant is Mobil1 nemanau kad ten bus fufliakas. Aisku nezinia is kur jei veza, bet ant pakuociu bent jau BAR kodas Olandijos  :V

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
isbandziau visokius, ir kai kurie garsus vardai nepatiko, kaip pvz mobil 3000 5w40, su kuriais kompensai kale. Dabar susipyles Havoline Texaco 5w40 505,01, viskas ok, kitas pylimas bus Titan Fuchs arba Pentosin, bent tikrai VAG approved daugiau nei kiti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
isbandziau visokius, ir kai kurie garsus vardai nepatiko, kaip pvz mobil 3000 5w40, su kuriais kompensai kale. Dabar susipyles Havoline Texaco 5w40 505,01, viskas ok, kitas pylimas bus Titan Fuchs arba Pentosin, bent tikrai VAG approved daugiau nei kiti.

Apie fuchs iš mano pusės kol kas tik geriausi atsiliepimai.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
kiek tiesos nezinau, atseit Fuchs Titan ir Pentosin, skysciai kurie VAG pakuotese patenka i gamykla, aptarnavima ir tt.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Šitą ir aš girdėjau, tipo pila į naujus vw kiek man sakė.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
isbandziau visokius, ir kai kurie garsus vardai nepatiko, kaip pvz mobil 3000 5w40, su kuriais kompensai kale. Dabar susipyles Havoline Texaco 5w40 505,01, viskas ok
Anksčiau pyliau (kelis keitimus) Havoline Texaco 5w40 505,01, dabar visuomet Mobil 3000 5w40, jokio skirtumo nepastebiu

Neprisijungęs MariusB2

• Įrašai: 809
    • Žiūrėti profilį
Repsol 10w/40 semi synth  (+) ff

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
kur toki pardavineja?